1. Windows Central Question's Avatar
    Hi,
    I've noticed that recently my app for transferring photos from Sony cameras (Remote Photo) stopped working, i.e. it fails to detect the camera (tried resetting the wi-fi network, updating camera firmware, changing password, changing network settings).
    I've tried 3 other apps that should be able to connect to the camera (M2 Sony Camera Remote, which used to work before too, as well as Sony RX Remote and Locana), neither of them seems to be able to connect to the camera (despite the Wi-Fi network connecting normally, just showing "No Internet", but that's normal).

    I believe it started after one of the recent WP10 updates (don't see any other reason why it would suddenly stop working).

    Anything I can do? Any ideas? Can/should I notify Microsoft somehow?

    Thanks
    05-19-2017 10:11 AM

Similar Threads

  1. A million apps?
    By Drael646464 in forum Windows Apps
    Replies: 12
    Last Post: Today, 01:40 AM
  2. HDR is coming to Halo Wars 2 with its next patch
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 05-19-2017, 09:30 AM
  3. Replies: 0
    Last Post: 05-19-2017, 09:23 AM
  4. Mayan Death Robots for Xbox One lets you annihilate angry androids
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 05-19-2017, 09:10 AM
  5. Windows 10 builds 16199 and 16193 for PC: Everything you need to know
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 05-19-2017, 08:40 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD