Welcome to the Windows Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 25 of 26
  1. Brandon619's Avatar
    Member

    Posts
    65 Posts
       #1  
    Title Says It All..
    ?
    Went From a IPhone 3G (2008) to a Samsung Galaxy S w/ CyanMod.. ICS 4.0 (2010) to a HTC 8x (11/17/12).. To a Nokia Lumia 925 (7/26/13)
  2. Laura Knotek's Avatar

    Posts
    16,896 Posts
    Global Posts
    32,280 Global Posts
    PIN
    Email
    #2  
    What exactly is wrong?
  3. Brandon619's Avatar
    Member

    Posts
    65 Posts
       #3  
    Quote Originally Posted by lak611 View Post
    What exactly is wrong?
    when you have your headphones plugged in forsay and your about to listen to music or watch a video and the sound is completely disordered louder with no bass.. then you have to unplug the headphone jack and plug it back in to get correct sound and bass with the beats audio software to work correctly.

    It still works but for some reason it can play sound at uncomfortable loud levels with no bass unless unplugged and replugged in.
    Went From a IPhone 3G (2008) to a Samsung Galaxy S w/ CyanMod.. ICS 4.0 (2010) to a HTC 8x (11/17/12).. To a Nokia Lumia 925 (7/26/13)
  4. #4  
    I'm pretty sure it's being worked on, I would also recommend tweeting HTC to alert them to the issue. You can also do what juanitoriv did which was to hard reset and just not install the beats audio update that came out around December, supposedly this update broke what it was trying to fix.
  5. asosko's Avatar
    Member

    Posts
    11 Posts
    #5  
    Is that carrier specific problem, couse no prob. on my unlocked HTC?
  6. Flagz's Avatar
    Member

    Posts
    845 Posts
    Global Posts
    963 Global Posts
    #6  
    Quote Originally Posted by asosko View Post
    Is that carrier specific problem, couse no prob. on my unlocked HTC?
    Same and I'm locked to Tmobile, I have no problem whatsoever.
  7. Brandon619's Avatar
    Member

    Posts
    65 Posts
       #7  
    Quote Originally Posted by Flagz View Post
    Same and I'm locked to Tmobile, I have no problem whatsoever.
    T-Mobile 8X is what i have, also heard othesr complain about the december beats audio update that causes this issue apparently.
    Went From a IPhone 3G (2008) to a Samsung Galaxy S w/ CyanMod.. ICS 4.0 (2010) to a HTC 8x (11/17/12).. To a Nokia Lumia 925 (7/26/13)
  8. Flagz's Avatar
    Member

    Posts
    845 Posts
    Global Posts
    963 Global Posts
    #8  
    hmm maybe I'm lucky, I'm fully updated and even between updates I never had a problem.
  9. Luinwethion's Avatar
    Member

    Posts
    15 Posts
    Global Posts
    16 Global Posts
    #9  
    I have a GSM International version, and also have the same problem.... But not only when trying to play videos... There're more audio problems with the 8X... Another from the 8X is sometimes the notifications sound won't play completely, while it's playing a notification sound, the sound freezes several times.

    And Windows Phone also has some problems, like playing (LOUD) notifications and alarm sound while I'm making a call, or the lack of separated Media and Notifications volumes.
  10. Jaskys's Avatar
    Banned

    Posts
    603 Posts
    Global Posts
    604 Global Posts
    #10  
    No problems here, had problems with it until portico(it fixed it).
  11. #11  
    I haven't experienced this problem. Have you tried resetting phone to see if that fixes it?
    Sent from my Windows Phone 8X by HTC using Board Express
    [IMG][/IMG]
  12. strokee's Avatar
    Member

    Posts
    157 Posts
    #12  
    Same issue on Verizon 8X...started after Portico.
  13. juanitoriv's Avatar
    Member

    Posts
    989 Posts
    #13  
    Jus got a replacement 8X, and I am NOT doing this..

    http://i182.photobucket.com/albums/x...emporary-4.png
    From the CO and my 8X
    Thanked by:
  14. Rem97's Avatar
    Member

    Posts
    168 Posts
    #14  
    I just had an update for mine
    Version 3.5.0.0
  15. juanitoriv's Avatar
    Member

    Posts
    989 Posts
    #15  
    Did you do it? What's your experience if so?
    From the CO and my 8X
  16. Rem97's Avatar
    Member

    Posts
    168 Posts
    #16  
    Yeah, can't really notice any significant improvements yet, maybe a slight bass improvement
    Thanked by:
  17. juanitoriv's Avatar
    Member

    Posts
    989 Posts
    #17  
    Was it the 3.4 update like I have in the pic above?
    From the CO and my 8X
  18. Rem97's Avatar
    Member

    Posts
    168 Posts
    #18  
    It was 3.5.0.0
  19. juanitoriv's Avatar
    Member

    Posts
    989 Posts
    #19  
    Oh really?? Hmm.... May, just may try it out then..
    From the CO and my 8X
  20. juanitoriv's Avatar
    Member

    Posts
    989 Posts
    #20  
    Just checked and its the 3.5.00. Is it sounding good??
    From the CO and my 8X
  21. juanitoriv's Avatar
    Member

    Posts
    989 Posts
    #21  
    What's everyone's thought on the 3.5.00 update??
    From the CO and my 8X
  22. TheJoester09's Avatar
    Member

    Posts
    467 Posts
    #22  
    Quote Originally Posted by juanitoriv View Post
    What's everyone's thought on the 3.5.00 update??
    No difference for me...still broken as ever.
  23. juanitoriv's Avatar
    Member

    Posts
    989 Posts
    #23  
    Damn.. I may just stay then
    From the CO and my 8X
  24. doubleodon's Avatar
    Member

    Posts
    5 Posts
    #24  
    Just a thought-
    It is unlikely, but there is a slight possibility that some people's problems are actually caused by their headphones.

    I was amazed at how many strange behaviors I experienced recently until I tried a different set of headphones.
    Some of the issues with the old set seemed to come from resistance issues between the plug and socket (twist the plug to test).
    I even experienced a strange sound spectrum that I swore could only be created by an equalizer, but it was the headphones all along.
  25. TheJoester09's Avatar
    Member

    Posts
    467 Posts
    #25  
    Quote Originally Posted by doubleodon View Post
    Just a thought-
    It is unlikely, but there is a slight possibility that some people's problems are actually caused by their headphones.

    I was amazed at how many strange behaviors I experienced recently until I tried a different set of headphones.
    Some of the issues with the old set seemed to come from resistance issues between the plug and socket (twist the plug to test).
    I even experienced a strange sound spectrum that I swore could only be created by an equalizer, but it was the headphones all along.
    Interesting... I actually don't use it with headphones, I plug it into my car stereo with an auxiliary cable. I suppose I could try it with a different cable to test this theory...
Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. What Windows 8 Tablet did you get? or gonna get?
    By 12Danny123 in forum General Tablet Discussion
    Replies: 84
    Last Post: 12-02-2012, 03:20 PM
  2. Do you think the problem will get fixed?
    By Michael Alan Goff in forum Windows Phone Apps
    Replies: 6
    Last Post: 10-31-2012, 08:51 AM
  3. Beats Audio
    By jwckauman in forum HTC 8X
    Replies: 27
    Last Post: 10-03-2012, 12:49 AM
  4. HTC 8X Beats audio demo.
    By Winterfang in forum Upcoming & Rumored Devices
    Replies: 6
    Last Post: 10-01-2012, 06:42 AM
  5. Is Nokia ever going to fix the Lumia 900 camera?
    By Fiann in forum Nokia Lumia 900
    Replies: 69
    Last Post: 07-31-2012, 04:07 PM

Posting Permissions