We made some changes

Our new forums are here!

Saving money on data

Mint SIM is the perfect way to get cheap data in the U.S.

Don't count Windows Phone out just yet

Dead? Psh. Here are 5 reasons to stick with Windows 10 Mobile

VPN vs. Proxy

The difference between a proxy and a VPN

Latitude attitude

Dell Latitude 7280 is a business laptop with tons of consumer attitude

4K all the way

You probably don't NEED a 4K webcam, but we love Logitech's BRIO 4K anyway

Long live Windows phone

Contrary to popular belief, Windows phone won't die anytime soon

XP-YESSSSSSS

Dell's already awesome XPS 15 gets even better in 2017

Surface Pwn 5

Surface Pro 5, Project NEON details leaked on LinkedIn?

Redefining the PC

Why Microsoft's Surface phone could be MUCH more than a mere 'phone'

Surface table meets Windows 10

Yes, we did put Windows 10 on the original Surface table ... and it rocks

Cream o' the crop

Before buying a Microsoft laptop, check out our pick for the absolute best

Simple and secure, just the way I like it

We think Windows 10 Cloud is a great idea, here's why

uber micro

Halo Wars 2 has something for everyone. Here's our full review.

Oldie but goldie

We reviewed Microsoft's decade-old Surface table

Creators Update comin' at ya

These are the coolest new features in the next big Xbox One update (video)

Buyer's guide

The Razer Blade 14 is the best laptop Razer has to offer

Windows 10 app gems

10 terrific Windows 10 apps you should be using

Tower of power

Here's what we think of Dell's XPS Tower Special Edition

Quite a deal

Grab the complete C# coding bootcamp for $41!

< >
Welcome to the Windows Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 25 of 26
  1. starsoccer9's Avatar
    Member

    Posts
    88 Posts
    Global Posts
    99 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
       #1  
    Hi I updated to mango using the force method and my phones been fine but lately I cant seem to ever receive MMS. I get a MMS and basiclly it says click here to get media. So I click here and it doesnt do anything all it does is move it to the bottom of the thread as if I just receieved it. This has happened 2 times to me from 2 difernt people using differnt phones. So far MMS has worked once from me. Has anybody also encountered this problem and any fixs or ideas to try
  2. Coffee's Avatar
    Member

    Posts
    449 Posts
    Global Posts
    450 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #2  
    is your cell data on? I use wifi-only but have to turn cell data on to receive media through MMS. I get that message otherwise.
    Forgewizard likes this.
  3. starsoccer9's Avatar
    Member

    Posts
    88 Posts
    Global Posts
    99 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
       #3  
    I checked my data connection is on still didnt work. I tried turning my wifi on and connecting and it still didnt work
  4. Mike-Mike's Avatar
    Member

    Posts
    184 Posts
    Global Posts
    1,355 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #4  
    I am having the same issue
  5. caliborn's Avatar
    Member

    Posts
    113 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #5  
    I'm having the exact opposite issue.....I tried sending my brother a pic yesterday and it failed.... related perhaps?
  6. starsoccer9's Avatar
    Member

    Posts
    88 Posts
    Global Posts
    99 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
       #6  
    Possibly but It could of just been your location and not having a data connection possibly. I would try again and make sure you have data connection
  7. caliborn's Avatar
    Member

    Posts
    113 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #7  
    it was at home and I have a good signal there...so it must be something else for me....probably a reset is needed..(ugh)....
  8. starsoccer9's Avatar
    Member

    Posts
    88 Posts
    Global Posts
    99 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
       #8  
    Yea reseting sucks but its not as bad as it used to be. with the whole online marketplace it tells you every app you have ever downloaded so its not too hard to reinstall them all. And Im hoping I dont have to reset mine to fix this stupid MMS thing. Quick question though. Did you force the Update? Im thinking it might be that
  9. Mike-Mike's Avatar
    Member

    Posts
    184 Posts
    Global Posts
    1,355 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #9  
    my MMS started working today, no troubleshooting or anything, just got one to show up, so I went back to the one from yesterday and it came up too
  10. starsoccer9's Avatar
    Member

    Posts
    88 Posts
    Global Posts
    99 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
       #10  
    thats weird. I tried again and still not working. Lucky lol. Whats weird though is that 2 people's didnt worked but one persons did. Could it be the phone and how its sending it maybe?
  11. Mike-Mike's Avatar
    Member

    Posts
    184 Posts
    Global Posts
    1,355 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #11  
    mine are back off again today
  12. starsoccer9's Avatar
    Member

    Posts
    88 Posts
    Global Posts
    99 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
       #12  
    Thats really weird and doesnt make any sense at all. Did u recently uninstall a program or change a setting?
  13. Mike-Mike's Avatar
    Member

    Posts
    184 Posts
    Global Posts
    1,355 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #13  
    I haven't changed anything, but when I got home it allowed me to get the MMS. I have wifi at home, so it seems like there is a setting somewhere that's only allowing it via MMS. I'll have to look into it a little deeper.
  14. starsoccer9's Avatar
    Member

    Posts
    88 Posts
    Global Posts
    99 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
       #14  
    I tried that. I connected to wifi and then tried and still didnt work. Weird!
  15. John745577's Avatar
    Member

    Posts
    29 Posts
    Global Posts
    41 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #15  
    So I'm having an issue with sending MMS. I've noticed that restarting the phone (Not a hard reset, just turning it off and on) will resolve the issue temporarily. Annoying and certainly needs a fix, but at least there's a temporary workaround.
  16. starsoccer9's Avatar
    Member

    Posts
    88 Posts
    Global Posts
    99 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
       #16  
    I will try that out and post if it works
  17. Mike-Mike's Avatar
    Member

    Posts
    184 Posts
    Global Posts
    1,355 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #17  
    the power on/off trick worked for me
  18. starsoccer9's Avatar
    Member

    Posts
    88 Posts
    Global Posts
    99 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
       #18  
    Worked for me too weird right
  19. cl0ckw0rk81's Avatar
    Member

    Posts
    10 Posts
    Global Posts
    27 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #19  
    I have the same issue on my Arrive as well. I did force update to mango, so maybe it's related somehow? but the work around for me is turning on airplane mode, wait a few seconds and turn it off. this has worked for me everytime. sounds like it's a data connection issue. This method is easier than having to re-boot your phone.
  20. Xtian.Castro's Avatar
    Member

    Posts
    133 Posts
    Global Posts
    140 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #20  
    this definitely has something to do with WiFi, I started having the issue a couple days ago on my Radar, it just wont receive or send mms while I'm connected. Turning off the wifi seems to do the trick.
  21. Forgewizard's Avatar
    Member

    Posts
    128 Posts
    Global Posts
    563 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #21  
    Definitely strange. I know I've tried to retreive this MMS while using data only while away from the house but to no avail. I use WI-FI at the house, have to put it in airplane mode while at work, but all radios are on while traveling and other places. I've trid multiple times to retreive that MMS but all that happened was the message quote jiggled when tapped. No message failed to download error, no yellow failure triangle, no roaming data error nothing! Just tried again at home - after turning OFF Wi-Fi - I have a Sprint Air rave so get full signal now at the house - and in a second the MMS was visible!

    Maybe the MMS didn't transfer because there wasn't ENOUGH cell signal in other places? Dont get many MMS, but will try to remember to check signal strength next time.Thanks Coffee!
  22. Mike-Mike's Avatar
    Member

    Posts
    184 Posts
    Global Posts
    1,355 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #22  
    i definitely think it could be signal related, I almost never have the problem at home, but it has happened at home, just not as much as at work or at a store...

    but... overall it has been happening less lately
  23. Vector555's Avatar
    Member

    Posts
    138 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #23  
    Defiantly signal related. Its next to impossible for me to send a mms on at&t edge.

    Sent from something somewhere!
  24. benzie's Avatar
    Member

    Posts
    43 Posts
    Global Posts
    51 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #24  
    I am on Verizon and have the same issue when I am in a low signal area. Works fine once I get 2 to 3 bars.

    Sent from my mwp6985 using Board Express
  25. thenet's Avatar
    Member

    Posts
    13 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #25  
    Love the wp arrive and love sending mms pics with no problem at all receiving and sending it. I know what causing all your issues why you dont receive mms
Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

";