One Windows

Microsoft is building a new Windows 10 Shell for PC, Mobile and Xbox

On the Inside

Everything you need to know about the Xbox Insider Program

Beautiful compromises

Surface Studio review: you'll want one, even if you don't need one

3-in-1

Is this the Surface Phone? Microsoft awarded patents for foldable devices

Windows Central Offers

MCSE Certification bundle is just $39

Even more improvements

All the changes found in Windows 10 build 15007!

Games as a Service

What does the cancellation of Scalebound mean for future Xbox exclusives?

Windows Central Offers

Save $90 on these FRESHeBUDS Pro Magnetic Bluetooth Earbuds

Returning for 2017

We're back with an new episode of #AskDanWindows

Lifetime Subscription

VPNSecure is currently 91% off

Our favorite things

The Best of CES 2017 Awards

Infinity Edge in your hand

The XPS 13 2-in-1 is the Dell convertible we've always wanted

Project Valerie

Razer just made a laptop with three — THREE! — 17-inch 4K displays. 😱

Great design from Palo Alto

HP's CES 2017 releases are truly gorgeous PCs

Intel and Google's big day

CES 2017 Day Two: New laptops, new phones, and old ideas made new

Take five is better than ever

The updated Lenovo ThinkPad X1 packs Kaby Lake chips and zero bloatware

Everything we know about the next Xbox: Project Scorpio

UWPowered

'Game Mode' for Windows 10 will power Xbox One and Scorpio games too

Buyer's guide

Best accessories for Microsoft Surface Book

Oh, what a year!

Windows Central Best of 2016 Awards

< >
Welcome to the Windows Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 4 of 4
  1. ben55124's Avatar
    Member

    Posts
    47 Posts
    Global Posts
    84 Global Posts
       #1  
    Not sure if this is related to the power button or battery issues reported in other threads.

    My arrive shows the connect to pc screen. I connect to the pc, zune app pushes restore, then the Arrive boots back to connect to pc screen. Repeat, repeat, repeat...

    I then remember
    Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results.


    Anyone else have this problem (arrive, not insanity)? I'm guessing I need to return for a refurb.
  2. foosball's Avatar
    Member

    Posts
    423 Posts
    #2  
    Haven't seen that issue. Isn't there a way to remotely wipe your phone from your live account? Might try that first.
  3. ben55124's Avatar
    Member

    Posts
    47 Posts
    Global Posts
    84 Global Posts
       #3  
    Fixed it by getting a refurb. At least Sprint doesn't gouge you too much - even without insurance. $35 and I have what appears to be a new Arrive.

    The only issue is that the sprint store people have no clue how to activate an Arrive. They insisted on activating it and had to chat with their support line for 40 minutes. Perhaps I'm missing something, but it took me 5 minutes on my original Arrive to activate via sprint.com.
  4. kylej1050's Avatar
    Member

    Posts
    147 Posts
    #4  
    Gotta cut them a bit of slack for not knowing how to activate. It's probably the first replacement Arrive that store has ever done... lol

    The service guy at my local Sprint store said he'd never seen one for service before mine.

Posting Permissions