We made some changes

Our new forums are here!

Saving money on data

Mint SIM is the perfect way to get cheap data in the U.S.

Don't count Windows Phone out just yet

Dead? Psh. Here are 5 reasons to stick with Windows 10 Mobile

VPN vs. Proxy

The difference between a proxy and a VPN

Latitude attitude

Dell Latitude 7280 is a business laptop with tons of consumer attitude

4K all the way

You probably don't NEED a 4K webcam, but we love Logitech's BRIO 4K anyway

Long live Windows phone

Contrary to popular belief, Windows phone won't die anytime soon

XP-YESSSSSSS

Dell's already awesome XPS 15 gets even better in 2017

Surface Pwn 5

Surface Pro 5, Project NEON details leaked on LinkedIn?

Redefining the PC

Why Microsoft's Surface phone could be MUCH more than a mere 'phone'

Surface table meets Windows 10

Yes, we did put Windows 10 on the original Surface table ... and it rocks

Cream o' the crop

Before buying a Microsoft laptop, check out our pick for the absolute best

Simple and secure, just the way I like it

We think Windows 10 Cloud is a great idea, here's why

uber micro

Halo Wars 2 has something for everyone. Here's our full review.

Oldie but goldie

We reviewed Microsoft's decade-old Surface table

Creators Update comin' at ya

These are the coolest new features in the next big Xbox One update (video)

Buyer's guide

The Razer Blade 14 is the best laptop Razer has to offer

Windows 10 app gems

10 terrific Windows 10 apps you should be using

Tower of power

Here's what we think of Dell's XPS Tower Special Edition

Quite a deal

Grab the complete C# coding bootcamp for $41!

< >
Welcome to the Windows Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 10 of 10
  1. yeahbuddy78's Avatar
    Member

    Posts
    21 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
       #1  
    So I got an unlocked "white box" Titan II from eBay. $279 shipped - good deal. Arrived yesterday, it's brand new.

    I put my SIM in from my Galaxy Nexus (HSPA+ plan). Data didn't work at all. Went to the AT&T store, they gave me an LTE SIM, data still didn't work. The AT&T rep told me I didn't need an LTE plan, which I later discovered was false. Called up AT&T, gave them the SIM number and IMEI, specifically asked to be placed on the LTE plan. Data still didn't work. Ran HTC connections app, did absolutely nothing (no wonder the reviews are scathing). Rebooted and waited 30 minutes, data magically worked.

    I use wifi at home like most everyone else on this planet. Connected fine and works most of the time.

    The problem I'm having is regardless if I'm on wifi or 4G (no LTE here) the data connectivity seems to drop...as in I will be sitting here with full bars of either 4G or wifi and I'll, say, open up the market. The images in the market just won't load...it sits there. I end up setting the phone down out of frustration, pick it up a few minutes later, and magically the data starts working again.

    It's very random and occurs on both wifi and 4G. It just seems the data connection isn't "holding" and works sometimes. It's not my wifi because my Macbook will be streaming away on wifi without issue (no it's not a capacity issue with my network).

    Anyone else having sporadic data pauses? It's frustrating and I can't figure out the root cause. Have hard reset, etc. Same behavior.
  2. Dave Blake's Avatar
    Mod and Ambassador Team Emeritus

    Posts
    5,658 Posts
    Global Posts
    7,157 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #2  
    Yes all the time. Turn off one or the other seams to help me. At home I turn off cell data and go WIFI only everything works fine. If you keep both on I think the T2 keeps jumping back to Cell Data from WIFI this takes a few seconds to a minute and causes the lag.
  3. yeahbuddy78's Avatar
    Member

    Posts
    21 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
       #3  
    Quote Originally Posted by Dave Blake View Post
    Yes all the time. Turn off one or the other seams to help me. At home I turn off cell data and go WIFI only everything works fine. If you keep both on I think the T2 keeps jumping back to Cell Data from WIFI this takes a few seconds to a minute and causes the lag.
    Thanks. It's annoying for sure. Here's hoping HTC actually remembers they make WP7 phones and they release a patch one day. They are an Android company first, unfortunately.
  4. jimski's Avatar
    Member

    Posts
    2,254 Posts
    Global Posts
    2,259 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #4  
    I am sure HTC will nip this problem with the release the Titan III.

    Sent from my Lumia 900 using Board Express Pro
  5. HeyCori's Avatar
    Mod Emeritus

    Posts
    6,130 Posts
    Global Posts
    6,179 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #5  
    I had this problem with my original Titan. Eventually I just turned the wifi off and went 4G only. I live in a HSPA+ area. 3-5Mbps downloads were plenty for occasionally streaming video and web browsing.
  6. jaj324's Avatar
    Banned

    Posts
    624 Posts
    Global Posts
    856 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #6  
    I bought an at&t branded titan2, factory sealed, for 299 on eBay. Took it to my local at&t store and they put a new sim in it for me since my lumia had a micro sim. Everything has worked perfectly. I love this phone. My lumia 900 is on eBay right now for 349 if anyone is interested.

    Sent from my PI86100 using Board Express
  7. yeahbuddy78's Avatar
    Member

    Posts
    21 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
       #7  
    Quote Originally Posted by jaj324 View Post
    My lumia 900 is on eBay right now for 349 if anyone is interested.

    Sent from my PI86100 using Board Express
    I wish you luck at that price. It took weeks to sell my mint Lumia 900 for $299. They market is flooded with them it seems. Perhaps you will get a sucker to click BIN, but that's being hopeful.
    Last edited by yeahbuddy78; 06-17-2012 at 04:16 PM.
  8. Dave Blake's Avatar
    Mod and Ambassador Team Emeritus

    Posts
    5,658 Posts
    Global Posts
    7,157 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #8  
    Are you trying to put words in my mouth?
  9. Fleon's Avatar
    Member

    Posts
    174 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #9  
    Quote Originally Posted by jimski View Post
    I am sure HTC will nip this problem with the release the Titan III.

    Sent from my Lumia 900 using Board Express Pro
    I wouldn't hold my breath. The original Titan had this problem and so does the HTC One X. HTC's lack of quality control and post-purchase support is the reason I got a Lumia 900.
  10. yeahbuddy78's Avatar
    Member

    Posts
    21 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
       #10  
    Quote Originally Posted by Dave Blake View Post
    Are you trying to put words in my mouth?
    Strange...fixed it. The quoting was messed up somehow.

Posting Permissions

";