Latitude attitude

Dell Latitude 7280 is a business laptop with tons of consumer attitude

4K all the way

You probably don't NEED a 4K webcam, but we love Logitech's BRIO 4K anyway

Long live Windows phone

Contrary to popular belief, Windows phone won't die anytime soon

XP-YESSSSSSS

Dell's already awesome XPS 15 gets even better in 2017

Surface Pwn 5

Surface Pro 5, Project NEON details leaked on LinkedIn?

Redefining the PC

Why Microsoft's Surface phone could be MUCH more than a mere 'phone'

Surface table meets Windows 10

Yes, we did put Windows 10 on the original Surface table ... and it rocks

Cream o' the crop

Before buying a Microsoft laptop, check out our pick for the absolute best

Simple and secure, just the way I like it

We think Windows 10 Cloud is a great idea, here's why

uber micro

Halo Wars 2 has something for everyone. Here's our full review.

Oldie but goldie

We reviewed Microsoft's decade-old Surface table

Creators Update comin' at ya

These are the coolest new features in the next big Xbox One update (video)

Buyer's guide

The Razer Blade 14 is the best laptop Razer has to offer

Windows 10 app gems

10 terrific Windows 10 apps you should be using

Tower of power

Here's what we think of Dell's XPS Tower Special Edition

Quite a deal

Grab the complete C# coding bootcamp for $41!

Your go-to laptop guide

Introducing our ultimate laptop buyer's guide

Listen here

Attn Android and iPhone users: What you need to know about Windows phone

Old is new?

The original Surface Pro still holds its own in the 2-in-1 world

Xbox Greenlight?

No, internet, Microsoft isn't opening Xbox to all UWP games

< >
Welcome to the Windows Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 3 of 3
  1. y2kunals's Avatar
    Member

    Posts
    13 Posts
    Global Posts
    28 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
       #1  
    Hey guys I don't know if anyone else is having or has had this problem. If you can think of anything please let me know!

    My phone is showing an H for data on the top left so it is receiving it. I can send/receive phone calls and texts. I turned off the WiFi and my data doesn't work. Chat won't connect, emails won't sync, searches won't search, explorer doesn't either... etc. I've tried restarting the phone by means of power button and removing the battery while on. It's been about 18hrs of this crap now and still nothing.

    It's driving me BONKERS!! Any clue why this is happening! Save me!!!!!!!!
  2. y2kunals's Avatar
    Member

    Posts
    13 Posts
    Global Posts
    28 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
       #2  
    BTW I upgraded to Mango on the 28th and everything was working just fine. This is a problem that just started out of nowhere!
  3. Javanese's Avatar
    Member

    Posts
    1 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #3  
    Nah, it didnt started out of nowhere. Mine got the same problem too. It cant access data or go online after the mango update. I manage to force the mango update on the day of the mango release (i guess by using the same trick as force the nodo update) and suddenly it cant go online. I restore back to the nodo update and the data works fine.

    I did try some method suggested by some member here when he face the same problem with his HTC phone, by uninstalling the HTC Connection app (LG got something similar called Network Setup) before performing the update. But I still cant connect online.

    BTW I enabled the MFG setting page and did some changes. But I have reverted it back to factory setting before I update to mango. I also disable the ADC since it conflicts with the LG network setup app.

    My guess it's either incompatible modem firmware with mango software or just a simple setting conflict.

    OS ver 7.10.7720.68
    Firmware Rev #1.0.2.10
    Hardware Rev #1.0.0.0
    Radio Software ver 1.0.2.10
    Radio hardware ver 0.3.5.0
    Bootloader ver 1.5.1.0
    Chip SOC ver 0.30.2.0


    Glad to see I'm not the only one facing this problem. Any help from the senior members of WP7 community is greatly appreciated.

Posting Permissions

";