1. Shugs81's Avatar
    No idea what's going on...

    Had my phone for a couple of weeks.. soft reset it works for enough time for a load of notifications to come through but then stops working again.

    When trying to access the store i get : 0x80072EFD and 0x8000FFFF
    When trying to sync emails i get : 0x8007274d

    i've tried googline the EM's but they only come back with desktop solutions.

    is there a way i can sort this without wiping my phone?

    Thanks
    03-10-2017 03:25 AM
  2. isicles's Avatar
    Hi,

    Can you try it using WIFI? Do you still get same errors?

    Thanks
    03-10-2017 07:04 AM
  3. Shugs81's Avatar
    thanks for the reply...

    Yeah it works like it should on WiFi... Sorry I missed it off!!
    03-10-2017 07:41 AM
  4. PJL99's Avatar
    Some providers allow you to turn off cell data services (which includes Internet access and some other services like Visual Voicemail) in your account. I have AT&T and accidently turned off the cell data option that is available when signed into my account using a web browser on the PC. (This option is not on the phone; it is in the web portal.) You might check.
    03-10-2017 12:50 PM
  5. Shugs81's Avatar
    in the windows web interface? I've checked all the options on the phone and on the web interface... where abouts in the options is it? or do you mean on the providers site?
    03-10-2017 01:46 PM
  6. Shugs81's Avatar
    hmmm.... randomly it has started working again in the last 5 mins... thanks for your help guys!
    03-10-2017 02:01 PM
  7. Shugs81's Avatar
    ok.. its a lie... but it worked for nearly 5 mins rather than just cutting straight off again...
    03-10-2017 02:06 PM
  8. miodrage's Avatar
    Maybe some parameters need to be entered, like APN, server, username, password... u can find those in SIM settings.
    Also, U may want to try another SIM card in ur phone, or ur SIM card in another phone, just to exclude every possible scenario
    03-12-2017 11:28 AM
  9. Shugs81's Avatar
    right... checked the APN setting... took them out and re-input them.... i seem to have access to my emails now which is the important thing... but no explorer or FB (which is no big loss... lol) and the store still has the error codes... so my phone is still useable... morseso than when i started this thread....

    just wonder how i can fix it... :( unless the only way is a full wipe...
    03-13-2017 05:02 AM
  10. Shugs81's Avatar
    well... full wipe didn't work... guess it's getting sold... shame as i really liked the phone... and there doesn't seem to be a way to fix it....
    03-15-2017 05:21 AM
  11. miodrage's Avatar
    Hmm, did u try my suggestion with another SIM card or ur SIM card in another phone? I am not sure that trouble is with the phone itself...
    03-16-2017 01:01 PM
  12. Shugs81's Avatar
    Yeah... currently have the sim in my blackberry passport and it's been working fine... I've tried 4/5 different APN settings and each of them works for you short period and cuts off.... Three UK never sold the phone originally so they don't have the settings for it... and microsoft isn't going to have anything that helps... th phone is awesome and it does work but just not with three for some reason... it's a settings issue but I seems to have been the last big update for the phone that causes the issue... I've seen that AT&T users have been same issues and they have a much larger user base.... if it wasn't the fact that I use my phone for the internet more than anything else I coul probably live with it... I just hope I don't lose too much on it for only having it a few weeks... :(
    03-16-2017 01:59 PM
  13. Shugs81's Avatar
    Seemed to have cracked it.... Settings from the geek squad seemed to have done it!! Cheers for all the help peeps!!
    03-18-2017 03:13 PM
  14. miodrage's Avatar
    Would you be so kind to share that with us here? If some1 encounters the same problems.
    03-19-2017 06:23 AM
  15. Shugs81's Avatar
    03-19-2017 07:21 AM

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 03-09-2017, 11:42 PM
  2. Lumia 950 OneNote and Photos not syncing
    By City Guy in forum Microsoft Lumia 950
    Replies: 2
    Last Post: 03-09-2017, 09:08 PM
  3. my call forwarding does not work
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 03-09-2017, 02:46 PM
  4. Why will my Surface Pro 3 not STAY on?
    By Ramon Aaron Perez in forum Microsoft Surface Pro 3
    Replies: 0
    Last Post: 03-09-2017, 12:57 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD