Get ready for beta!

Halo Wars 2 Blitz: Game modes, beginner's tips, and more

One Windows

Microsoft is building a new Windows 10 Shell for PC, Mobile and Xbox

On the Inside

Everything you need to know about the Xbox Insider Program

Beautiful compromises

Surface Studio review: you'll want one, even if you don't need one

3-in-1

Is this the Surface Phone? Microsoft awarded patents for foldable devices

Windows Central Offers

MCSE Certification bundle is just $39

Even more improvements

All the changes found in Windows 10 build 15007!

Games as a Service

What does the cancellation of Scalebound mean for future Xbox exclusives?

Windows Central Offers

Save $90 on these FRESHeBUDS Pro Magnetic Bluetooth Earbuds

Returning for 2017

We're back with an new episode of #AskDanWindows

Lifetime Subscription

VPNSecure is currently 91% off

Our favorite things

The Best of CES 2017 Awards

Infinity Edge in your hand

The XPS 13 2-in-1 is the Dell convertible we've always wanted

Project Valerie

Razer just made a laptop with three — THREE! — 17-inch 4K displays. 😱

Great design from Palo Alto

HP's CES 2017 releases are truly gorgeous PCs

Intel and Google's big day

CES 2017 Day Two: New laptops, new phones, and old ideas made new

Take five is better than ever

The updated Lenovo ThinkPad X1 packs Kaby Lake chips and zero bloatware

Everything we know about the next Xbox: Project Scorpio

UWPowered

'Game Mode' for Windows 10 will power Xbox One and Scorpio games too

Buyer's guide

Best accessories for Microsoft Surface Book

< >
Welcome to the Windows Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 10 of 10
  1. smurfercom's Avatar
    Member

    Posts
    218 Posts
    Global Posts
    282 Global Posts
       #1  
    Started yesterday when I lost wifi rebooted no issues. Today it's complaining about the SD card, but I am still able to access all files I did a hard reset and it's still complaining. So I tested it on the PC W7 and no issues, tested it on the BB Pearl Flip no issues. So the phone is going back period! When I get wifi errors and such and leads to SD corruption or whatever = bad sign. I'll put Fry 30 day post paid to the test tomorrow.
  2. Wyn6's Avatar
    Member

    Posts
    190 Posts
    Global Posts
    191 Global Posts
    #2  
    Sorry to hear that. Sounds like a defective handset. I know you said you rebooted, but did you do a hard reset just to be sure?
  3. Guzzler3's Avatar
    Developer

    Posts
    1,358 Posts
    #3  
    Stuff happens. There is always a small percentage of things made, are made with issues. That is why there is a warranty period. Just don't let it get to you. Exchange it and feel good.
  4. smurfercom's Avatar
    Member

    Posts
    218 Posts
    Global Posts
    282 Global Posts
       #4  
    Quote Originally Posted by Guzzler3 View Post
    Stuff happens. There is always a small percentage of things made, are made with issues. That is why there is a warranty period. Just don't let it get to you. Exchange it and feel good.
    Frys is exchanging it for the HTC 8X for an extra 30.00. At least they stand by their 30 day policy. I'll post back in a couple of weeks. Oops scratch that going back to the 810 due to no SD slot for 8X.
    Last edited by smurfercom; 12-10-2012 at 03:40 PM.
  5. jgbstetson's Avatar
    Member

    Posts
    457 Posts
    #5  
    I actually have the same problem. It complains of an SD issue after booting. But I just say Ok and I go on my merry way. No problem accessing or writing files whatsoever.
  6. smurfercom's Avatar
    Member

    Posts
    218 Posts
    Global Posts
    282 Global Posts
       #6  
    Quote Originally Posted by jgbstetson View Post
    I actually have the same problem. It complains of an SD issue after booting. But I just say Ok and I go on my merry way. No problem accessing or writing files whatsoever.
    I found if you connect it to the PC and launch MP it will fix the corruption. But when I start getting WiFi errors is where I draw the line. My BB flip the WiFi radio was one of the first things to go bad so I'm not taking any chances on the newer phone. My feeling is bad memory leaks on these phones. It seems people are having WiFi issues this week with the other phones I'm hoping it's not hardware related and just a poorly coded/rushed OS. The last thing I don't need is another radio going south on me I may have to get insurance because I just don't trust today's hardware QC.
  7. smurfercom's Avatar
    Member

    Posts
    218 Posts
    Global Posts
    282 Global Posts
       #7  
    Just an update I got my replacement yesterday and am very happy. This phone seems to be a lot more snappier, has not rebooted as of yet and read my SD card with no issues. Tested the built in apps and everything is hunky dori.
  8. Guzzler3's Avatar
    Developer

    Posts
    1,358 Posts
    #8  
    Ok, here's something weird. My 810 has been running just fine without any issues, until I turned on the password lock screen.

    WiFi started acting weird, phone lock up, spontaneous reboots, reboot loops (just the T-mobile then the Nokia slash screens), SD card errors.

    I was at the verge of doing a hard reset, when I thought "What have I changed?" I could only think of setting the password. So I turned off the password for the lock screen, and behold, the phone is back being happy again.
  9. Wyn6's Avatar
    Member

    Posts
    190 Posts
    Global Posts
    191 Global Posts
    #9  
    Quote Originally Posted by Guzzler3 View Post
    Ok, here's something weird. My 810 has been running just fine without any issues, until I turned on the password lock screen.

    WiFi started acting weird, phone lock up, spontaneous reboots, reboot loops (just the T-mobile then the Nokia slash screens), SD card errors.

    I was at the verge of doing a hard reset, when I thought "What have I changed?" I could only think of setting the password. So I turned off the password for the lock screen, and behold, the phone is back being happy again.
    That is weird. My password has been turned on since day one and I haven't had a single problem out of my phone. It's been quite stellar. Wonder what your issue could be.
  10. edfungus's Avatar
    Member

    Posts
    14 Posts
    Global Posts
    15 Global Posts
    #10  
    Have you tried uninstalling some apps? I found some apps are buggy and there are some system bugs with keeping apps running and the device sleeping. Maybe that is the problem?? Skype gave me some issues like that but after a reinstall, everything was better.

Similar Threads

  1. HELP - I guess I need to go back to iPhone
    By Dthiss in forum Windows Phone 7
    Replies: 11
    Last Post: 06-25-2012, 03:52 PM
  2. Going back to apps you were unhappy with
    By jmerrey in forum Windows Phone Apps
    Replies: 17
    Last Post: 05-24-2011, 04:26 PM
  3. Did you know go back to a previous firmware?
    By Duvi in forum Windows Phone 7
    Replies: 0
    Last Post: 05-10-2011, 06:58 PM

Posting Permissions