Get ready for beta!

Halo Wars 2 Blitz: Game modes, beginner's tips, and more

One Windows

Microsoft is building a new Windows 10 Shell for PC, Mobile and Xbox

On the Inside

Everything you need to know about the Xbox Insider Program

Beautiful compromises

Surface Studio review: you'll want one, even if you don't need one

3-in-1

Is this the Surface Phone? Microsoft awarded patents for foldable devices

Windows Central Offers

MCSE Certification bundle is just $39

Even more improvements

All the changes found in Windows 10 build 15007!

Games as a Service

What does the cancellation of Scalebound mean for future Xbox exclusives?

Windows Central Offers

Save $90 on these FRESHeBUDS Pro Magnetic Bluetooth Earbuds

Returning for 2017

We're back with an new episode of #AskDanWindows

Lifetime Subscription

VPNSecure is currently 91% off

Our favorite things

The Best of CES 2017 Awards

Infinity Edge in your hand

The XPS 13 2-in-1 is the Dell convertible we've always wanted

Project Valerie

Razer just made a laptop with three — THREE! — 17-inch 4K displays. 😱

Great design from Palo Alto

HP's CES 2017 releases are truly gorgeous PCs

Intel and Google's big day

CES 2017 Day Two: New laptops, new phones, and old ideas made new

Take five is better than ever

The updated Lenovo ThinkPad X1 packs Kaby Lake chips and zero bloatware

Everything we know about the next Xbox: Project Scorpio

UWPowered

'Game Mode' for Windows 10 will power Xbox One and Scorpio games too

Buyer's guide

Best accessories for Microsoft Surface Book

< >
Welcome to the Windows Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 8 of 8
  1.    #1  
    I turn data off when i don't need internet. But when i switch it on again, i was not able to browse - couldn't find "E "symbol in lock screen. Every time i need to to switch off/on the phone to enable data services. What will be the solution for this ? ?
  2. wolfgang keth's Avatar
    Member

    Posts
    22 Posts
    #2  
    I don't know whether its a bug or the network problem . Mine is airtel , and my issues are something similar , I switch to 2g from 3g to save battery and but when I switch it back I get the H symbol but with 2g speeds. Airtel Customer care was not helpull at all
  3. vikram0430y's Avatar
    Member

    Posts
    6 Posts
    #3  
    Yes...even I face similar issue...i am frm Hyderabad n in Vodafone network...smetimes net wnt work as soon as on the mobile network...i have ti either select the network or bandwith fr network to work...n yes smetimes E symbol appears n sometimes H for 3G selection...
  4. wolfgang keth's Avatar
    Member

    Posts
    22 Posts
    #4  
    well airtel customer care once agreed that it was a mistake on their part !!! so I am confused whether its the phone or the network
  5. clbarker10's Avatar
    Member

    Posts
    126 Posts
    #5  
    What device? 820 right?
  6. wolfgang keth's Avatar
    Member

    Posts
    22 Posts
    #6  
    yes 820
  7. vikram0430y's Avatar
    Member

    Posts
    6 Posts
    #7  
    Mine is920,....
  8. wolfgang keth's Avatar
    Member

    Posts
    22 Posts
    #8  
    I found it out , mine was network issue

Similar Threads

  1. Samsung omnia 7 says it's charging even when it's unplugged!!
    By cheesydevil in forum Samsung Omnia 7
    Replies: 15
    Last Post: 09-12-2013, 07:30 AM
  2. Replies: 5
    Last Post: 01-18-2013, 04:06 PM
  3. Replies: 59
    Last Post: 11-21-2012, 04:59 AM

Posting Permissions