1. Ultimateone's Avatar
    I have no idea what's going on and I'm hoping this isn't the norm with this phone trying to text a pic? Reminds of the old Android days. Anyone else have this problem?

    Thanks
    12-05-2012 10:57 PM
  2. TaliZorah's Avatar
    Not the norm at all. I had this issue for about an hour and it cleard itself after I rebooted the phone. Havent had a problem since. You might want to try that. Or since you just got it, try a factory reset now since you probably dont have much loaded.
    12-06-2012 12:15 AM
  3. mud314's Avatar
    I've noticed the same thing. It appears to only happen (to me anyways) with photos I've taken with the camera. Photos that are preloaded seem to go out just fine. I've already factory reset the phone. Haven't called VZ yet.
    12-06-2012 01:47 AM
  4. Ultimateone's Avatar
    Reboot seemed to work so far, scared me
    12-06-2012 07:37 AM
  5. db4williams's Avatar
    Never had a problem sending pic (from camera or otherwise) via text on mine.
    12-06-2012 12:55 PM
  6. TaliZorah's Avatar
    Reboot seemed to work so far, scared me
    Good deal. Hopefully you don't have any more issues :)
    12-06-2012 01:19 PM
  7. anon(1458)'s Avatar
    No issues here either.
    12-06-2012 02:46 PM
  8. stephen_az's Avatar
    Always fascinates me when people ask whether something a defect or some other obvious problem with their device is the norm. I am waiting for the day that someone posts a photo of a crushed phone with a shattered screen, asking whether everyone's looks the same.
    12-06-2012 04:25 PM
  9. Ultimateone's Avatar
    Always fascinates me when people ask whether something a defect or some other obvious problem with their device is the norm. I am waiting for the day that someone posts a photo of a crushed phone with a shattered screen, asking whether everyone's looks the same.
    I posted the thread because it's happening a lot on the 920 and on the 822, that's what the forum is for, to ask questions and get answers, especially since I just got the phone.
    12-06-2012 05:12 PM
  10. Ultimateone's Avatar
    Update again:

    Can not send a pic either on wifi or 4 bars on 4G, sweet
    12-06-2012 07:21 PM
  11. Steephill's Avatar
    Did you try turning off wifi? Mine only sends if wifi is off. Even if I have the same cell signal with wifi on it will fail.
    12-06-2012 08:15 PM
  12. Ultimateone's Avatar
    it just sent 2 pics twice on wifi
    12-06-2012 08:23 PM
  13. daniel nensel's Avatar
    My wifes phone does the same thing. Have reset the phone twice and it works after that. for a while. My best guess would be that some portion of the OS crashed and just didn't restart correctly. Since MMS is sent via a cellular gateway it mgiht be worth trying toggling airplane mode and see if that reset the cellular stack. (i plan to try this on my wifes phone if/when it happens again).
    12-08-2012 09:59 PM
  14. fusioncept's Avatar
    I've noticed rebooting fixes a lot of little bugs when they come up. I wonder if they will get polished out in the next update, Portico.
    12-08-2012 11:06 PM
  15. Ultimateone's Avatar
    I've noticed rebooting fixes a lot of little bugs when they come up. I wonder if they will get polished out in the next update, Portico.
    I hope so, I mean sending a text picture should be something a phone should do perfectly in 2012.
    12-09-2012 01:46 PM

Similar Threads

  1. Can not see past 100 Facebook photos in an album
    By hafeezpunjani in forum Windows Phone 8
    Replies: 5
    Last Post: 05-14-2013, 08:11 AM
  2. Can not see Lumia 710 in Windows explorer
    By Yang_H in forum Nokia Lumia 710
    Replies: 3
    Last Post: 03-16-2013, 12:17 AM
  3. AT&T 920 not sending/receiving text messages
    By mammaldood in forum Nokia Lumia 920
    Replies: 5
    Last Post: 11-12-2012, 08:33 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD