Welcome to the Windows Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 6 of 6
  1. Kon-Aitor's Avatar
    Member

    Posts
    61 Posts
    Global Posts
    63 Global Posts
       #1  
    So with my old Focus, if I plug it in, within a sec. i will hear the little chime and see the battery indicator change. With the Lumia this can take a few seconds sometimes. Also, when I turn off the screen the "Click" sound that the phone plays is delayed as well.

    Has anyone else noticed this?

    Cyan from Korea, Original charger.
  2. milk242's Avatar
    Member

    Posts
    68 Posts
    Global Posts
    81 Global Posts
    #2  
    Mine has a 3-4 second delay (just timed it). My old one also had a delay, but not sure how long it was. One thing I noticed was that with the nokia charger it was 3-4 seconds of delay, but with the iphone charger it was about 6-8 seconds of delay.
  3. dkp23's Avatar
    Member

    Posts
    1,493 Posts
    Global Posts
    1,528 Global Posts
    #3  
    This is a total deal breaker to me
  4. Kon-Aitor's Avatar
    Member

    Posts
    61 Posts
    Global Posts
    63 Global Posts
       #4  
    Quote Originally Posted by dkp23 View Post
    This is a total deal breaker to me
    Not sure what your level of seriousness is... it's not a deal breaker, just kind an annoyance.
  5. ninjaap's Avatar
    Member

    Posts
    2,512 Posts
    Global Posts
    2,524 Global Posts
    #5  
    Mine does too. Sounds like a normal thing for 900?
  6. theefman's Avatar
    Member

    Posts
    3,867 Posts
    Global Posts
    3,868 Global Posts
    #6  
    Yep, charges ok so not worried.

Posting Permissions