We made some changes

Our new forums are here!

Saving money on data

Mint SIM is the perfect way to get cheap data in the U.S.

Don't count Windows Phone out just yet

Dead? Psh. Here are 5 reasons to stick with Windows 10 Mobile

VPN vs. Proxy

The difference between a proxy and a VPN

Latitude attitude

Dell Latitude 7280 is a business laptop with tons of consumer attitude

4K all the way

You probably don't NEED a 4K webcam, but we love Logitech's BRIO 4K anyway

Long live Windows phone

Contrary to popular belief, Windows phone won't die anytime soon

XP-YESSSSSSS

Dell's already awesome XPS 15 gets even better in 2017

Surface Pwn 5

Surface Pro 5, Project NEON details leaked on LinkedIn?

Redefining the PC

Why Microsoft's Surface phone could be MUCH more than a mere 'phone'

Surface table meets Windows 10

Yes, we did put Windows 10 on the original Surface table ... and it rocks

Cream o' the crop

Before buying a Microsoft laptop, check out our pick for the absolute best

Simple and secure, just the way I like it

We think Windows 10 Cloud is a great idea, here's why

uber micro

Halo Wars 2 has something for everyone. Here's our full review.

Oldie but goldie

We reviewed Microsoft's decade-old Surface table

Creators Update comin' at ya

These are the coolest new features in the next big Xbox One update (video)

Buyer's guide

The Razer Blade 14 is the best laptop Razer has to offer

Windows 10 app gems

10 terrific Windows 10 apps you should be using

Tower of power

Here's what we think of Dell's XPS Tower Special Edition

Quite a deal

Grab the complete C# coding bootcamp for $41!

< >
Welcome to the Windows Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 9 of 9
  1. badMojo69's Avatar
    Member

    Posts
    605 Posts
    Global Posts
    1,365 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
       #1  
    Don't know if this is new, but here is what I got from Nokia on my issue.

    My Issue:
    :I have the new white nokia 900. I purchased on 4/22/2012 and it has Firmware 2175.1002.8112.12084 I've done a reset of the phone and everyitme I use the phone with both cell and wifi connected I lose wifi connectivity. Its not my router it's brand new Netgear WNDR4500.

    If I turn off wifi the data works fine. If I turne on cell data wifi works fine. Both on wifi will show that it's on but I can't connect.

    What should I do?]


    Nokia:
    Thank you for emailing the Nokia USA Careline.

    In response to your query, we advise that you use only one connection at a time, using both Wi-Fi and data connection at the same time will cause the device not to work properly. If you want to use Wi-Fi connection, please be advised to check if you are properly connected to your home Wi-Fi.

    If you are using data connection, we advise that you contact your current network provider to verify if the GPRS settings are properly configured on your device. Please note that these settings can only be provided by your network provider.

    If this did not resolve the issue, kindly email us back and provide us the exact error message that you are receiving when you are trying to connect to the internet.

    We are hoping for your kind understanding and patience on this matter.

    If you have any additional questions, please do not hesitate to contact us again. To ensure proper handling of your case, kindly continue using the current subject line.

    You may also call Nokia Careline at 1-888-665-4228 from Mondays to Fridays at 9:00 a.m. - 9:00 p.m. EST and on Saturdays from 10:00 a.m. - 7:00 p.m. EST for immediate assistance.

    Thank you for your e-mail.


    Kind regards,

    Rob R.
    Email Specialist
    Nokia, Inc.

    Follow us on twitter @NokiaCareUS
  2. wastegate's Avatar
    Member

    Posts
    66 Posts
    Global Posts
    72 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #2  
    What kind of moronic response it that?! I'd write them again and threaten that you're going to write the president and copy that email to him/her about the issue. That usually get's them off their asses to get the problem resolved.
  3. badMojo69's Avatar
    Member

    Posts
    605 Posts
    Global Posts
    1,365 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
       #3  
    LOL it's okay. I just wanted to share in case anyone else is having the same issue.
    It's not a big enough deal for me to take the phone back. I have the ConnectivityShortcut tiles for data and wifi and only need to do it when home.
  4. ninjaap's Avatar
    Member

    Posts
    2,512 Posts
    Global Posts
    2,524 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #4  
    Did you update the phone? Did you activate the provided SIM card, that came with the phone?
  5. Iconoclysm's Avatar
    Member

    Posts
    2 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #5  
    I'm having the exact same problem with my Lumia 900. There's absolutely nothing wrong with my wifi, other windows phones I own work just fine (HTC surround, Samsung Focus) let alone other phones and devices. My solution is to turn the phone off then back on again which seems to work for now...however, this is one Nokia better address quickly having already had data connection issues with the phone off the bat.
  6. PhilR8's Avatar
    Member

    Posts
    217 Posts
    Global Posts
    303 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #6  
    Yeah there's another thread about the wifi issue - I'm suffering from it as well. Pretty sure my Lumia is going to be exchanged very soon.
  7. pfe1223's Avatar
    Member

    Posts
    23 Posts
    Global Posts
    91 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #7  
    I am having problems too. I updated my phone when I bought it, but today has been frustrating. First I had no connectivity at all (voice, data, and SMS). A reboot fixed it. Then tonight I showed full LTE bars, but had no data. A reboot fixed this as well. Really frustrating.
  8. badMojo69's Avatar
    Member

    Posts
    605 Posts
    Global Posts
    1,365 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
       #8  
    Quote Originally Posted by ninjaap View Post
    Did you update the phone? Did you activate the provided SIM card, that came with the phone?
    Yes, first thing I did was plug in to my pc and let the Zune update happen.
    Like I said not a huge issue, just annoying.
  9. rdubmu's Avatar
    Member

    Posts
    3,195 Posts
    Global Posts
    3,520 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #9  
    Yes take your phone back and get another one. You are within your first 30 days.

Posting Permissions

";