Welcome to the Windows Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 4 of 4
  1. smartrthanu's Avatar
    Member

    Posts
    19 Posts
    Global Posts
    20 Global Posts
       #1  
    Ever since I updated with the latest (purple hue) patch, my Lumia 900 has horrible cellular coverage. Where I used to have full bars, I now have 1 maybe 2 bar. My wife's 900 seems fine in the same locations. Problem only started after the update.

    Anyone else seeing this issue?
  2. alpinestars1z's Avatar
    Member

    Posts
    1,455 Posts
    Global Posts
    2,092 Global Posts
    #2  
    Quote Originally Posted by smartrthanu View Post
    Ever since I updated with the latest (purple hue) patch, my Lumia 900 has horrible cellular coverage. Where I used to have full bars, I now have 1 maybe 2 bar. My wife's 900 seems fine in the same locations. Problem only started after the update.

    Anyone else seeing this issue?
    Has hers been updated too? Have you brought hers to the same locations as yours?
  3. smartrthanu's Avatar
    Member

    Posts
    19 Posts
    Global Posts
    20 Global Posts
       #3  
    Quote Originally Posted by alpinestars1Z View Post
    Has hers been updated too? Have you brought hers to the same locations as yours?
    it was updated. I was out with friends last night and a few of them also noticed lower signal w/ATT. Hopefully ATT is just preparing my area for LTE.
  4. speedtouch's Avatar
    Member

    Posts
    1,039 Posts
    Global Posts
    2,146 Global Posts
    #4  
    Quote Originally Posted by smartrthanu View Post
    it was updated. I was out with friends last night and a few of them also noticed lower signal w/ATT. Hopefully ATT is just preparing my area for LTE.
    Are they using Lumia 900s as well?
    Lumia 635

Posting Permissions