Welcome to the Windows Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 11 of 11
  1. tboard24's Avatar
    Member

    Posts
    23 Posts
       #1  
    Whenever I go to the Facebook touch or mobile site in the browser, if I click on a photo, someone's wall, or comment list etc., 95% of the time I get a connection error. No code, just simply connection error with the option to try again. Usually about the 4th time I hit try again it will come up.. This is driving me crazy and I've checked and can't find any solution online. The regular site, people hub, and Facebook app all work fine. Any ideas what's causing this?

    Sent from my Lumia 900 using Board Express
  2. MrBurrrns's Avatar
    Banned

    Posts
    170 Posts
    Global Posts
    175 Global Posts
    #2  
    Yeah, happens to me too (Focus S here). I thought it's a Facebook issue, but it does not happen when I browse the site on an Android phone so it must be WP related (or rather IE).
  3. blushrts717's Avatar
    Member

    Posts
    18 Posts
    #3  
    Quote Originally Posted by tboard24 View Post
    Whenever I go to the Facebook touch or mobile site in the browser, if I click on a photo, someone's wall, or comment list etc., 95% of the time I get a connection error. No code, just simply connection error with the option to try again. Usually about the 4th time I hit try again it will come up.. This is driving me crazy and I've checked and can't find any solution online. The regular site, people hub, and Facebook app all work fine. Any ideas what's causing this?

    Sent from my Lumia 900 using Board Express
    Same issue here with both m.facebook and touch.facebook. Get connection error message, can't load more than one page of posts, back button doesn't always work.
  4. TMavC5's Avatar
    Member

    Posts
    609 Posts
    #4  
    Quote Originally Posted by tboard24 View Post
    Whenever I go to the Facebook touch or mobile site in the browser, if I click on a photo, someone's wall, or comment list etc., 95% of the time I get a connection error. No code, just simply connection error with the option to try again. Usually about the 4th time I hit try again it will come up.. This is driving me crazy and I've checked and can't find any solution online. The regular site, people hub, and Facebook app all work fine. Any ideas what's causing this?

    Sent from my Lumia 900 using Board Express
    Have you tried uninstalling the app yet?
  5. MrBurrrns's Avatar
    Banned

    Posts
    170 Posts
    Global Posts
    175 Global Posts
    #5  
    Quote Originally Posted by TMavC5 View Post
    Have you tried uninstalling the app yet?
    Has nothing to do with the app, we are talking about the site in the browser.
  6. SSK the Gr8's Avatar
    Member

    Posts
    239 Posts
    #6  
    This is getting annoying. Both m.Facebook.com and touch.Facebook.com are unusable. Facebook needs to fix this
  7. SSK the Gr8's Avatar
    Member

    Posts
    239 Posts
    #7  
    people please goto Facebook help centre and report this problem. We need to bring this to their notice
  8. #8  
    I have this problem too, it's VERY annoying. I have reported this to Facebook, but never got a response. Did anyone else report it also?
  9. vizagdude's Avatar
    Member

    Posts
    167 Posts
    Global Posts
    220 Global Posts
    #9  
    I have a different kind of problem. The comments under the a picture are from a different picture. Not always, but the days they appear like that... all pictures are messed up.
  10. jfa1's Avatar
    Member

    Posts
    2,326 Posts
    Global Posts
    2,405 Global Posts
    #10  
    report it to facebook!
    Your smartphone is only as smart as YOU let it be!
  11. MrBurrrns's Avatar
    Banned

    Posts
    170 Posts
    Global Posts
    175 Global Posts
    #11  
    Quote Originally Posted by jfa1 View Post
    report it to facebook!
    It's not a Facebook issue, it's an IE issue. We already discussed it here (along with a workaround):

    http://forums.wpcentral.com/os-discussion/195362.htm

Posting Permissions