We made some changes

Our new forums are here!

Saving money on data

Mint SIM is the perfect way to get cheap data in the U.S.

Don't count Windows Phone out just yet

Dead? Psh. Here are 5 reasons to stick with Windows 10 Mobile

VPN vs. Proxy

The difference between a proxy and a VPN

Latitude attitude

Dell Latitude 7280 is a business laptop with tons of consumer attitude

4K all the way

You probably don't NEED a 4K webcam, but we love Logitech's BRIO 4K anyway

Long live Windows phone

Contrary to popular belief, Windows phone won't die anytime soon

XP-YESSSSSSS

Dell's already awesome XPS 15 gets even better in 2017

Surface Pwn 5

Surface Pro 5, Project NEON details leaked on LinkedIn?

Redefining the PC

Why Microsoft's Surface phone could be MUCH more than a mere 'phone'

Surface table meets Windows 10

Yes, we did put Windows 10 on the original Surface table ... and it rocks

Cream o' the crop

Before buying a Microsoft laptop, check out our pick for the absolute best

Simple and secure, just the way I like it

We think Windows 10 Cloud is a great idea, here's why

uber micro

Halo Wars 2 has something for everyone. Here's our full review.

Oldie but goldie

We reviewed Microsoft's decade-old Surface table

Creators Update comin' at ya

These are the coolest new features in the next big Xbox One update (video)

Buyer's guide

The Razer Blade 14 is the best laptop Razer has to offer

Windows 10 app gems

10 terrific Windows 10 apps you should be using

Tower of power

Here's what we think of Dell's XPS Tower Special Edition

Quite a deal

Grab the complete C# coding bootcamp for $41!

< >
Welcome to the Windows Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 4 of 4
  1. jctang's Avatar
    Member

    Posts
    15 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
       #1  
    Help! Not sure if this is some weird issue of mine only, but here is what's happening: entered Canada therefore roaming. I have a Canada add on plan and global data. As soon as here, it took 10 min to find Bell network. Once linked, and data roam on, phone started freezing and restarting every 10 min. I turn off roam data and it doesn't do this. Wft? Any ideas??? I never had issue with my Samsung Focus. Any help would be great. Oh and I'm on Tango.

    Thanks!
  2. Xsever's Avatar
    Member

    Posts
    442 Posts
    Global Posts
    575 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #2  
    I live in the Canada and roam in the US sometimes when I cross on AT&T and have zero problems.

    Not sure what your problem is. Could it be the Bell network and frequency problems? Is this the first time this happens?
  3. Chris Hall's Avatar
    Member

    Posts
    1 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #3  
    I have been having the same issues in Canada with a Lumia 900 on AT&T. Works great in the USA and all sorts of problems in Canada.
  4. jyeung's Avatar
    Member

    Posts
    1 Posts
    Global Posts
    6 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #4  
    Sorry for bumping this thread, but has AT&T/Nokia even fixed this issue?
    I am so frustrated with it as I am constantly in Canada, have international data, and am experiencing these symptoms all the time. People complain that they can't call me.

    AT&T did a warranty swap with no success. I would think that this is a major enough issue to warrant a more solid response from them. I'm running their latest WM 7.8 update.
    Does the Lumia 920 have the same issue?

    - Jason

Tags for this Thread

Posting Permissions

";