Welcome to the Windows Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Page 13 of 22 FirstFirst ... 389101112131415161718 ... LastLast
Results 301 to 325 of 546
Like Tree33Likes
  1. MooCoo's Avatar
    Member

    Posts
    11 Posts
    #301  
    Quote Originally Posted by holzlondon View Post
    I have a serious issue I have not yet seen yet. As of a few hours ago, it seems my 920 activates the proximity sensor whenever I make or accept a call, regardless whether I have the phone close to my head or not.

    I cannot actively end a phone call because my screen is locked and black.

    I've managed to hit the "end call" button in a 1/4 or 1/2 split second when it appears if I press the power/screen lock button twice in a row, but it's very touch and go.

    Has anyone else had anything like this?? I'm really really annoyed.
    I guess You are still having a plastic wrap or some kind of a film over Your phones proximity sensor. I have seen this before on some tech blog, but I can't remeber where. They even made a video of it on Youtube.
  2. Joe920's Avatar
    Member

    Posts
    464 Posts
    #302  
    Just had the power button stop working for the first time (sleep wake didn't work). Had to do a soft reset to fix it. Thankfully that part of the power button functionality still worked.. So far i have enjoyed two spontaneous reboots, extreme music app sluggishness (phone non-responsive for 10-15 seconds after hitting 'play' on a 3000 song collection), and 'miscalibrated battery syndrome'. This is beginning to read like a list of side effects on a medicine bottle.
  3. RimorLatin's Avatar
    Member

    Posts
    2 Posts
    #303  
    I did some testing to see where the problem lies when it comes to Bluetooth. In all these test the phone was paired to the receiver and features tested.

    Test 1: HTC Surround WP7.5 & Alpine CDE-133 receiver.
    BT voice works
    BT audio works
    Can control music on the phone via the receiver.
    Tag information is displayed on the receiver for at least the first song.

    Test 2: Nokia Lumia 920 & Alpine CDE-133 receiver.
    BT voice works
    BT audio works
    Can NOT control music on the phone via the receiver.
    NO Tag info is displayed on the receiver.

    Test 3: Nokia Lumia 920 & a friends Sony Xplode reciver.
    BT voice works
    BT audio works
    Can control music on the phone via the receiver.
    Tag info is displayed on the receiver.

    Test 4: Nokia Lumia 920 & Subaru Impreza STI receiver.
    BT voice works
    BT audio works
    Can control music on the phone via the receiver.
    Tag info is displayed on the receiver.

    Test 5: Nokia Lumia 920 & Subaru Impreza STI Receiver.
    BT voice works
    BT audio works
    Can NOT control music on the phone via the receiver.
    NO Tag info is displayed on the receiver.

    Test 6: Apple iPhone 5 & Alpine CDE-133 Receiver.
    BT voice works
    BT audio works
    Can NOT control music on the phone via the receiver.
    NO Tag info is displayed on the receiver.

    It is my conclusion that the Bluetooth issues (I am having with my Lumia 920) are the fault of my Alpine receiver. The kicker here is the iPhone 5 behaving exactly the same as the Lumia 920, both failing the same and working the same with other receivers.


    On another note. Still, pretty much every morning, experiencing freezing issues. In the night I place the Lumia on the wireless charging and in the morning it is frozen, requiring me to soft reset it.

    I will do some debugging on this issue as well. It will take many days as the issue seams to only happen at night while I am asleep.
    Last edited by RimorLatin; 11-20-2012 at 11:51 AM.
  4. Sahkolihaa's Avatar
    Member

    Posts
    12 Posts
    #304  
    Just ran into my first random reboot while attempting to copy over some music.
  5. Lenas's Avatar
    Member

    Posts
    35 Posts
    #305  
    Yesterday I was using Nokia Drive to go somewhere and decided to make a call. As soon as I hit the call button, my phone rebooted and when it got back to my lock screen, the phone wouldn't accept any touch input! All of the buttons worked correctly but tapping and swiping didn't do a damn thing. I started freaking out a little until I remembered about the volume/power/camera reset combo which ended up fixing it.

    My screen is also unresponsive sometimes for a few seconds after unlocking. Has anyone else run into issues like this? Should I try and get my phone replaced?
  6. axcisd's Avatar
    Member

    Posts
    3 Posts
    #306  
    Quote Originally Posted by Lenas View Post
    Yesterday I was using Nokia Drive to go somewhere and decided to make a call. As soon as I hit the call button, my phone rebooted and when it got back to my lock screen, the phone wouldn't accept any touch input! All of the buttons worked correctly but tapping and swiping didn't do a damn thing. I started freaking out a little until I remembered about the volume/power/camera reset combo which ended up fixing it.

    My screen is also unresponsive sometimes for a few seconds after unlocking. Has anyone else run into issues like this? Should I try and get my phone replaced?
    I am having the same issue. Mine will reboot but come up fine (no lfreezing). Whenever in GPS AND connected to Bluetooth, I can answer a call but it will reset my phone within a minute. I can do both GPS and phone calls independently of each other fine. Only when they are both used and over Bluetooth does this occur. I tried replicating the issue with different headsets and it would always restart. If I do not connect to Bluetooth there are no issues and I can stay on calls and switch back and forth fine.

    Very strange. I hope they fix these weird Bluetooth issues!
  7. SuperOwl8's Avatar
    Member

    Posts
    2 Posts
    #307  
    http://img820.imageshack.us/img820/38/img0260xq.jpg

    Just wondering if it is me or not but my screen looks dodgy, on the left hand side in the above pic, it looks as if a light is missing or something, easy to spot on a white background.
  8. dvd606's Avatar
    Member

    Posts
    1 Posts
    #308  
    I had used the phone heavily during the day and when I got home it was almost dead. I set an alarm to wake me up and put it on the wireless charger. When I woke up it was an hour after my alarm was set for. I picked up the phone and it was dead. I tried turning it on with the normal power button but it wouldn't turn on. I did a hard reset on the phone and it came back to life. I noticed that the battery hadn't fully charged (which it should have over night). It worked fine for several hours, I went to check something on the Internet and the phone wouldn't come out of standby. It was dead again. I did a hard reset and it booted back up.

    I went down to my AT&T store to swap it out, as the phone was only 7 days old, and the woman told me that several people had called the store about similar issue and asked if I was one of them, which I wasn't.

    Hopefully these freezing and rebooting issues can be remedied.
  9. Kredrian's Avatar
    Member

    Posts
    175 Posts
    Global Posts
    176 Global Posts
    #309  
    Luckily, after a factory reset I have not experienced a reboot, or a freeze up. I am crossing my fingers that it stays working fine.
    --
    "A guilty conscience needs to confess. A work of art is a confession."
    Albert Camus
  10. ClixT's Avatar
    Member

    Posts
    114 Posts
    #310  
    Random reboot yesterday night while I was testing the camera..
    I know this is not a bug but its worth mentioning. Internet Sharing, on my AT&T Lumia 920 w/ Straight Talk sim, does not work.
  11. ferganer's Avatar
    Member

    Posts
    6 Posts
    Global Posts
    186 Global Posts
    #311  
    I only have one issue from the OP's list - the not so good photo sharpness and noise. I don't know what factors in here, but some photos come out very good, but some are not so much.

    Anyway, here is a question to everybody. I am not sure if it was intentionally designed so to make autofocusing easier, but my dedicated camera button is very easy to HALF-press (very little resistance). It does take a firmer push to fully press it though. Can someone check if your camera button is also easy to half-press? I would hate to return my phone because of this, but I am afraid that the accidental half-presses may do something in the background and thus drain the battery.

    Speaking of battery life, it's been very solid in my case. I just make sure that no app is running in the background and has gotten almost two full days (moderate use) out of my first charge with 29% remaining. Overall, I am happy with the phone so far.
  12. theshawn5's Avatar
    Member

    Posts
    6 Posts
    #312  
    I'm having issues with texting, people aren't receiving them, especially if I copy/paste part of the text message. AND, two text threads now say "Read only message" in the final thread balloon and I can't text again to that persons thread.
  13. JammyGitz's Avatar
    Banned

    Posts
    198 Posts
    #313  
    Bluetooth doesn't always pair automatically, if you turn the car stereo on it will pair but if you turn if on and then back on you have to go into the settings and pair it manually
  14. KurtInStPete's Avatar
    Member

    Posts
    1 Posts
    #314  
    Large Files do not transfer off. 4GB videos fail to copy off to the PC (Win 7 pro). I am at an event in Amsterdam, thought I had this incredible footage copied off my device before making room for more only to find out all large files only partially transfered. I have made many different attempts. Large files don't transfer (they play fine on the phone).
  15. zokstar's Avatar
    Member

    Posts
    172 Posts
    #315  
    So ive had my 920 for 2 days now. I haven't had a single reboot! I guess I don't have much apps installed. Im guessing this could be causing some of it?

    I got it to pair with my car radio just fine (Lexus IS350 2011)

    Will report back if I notice anything weird!
  16. alfonz's Avatar
    Member

    Posts
    73 Posts
    Global Posts
    79 Global Posts
    #316  
    I bought my first 920 from Rogers Canada, it was working fine but after 2 days I had random reboots and shut downs where the phone was completely unresponsive. I gave it the benefit of the doubt and did hard reset after fiddling with the buttons for a while. I had to do this 3 times in 5 days before I said I am taking it back.

    The new phone seems solid so far. Its better built as well, the power button feels solid, on my original one it felt loose and like it will fall off. Also the rattle from the vib was pretty bad on the original one but this new one seems very good and doesn't rattle nearly as much.

    I think the first phone I purchased was one of the rushed releases so it had a lot of faults. Other than that I love my phone XD
  17. mpelti's Avatar
    Member

    Posts
    135 Posts
    #317  
    920 just had first random reboot
  18. #318  
    I thought I would add my findings on this:

    1. Headphone jack: when plugging in headphones or aux cable it takes 1-2 seconds for the phone to switch over but it does without any further issue. When I unplug the cord it pauses what ever I am listening to...not so much an issue but at least it switches back to the phone speaker.

    2. Random reboot/freezes: it has frozen on me now twice. Not sure why but I do know that I had skype installed and a lot of random apps that I was trying out but not using. I uninstalled skype and those apps and so far no more freezing or random reboots. Crossing fingers :)

    3. Bluetooth: I have a plantronics voyager pro hd+ and can say that it is having some issues with it. It has now dropped the connection multiple times but the screen still says it is connected. I don't try to connect it to my honda civic in-dash system as I dislike it.

    All other issues I haven't encountered as of yet.
  19. tom_e's Avatar
    Member

    Posts
    7 Posts
    #319  
    Add the matte black discoloration to the list (see post on white lumia problems).

    I have spots that dont clean/rub off after only 3 days use above the camera and below.

    I know these arent nokia problems, but WP gripes:
    -calendar doesnt display shared/multiple calendars from google. IOS took a long time to fix this but at least its there now. FIX FOUND: How do I get other calendars (shared) from my gmail account to sync to my windows phone? - Windows Phone Beta - Stack Exchange
    -email settings:
    Cant adjust font or remove/resize contact picture, or remove header.
    Web emails display really small with a big border around, need to zoom in the read (i mean why have a bigger phone if the email is smaller than an iphone?)
    Deleting email takes you back to message list instead of next message. Need option for that for people that get hundreds of emails a day!
    Need option to display more emails in list. Only shows 5, when iphone displays at least 7+ (i cant remember).
    -How do I kill open apps? I see no option.
  20. Calydus's Avatar
    Member

    Posts
    12 Posts
    #320  
    Quote Originally Posted by tom_e View Post
    Add the matte black discoloration to the list (see post on white lumia problems).

    I have spots that dont clean/rub off after only 3 days use above the camera and below.

    I know these arent nokia problems, but WP gripes:
    -calendar doesnt display shared/multiple calendars from google. IOS took a long time to fix this but at least its there now. FIX FOUND: How do I get other calendars (shared) from my gmail account to sync to my windows phone? - Windows Phone Beta - Stack Exchange
    -email settings:
    Cant adjust font or remove/resize contact picture, or remove header.
    (It's not a bug, it's never been there)

    Quote Originally Posted by tom_e View Post
    Web emails display really small with a big border around, need to zoom in the read (i mean why have a bigger phone if the email is smaller than an iphone?)
    (depends which CMS/client was used, I see mine fine)

    Quote Originally Posted by tom_e View Post
    Deleting email takes you back to message list instead of next message. Need option for that for people that get hundreds of emails a day!
    (That depends how you work. I usually delete the message I can target as crap before actually ready the "potentially" good email, as you can multiple delete).

    Quote Originally Posted by tom_e View Post
    Need option to display more emails in list. Only shows 5, when iphone displays at least 7+ (i cant remember).
    (That would imply you can adjust the font size, which I think will never be the case with WP).


    Quote Originally Posted by tom_e View Post
    -How do I kill open apps? I see no option.
    (hit 2 times the back button quickly)
    Thanked by:
    tom_e 
  21. zokstar's Avatar
    Member

    Posts
    172 Posts
    #321  
    Something wierd i noticed last night. I wanted to charge my phone whilst it being off. so i plug the charger in, and the phone powered up. I powered it back off, and a min later it powered back on by itselfs, and continued to charge.

    Is this by design or am i missing something?
  22. Calydus's Avatar
    Member

    Posts
    12 Posts
    #322  
    Quote Originally Posted by zokstar View Post
    Something wierd i noticed last night. I wanted to charge my phone whilst it being off. so i plug the charger in, and the phone powered up. I powered it back off, and a min later it powered back on by itselfs, and continued to charge.

    Is this by design or am i missing something?
    It's always been the case since WP7. It's by design
  23. Chris Rosko's Avatar
    Member

    Posts
    11 Posts
    #323  
    Lumia #1 matte black had dust in the ff camera and proximity sensor, also froze up every half hour or so regardless of whether it was idle or messaging or browsing or gaming, ect.

    Returned it for a white which is perfect except for a nice large piece of dust under the glass in the middle of the screen.

    Time to try again. Trying to decide now on sticking with white or going back to black.
  24. quietriot84's Avatar
    Member

    Posts
    6 Posts
    Global Posts
    18 Global Posts
    #324  
    Quote Originally Posted by holzlondon View Post
    I have a serious issue I have not yet seen yet. As of a few hours ago, it seems my 920 activates the proximity sensor whenever I make or accept a call, regardless whether I have the phone close to my head or not.

    I cannot actively end a phone call because my screen is locked and black.

    I've managed to hit the "end call" button in a 1/4 or 1/2 split second when it appears if I press the power/screen lock button twice in a row, but it's very touch and go.

    Has anyone else had anything like this?? I'm really really annoyed.

    I also just started having this issue after having owned the phone for about 12 days. Also noticed that there was dust under the screen where the FF camera is. Used air gun to blow out dust which helped a little, but the proximity sensor is very sensitive now, activating when I wave my finger over the sensor about 6 inches from the surface.

    Also noticed that sound is a little crackly from the earpeice, not sure if its cause from their end or mine.

    Gonna take the 920 back and get it repalced, hopefully won't happen again.
  25. #325  
    The LED flash on my red Lumia 920 has stopped working as of last night. Tried numerous things to trouble shoot. Used flash light apps to try and activate, no luck. Tried video recording with flash on, no luck. Took the flash off auto, took a pic, no luck. I'll be taking it back Friday. Anyone else having this problem? Apparently I'm not the only one.

    Faulty LED flash on my Nokia Lumia 920? : My Nokia Blog

Posting Permissions