Welcome to the Windows Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 25 of 66
  1. hotdogakamike's Avatar
    Member

    Posts
    2 Posts
       #1  
    encountered this problem when I was trying to using the amazon app to scan the bar code at local store. Green screen shows up. closed the amazon app turn on the camera app, still, nothing but green. close the camera app and open again, same thing. after rebooting everything is fine again, anyone experienced this problem? or I am the lucky one?

    got the cyan 920 on Friday 11/9/12, green screen showed up once everyday now.

    went to the ATT store and they directed me to the device center, will try that tomorrow.

    any other suggestion appreciated.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails p__476a.jpg  
  2. VagrantWade's Avatar
    Member

    Posts
    1,399 Posts
    Global Posts
    1,411 Global Posts
    #2  
    Looks defective to me.
  3. stumlad's Avatar
    Member

    Posts
    1 Posts
    #3  
    Had something similar happen. I also had it completely black. Perhaps the application that is previously using the camera is not properly shutting it down. I noticed that when it was black, i could scroll to the pictures, then when I scrolled back the camera worked again. When it was green I didn't try to do that and just rebooted.
  4. elvisff's Avatar
    Member

    Posts
    31 Posts
    #4  
    Both of our 920's did this too. Only happened once on mine and my wife's. Turned off phone, waited a few seconds, restarted phone, haven't had it happen since.
  5. mr.gmore's Avatar
    Member

    Posts
    6 Posts
    #5  
    MIne did this while trying to Skype, reset worked but it happen again.
  6. atlbuc's Avatar
    Member

    Posts
    42 Posts
    Global Posts
    118 Global Posts
    #6  
    I had this happen to mine the 1st day, I took it back and got a new one.
  7. uktivo's Avatar
    Member

    Posts
    121 Posts
    Global Posts
    503 Global Posts
    #7  
    Also had a unit with a camera that refused to work. Luckily (or unluckily, which ever point you take) my software froze, the unit drained of power, re-booted itself and low and behold, everything came back working again.

    I'm putting it down to a software glitches.. There does seem to be a few of them with this phone.. Hopefully MS will sort these out in due time..
  8. mthraves's Avatar
    Member

    Posts
    1 Posts
    #8  
    Same thing has happened to our new Nokia Lumia 920. Got it last week on Orange UK and tried to use it with a shopping list app called myShoppi. The app allows you to scan barcodes, but when we went to scan a 3rd item the screen went green instead of showing the camera. We rebooted the phone and everything worked ok for a few minutes then it happened again. We exited the app and tried to use the camera independently from the app and the display turned green rather than acting as a viewfinder. Nokia please fix!
  9. orionll's Avatar
    Member

    Posts
    4 Posts
    #9  
    Happened to me as well once. Restarting resolved it and it hasn't happened again (so far, hopefully).
  10. wldcohso1's Avatar
    Member

    Posts
    8 Posts
    #10  
    I had the exact same problem, sent mine back for a new one...crazy thing is, I dropped my phone while waiting for my new one and it got some scratches on it... I hope they don't make me pay for it...fingers crossed..oh! I'm new to the forum...
  11. BluewolfX's Avatar
    Member

    Posts
    5 Posts
    #11  
    Happened to me when trying to use a third party app.
  12. NoIX's Avatar
    Member

    Posts
    9 Posts
    Global Posts
    10 Global Posts
    #12  
    So, can we asume this is a software problem?
    It just happened to me, reseting the phone fixed, and Im trying to see if i can do it again, but as BluewolfX mentioned, it happened to me after I used a third party app (bing translate) and then tried to use the camera from the camera button and changing the lens to panorama.
  13. SeNiLe911's Avatar
    Member

    Posts
    15 Posts
    #13  
    This has happened to two 920's I have had so far. Happened to the first one close to the end of it's life, yes, the Lumia 920 stopped working totally and got it replaced a few days ago. Now this second one just started doing the green screen while using the Amazon Mobile app. Now the camera seems to have inherited the problem.

    I showed them at the AT&T store the green screen and they would have replaced it but they're OUT! I called AT&T tech support hoping I can get them to send me a Cyan instead of black and they said no, they could only send me the same color I bought. 7 minutes into the call the CSR couldn't hear me but I could hear her, the phone didn't get muted or anything, she said she would call back and only got a voice mail 5 minutes later. I have the worst luck with phones... HAHA!!!
  14. socialcarpet's Avatar
    Banned

    Posts
    1,893 Posts
    Global Posts
    1,966 Global Posts
    #14  
    You have the night vision mode switched on.
  15. SeNiLe911's Avatar
    Member

    Posts
    15 Posts
    #15  
    Ahhh riiiiiight... Stupid me... HAHA!!!
  16. hubzo's Avatar
    Member

    Posts
    1 Posts
    #16  
    also happened to me, while using cinemagrah. rebooting fixed it, hopefully wont happen again, man i cant wait for updates and fixes on this phone... the joys of early adoption
  17. meathead88's Avatar
    Member

    Posts
    176 Posts
    Global Posts
    184 Global Posts
    #17  
    I'm in this boat too. Green screen sometimes when using camera. Reboot clears it so my guess is software is to blame.
  18. the_stig#WN's Avatar
    Member

    Posts
    22 Posts
    Global Posts
    1,076 Global Posts
    #18  
    I have a Lumia 822, and I also get the green screen using the Amazon scan. Only way to get rid of it is to reboot.

    Note, I don't think it's a third party app issue, because I've also had it happen when only trying to use the camera. Very annoying.
  19. kvslab's Avatar
    Member

    Posts
    2 Posts
    #19  
    I have also had this problem on my Lumia 822. It has gone to green screen when opening camera and reboot fixes. I have not been able to narrow it down to the Amazon app causing the problem. This has occurred 3 times now. Only had the phone for 5 days. I discovered this does occur after using the Amazon app. I then have to reboot the phone to get the camera working again.
    Last edited by kvslab; 12-09-2012 at 11:56 PM.
  20. ispyc6's Avatar
    Member

    Posts
    8 Posts
    #20  
    Sent from my Lumia 920 using Board Express
  21. pkmccarthy's Avatar
    Member

    Posts
    1 Posts
    #21  
    It has happened on my Lumia 920 with the Amazon app AND now the PackageTracker app - so its either bad developers OR its the API to the camera MS exposes to the developer (this is where I think the error is).
  22. Camaroon's Avatar
    Member

    Posts
    37 Posts
    #22  
    This just happened to me for the first time today. It's definitely related amazon app for me. I used the scan feature in the morning, backed all the way out of the app, then when I went to turn on the camera a couple of hours later it was green. At this point I had no idea it was related to the bar code scanner but tonight I scanned something I got for Christmas. Then I went to scan something else right after and when I tried to activate the scanner it went green. I restarted the phone and it fixed it then I tried to scan with the app again and again it happened. That's when I started to search to see if anyone else has had the issue and found a Msoft Answers question about it which referenced this thread. Are you guys still experiencing it? Has anyone who got the Portico update seen this fixed?
  23. elvisff's Avatar
    Member

    Posts
    31 Posts
    #23  
    I've had this happen to me several times while using the amazon app. However it hasn't happened to me since the Portico update... keeping my fingers crossed..
  24. farzonalmaneih's Avatar
    Member

    Posts
    45 Posts
    Global Posts
    753 Global Posts
    #24  
    This happens to me when I use the Amazon app and use it to scan barcodes. I am on the newest phone update. A reboot of the phone fixes it.

    I have also had the amazon app break the phone's "back" button. Again, only a reboot will fix it.
  25. suehwey's Avatar
    Member

    Posts
    1 Posts
    #25  
    this just happened to me, and i didn't use the amazon app. i was taking photos with backlight mode a few hours earlier, and didn't use the camera or bing scanner until a while ago when i wanted to take another picture indoors. and it was just green. restarted the phone and it's fine now. hopefully it won't happen again. but seeing so many people experiencing it, i'm kinda worried...
    Thanked by:
Page 1 of 3 123 LastLast

Posting Permissions