The king is back baby!

Resident Evil 7: Biohazard Review — a series risen from the dead

Fitness Apps

Keep your New Year's fitness resolutions with these great Windows 10 apps!

One Windows

Microsoft is building a new Windows 10 Shell for PC, Mobile and Xbox

Get ready for beta!

Halo Wars 2 Blitz: Game modes, beginner's tips, and more

On the Inside

Everything you need to know about the Xbox Insider Program

Beautiful compromises

Surface Studio review: you'll want one, even if you don't need one

3-in-1

Is this the Surface Phone? Microsoft awarded patents for foldable devices

Windows Central Offers

MCSE Certification bundle is just $39

Even more improvements

All the changes found in Windows 10 build 15007!

Games as a Service

What does the cancellation of Scalebound mean for future Xbox exclusives?

Windows Central Offers

Save $90 on these FRESHeBUDS Pro Magnetic Bluetooth Earbuds

Returning for 2017

We're back with an new episode of #AskDanWindows

Lifetime Subscription

VPNSecure is currently 91% off

Our favorite things

The Best of CES 2017 Awards

Infinity Edge in your hand

The XPS 13 2-in-1 is the Dell convertible we've always wanted

Project Valerie

Razer just made a laptop with three — THREE! — 17-inch 4K displays. 😱

Great design from Palo Alto

HP's CES 2017 releases are truly gorgeous PCs

Intel and Google's big day

CES 2017 Day Two: New laptops, new phones, and old ideas made new

Take five is better than ever

The updated Lenovo ThinkPad X1 packs Kaby Lake chips and zero bloatware

Everything we know about the next Xbox: Project Scorpio

< >
Welcome to the Windows Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 17 of 17
Like Tree2Likes
  • 2 Post By GOOTHRIE
  1. ibbyj's Avatar
    Member

    Posts
    297 Posts
    Global Posts
    515 Global Posts
       #1  
    The "extras and info" menu under "settings" has been replaced with a strange link.

    At least, that what I think was replaced.


    This is my second 920, and I restored it from a cloud back-up of my first.

    All back-uped apps reinstalled okay except for this one.. when I "canceled" the download after not working multiple times, it replaced that section of the menu with this..

    Anyone know what happened? I really don't want to factory reset.
  2. Dos101's Avatar
    Member

    Posts
    478 Posts
    Global Posts
    488 Global Posts
    #2  
    Have you tried rebooting your phone to see if that fixes the link?
  3. ibbyj's Avatar
    Member

    Posts
    297 Posts
    Global Posts
    515 Global Posts
       #3  
    I have tried rebooting.

    ugh.

    Factory data-ing.
    Last edited by ibbyj; 11-14-2012 at 11:46 AM.
  4. mcbredditor's Avatar
    Member

    Posts
    15 Posts
    #4  
    That just happened to me two hours ago. I don't want to factory reset... Is that the only known solution?
  5. inteller's Avatar
    Banned

    Posts
    2,530 Posts
    Global Posts
    2,535 Global Posts
    #5  
    hum....so are they somehow able to update this OTA without notice?
  6. deuxani's Avatar
    Member

    Posts
    106 Posts
    Global Posts
    110 Global Posts
    #6  
    Quote Originally Posted by inteller View Post
    hum....so are they somehow able to update this OTA without notice?
    It updates through the store.
  7. erzhik's Avatar
    Member

    Posts
    534 Posts
    Global Posts
    719 Global Posts
    #7  
    Just happened to me as well. Tried rebooting, didn't work.
  8. alogde#WP's Avatar
    Member

    Posts
    12 Posts
    #8  
    Im on my second 920 and i restored from backup and the audio, display+touch and feedback to Nokia options in settings don't open, they just try to open and switch back to the settings menu, any help appreciated thanks
  9. TaniosIssa's Avatar
    Member

    Posts
    1 Posts
    #9  
    i have the same issue. to add to that, i actually canceled the update, once in a while the live tile shows one update when i go into the store, there's nothing to download or update. it happened few times.
  10. K_lando's Avatar
    Member

    Posts
    14 Posts
    #10  
    I have the same issue today.

    Actually, I updated 'Extras & Info' once already with no problems. Today I noticed a new notification for another update, and now it seems to download about halfway, then gives me an error and says it can't be completed. I tried both over wi-fi and cellular.

    When I look for 'Extras & Info' now in the settings, its gone and replaced by a path name "c:\data\programs..."

    I cancelled the update, then rebooted. The 'Extras & Info' is still gone from the Settings, and now the Market doesn't even indicate there's an update anymore.

    Well, at least it was for something non-essential.
  11. Xsever's Avatar
    Member

    Posts
    442 Posts
    Global Posts
    575 Global Posts
    #11  
    Mine updated without a problem. The update just added headings to some of the information present.
  12. Laceym's Avatar
    Member

    Posts
    34 Posts
    #12  
    I had this problem the first time I reset my phone and restored from a backup and several installs failed including Extras+Info and Network+. I restored it again later and did not restore from a backup. Since then Extras+Info has updated but not Network+.
  13. GOOTHRIE's Avatar
    Member

    Posts
    18 Posts
    #13  
    same here I just got updated extra+info about 4 hours ago and now I try to update and got error message code 80320011

    I've been through this error before with network+ then I factory reset and now extra+info again

    so I don't think factory reset will help these permanently

    don't want to reset anymore because I have a huge music and video library

    what's a shame Nokia & Microsoft
    eallan and CamiKitti like this.
  14. eallan's Avatar
    Member

    Posts
    66 Posts
    Global Posts
    284 Global Posts
    #14  
    This is just ridiculous, any actual solutions yet?
  15. BSiegel1's Avatar
    Member

    Posts
    8 Posts
    #15  
    Yes, "Houston - we have a problem". I just updated my 920, looked down and noticed that the phone had rebooted durring the update. Now I have the same strange line of code on my screen as well. Time to call Nokia support...
  16. BSiegel1's Avatar
    Member

    Posts
    8 Posts
    #16  
    I sent an email to Nokia CEO (Steve Elop) and was pleasantly surprised to get a response back and a few hours later to receive a request from Nokia's support group to schedule a support call to discuss this particular item. During my follow-up conversation, the Nokia support representative told me that they are researching this issue and offered to send me a new Nokia phone so I could send in my 920 for further assessment. Unfortunately, I work for a public company and am a bit constrained from sending in my phone with all its settings and data. I had already asked ATT to send me a new 920 for which I would have as a backup should a hard reset and restore not work properly. Since this particular issue with “Extras and Info” does not appear to cause any significant issues with the current operation of my device or other employees within our organization, it’s not critical situation. What initially bothered me was confusion between Nokia and ATT with regards to how to handle this issue. This is why I contacted Nokia. The fact that I had received a response back after writing a letter to the Nokia CEO, confirms to me the dedication that Nokia has toward the success of Windows phone 8 and reaffirms my decision to use their products and services.
  17. nareshrudran's Avatar
    Member

    Posts
    1 Posts
    #17  
    Quote Originally Posted by ibbyj View Post
    The "extras and info" menu under "settings" has been replaced with a strange link.

    At least, that what I think was replaced.


    This is my second 920, and I restored it from a cloud back-up of my first.

    All back-uped apps reinstalled okay except for this one.. when I "canceled" the download after not working multiple times, it replaced that section of the menu with this..

    Anyone know what happened? I really don't want to factory reset.

Posting Permissions