One Windows

Microsoft is building a new Windows 10 Shell for PC, Mobile and Xbox

On the Inside

Everything you need to know about the Xbox Insider Program

Beautiful compromises

Surface Studio review: you'll want one, even if you don't need one

3-in-1

Is this the Surface Phone? Microsoft awarded patents for foldable devices

Windows Central Offers

MCSE Certification bundle is just $39

Even more improvements

All the changes found in Windows 10 build 15007!

Games as a Service

What does the cancellation of Scalebound mean for future Xbox exclusives?

Windows Central Offers

Save $90 on these FRESHeBUDS Pro Magnetic Bluetooth Earbuds

Returning for 2017

We're back with an new episode of #AskDanWindows

Lifetime Subscription

VPNSecure is currently 91% off

Our favorite things

The Best of CES 2017 Awards

Infinity Edge in your hand

The XPS 13 2-in-1 is the Dell convertible we've always wanted

Project Valerie

Razer just made a laptop with three — THREE! — 17-inch 4K displays. 😱

Great design from Palo Alto

HP's CES 2017 releases are truly gorgeous PCs

Intel and Google's big day

CES 2017 Day Two: New laptops, new phones, and old ideas made new

Take five is better than ever

The updated Lenovo ThinkPad X1 packs Kaby Lake chips and zero bloatware

Everything we know about the next Xbox: Project Scorpio

UWPowered

'Game Mode' for Windows 10 will power Xbox One and Scorpio games too

Buyer's guide

Best accessories for Microsoft Surface Book

Oh, what a year!

Windows Central Best of 2016 Awards

< >
Welcome to the Windows Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 10 of 10
  1. Matt Fara's Avatar
    Developer

    Posts
    60 Posts
       #1  
    My phone keeps switching between 3G, 4G, 4 bars, 1 bar, and sometimes no reception at all. I bought the phone from Rogers, and my Fido sim works in it without unlocking.
    I'm trying to connect to LTE, which I still have not done, I can't even keep a stable 3G connection.
    These are my APN settings:

    APN:
    LTEMOBILE.APN

    User name:

    Password:

    Proxy server (URL):

    Proxy:

    IP type:
    IPv4

    Any help is greatly appreciated.
  2. Matt Fara's Avatar
    Developer

    Posts
    60 Posts
       #2  
    Bump!
  3. benjaminleroux's Avatar
    Member

    Posts
    4 Posts
    Global Posts
    118 Global Posts
    #3  
    Quote Originally Posted by Matt Fara View Post
    My phone keeps switching between 3G, 4G, 4 bars, 1 bar, and sometimes no reception at all. I bought the phone from Rogers, and my Fido sim works in it without unlocking.
    I'm trying to connect to LTE, which I still have not done, I can't even keep a stable 3G connection.
    These are my APN settings:

    APN:
    LTEMOBILE.APN

    User name:

    Password:

    Proxy server (URL):

    Proxy:

    IP type:
    IPv4

    Any help is greatly appreciated.
    Try not setting any APN settings.. I also bought the Rogers one and using it on Fido... did not plug in any APN settings, worked like a charm.

    I do see it bob from 3G to 4G when I unlock the phone... but I think that's normal. As for LTE, make sure you have a LTE sim card... I get great LTE in Montreal and getting abou 33m + download speeds
  4. Matt Fara's Avatar
    Developer

    Posts
    60 Posts
       #4  
    I tried that, still nothing...
    Could it be a defective phone?
    Should I try to return it?
  5. denious's Avatar
    Member

    Posts
    4 Posts
    #5  
    I wanted to join in the conversation to report that I am having the same problem, but have discovered it through my SMS messages not being sent out 1 out of 10 times. Every single time a message could not be sent my phone was completely disconnected from the network, only to get full bars again in a couple of seconds.

    Since I've noticed that I have been taking a look at my bars, and they're constantly fluctuating.

    Here's a Rogers thread on people having problems with their SMS messages:
    Lumia 920 can't send text messages - Rogers Community

    Here's another thread on WPCentral on the issue:
    Signal issues

    I am sure that it's all part of the same problem.
  6. Matt Fara's Avatar
    Developer

    Posts
    60 Posts
       #6  
    Yup, same thing is happening to me.
    I just returned that unit and got another one, same problem.
    Don't know what to do at this point..
  7. eomahos's Avatar
    Member

    Posts
    3 Posts
    #7  
    Hi, guys

    Can someone please advise what to do? I constantly get no signal, and my data bounces between 3G to 4G, no LTE, my area has lighting fast LTE, when i insert the same in on my Iphone5...i almost get 33-35mbps. Not sure, why the signal constantly bounces 2-3 bars, then justs dies at 0....is this an hardware issue? did you guys manage to solve this?

    thanks
    omayer.
  8. eomahos's Avatar
    Member

    Posts
    3 Posts
    #8  
    Hi, how did you solve your issue?
  9. dula714's Avatar
    Member

    Posts
    66 Posts
    #9  
    I have no problem with my Rogers Lumia 920 that works on Fido. I never had to input any settings to the phone. All I had to do was get a LTE sim from Fido and it worked like a charm.

    My cousin, who is on Mobilicity, unlocked his phone and he is getting 4G on Mobilicity.
  10. eomahos's Avatar
    Member

    Posts
    3 Posts
    #10  
    humm not sure. i'm going to try with my rogers sim, if i still get the same issue..then i'm just out of luck...i really think it could be a carrier profile issue? is there an update? and if the still persists, can i send it back to nokia for a replacement considering the fact that i bought the phone from kijiji, but here in montreal, i get really amazing LTE reception on my iphone5. I really hope i can use the lumia, looked really promising.

Posting Permissions