Get ready for beta!

Halo Wars 2 Blitz: Game modes, beginner's tips, and more

One Windows

Microsoft is building a new Windows 10 Shell for PC, Mobile and Xbox

On the Inside

Everything you need to know about the Xbox Insider Program

Beautiful compromises

Surface Studio review: you'll want one, even if you don't need one

3-in-1

Is this the Surface Phone? Microsoft awarded patents for foldable devices

Windows Central Offers

MCSE Certification bundle is just $39

Even more improvements

All the changes found in Windows 10 build 15007!

Games as a Service

What does the cancellation of Scalebound mean for future Xbox exclusives?

Windows Central Offers

Save $90 on these FRESHeBUDS Pro Magnetic Bluetooth Earbuds

Returning for 2017

We're back with an new episode of #AskDanWindows

Lifetime Subscription

VPNSecure is currently 91% off

Our favorite things

The Best of CES 2017 Awards

Infinity Edge in your hand

The XPS 13 2-in-1 is the Dell convertible we've always wanted

Project Valerie

Razer just made a laptop with three — THREE! — 17-inch 4K displays. 😱

Great design from Palo Alto

HP's CES 2017 releases are truly gorgeous PCs

Intel and Google's big day

CES 2017 Day Two: New laptops, new phones, and old ideas made new

Take five is better than ever

The updated Lenovo ThinkPad X1 packs Kaby Lake chips and zero bloatware

Everything we know about the next Xbox: Project Scorpio

UWPowered

'Game Mode' for Windows 10 will power Xbox One and Scorpio games too

Buyer's guide

Best accessories for Microsoft Surface Book

< >
Welcome to the Windows Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 3 of 3
  1. rmstern53's Avatar
    Member

    Posts
    35 Posts
       #1  
    Here is a weird one, I got my charging plate yesterday, and since I've been using it whenever I hot the Outlook or Hotmail tile on the display, nothing happens. I even tried to open Outlook and Hotmail by swiping to the right and tapping on their name, same thing, app won't open. Only way to fix it is a reboot. Any one else see this behavior, it's only with these two applications.
  2. rmstern53's Avatar
    Member

    Posts
    35 Posts
       #2  
    I called AT&T after I determined it was visual voicemail that was causing my problem. They removed it from my account and my live mail tiles are working fine.
  3. krazeenyc's Avatar
    Member

    Posts
    11 Posts
    #3  
    this same thing has happened to me. My phone was working perfectly fine for a week and now I got the charging plate and my email live tiles don't work. hmmmm is there another thread dealing with this?

Posting Permissions