Windows

Windows 10 Cloud will run Win32 apps, but only from the Windows Store

Excessive in a good way

GTX 1050 in a 15-inch convertible? Lenovo went there

Windows goes galactic

Revealed: Samsung's Surface Pro-like Galaxy Book, running Windows 10

Saving money on data

Mint SIM is the perfect way to get cheap data in the U.S.

We made some changes

Our new forums are here!

Don't count Windows Phone out just yet

Dead? Psh. Here are 5 reasons to stick with Windows 10 Mobile

VPN vs. Proxy

The difference between a proxy and a VPN

Latitude attitude

Dell Latitude 7280 is a business laptop with tons of consumer attitude

4K all the way

You probably don't NEED a 4K webcam, but we love Logitech's BRIO 4K anyway

Long live Windows phone

Contrary to popular belief, Windows phone won't die anytime soon

XP-YESSSSSSS

Dell's already awesome XPS 15 gets even better in 2017

Surface Pwn 5

Surface Pro 5, Project NEON details leaked on LinkedIn?

Redefining the PC

Why Microsoft's Surface phone could be MUCH more than a mere 'phone'

Surface table meets Windows 10

Yes, we did put Windows 10 on the original Surface table ... and it rocks

Cream o' the crop

Before buying a Microsoft laptop, check out our pick for the absolute best

Simple and secure, just the way I like it

We think Windows 10 Cloud is a great idea, here's why

uber micro

Halo Wars 2 has something for everyone. Here's our full review.

Oldie but goldie

We reviewed Microsoft's decade-old Surface table

Creators Update comin' at ya

These are the coolest new features in the next big Xbox One update (video)

Buyer's guide

The Razer Blade 14 is the best laptop Razer has to offer

< >
Welcome to the Windows Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 8 of 8
Like Tree1Likes
  • 1 Post By yellowjacketphoto
  1. dkp23's Avatar
    Member

    Posts
    1,494 Posts
    Global Posts
    1,529 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
       #1  
    I was able to get LTE when i first got the phone, now i am not able to for some reason. Anybody have issues with getting LTE on this phone?
  2. NickA's Avatar
    Member

    Posts
    509 Posts
    Global Posts
    2,672 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #2  
    I don't have LTE in my area yet, but I do remember a post similar to yours. The person said they had strong LTE for the first couple of days, then he would get it sporadically. Maybe AT&T just adjusting towers or something. You can always power off bad back on again to provision the phone.
  3. dkp23's Avatar
    Member

    Posts
    1,494 Posts
    Global Posts
    1,529 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
       #3  
    Quote Originally Posted by NickA View Post
    I don't have LTE in my area yet, but I do remember a post similar to yours. The person said they had strong LTE for the first couple of days, then he would get it sporadically. Maybe AT&T just adjusting towers or something. You can always power off bad back on again to provision the phone.
    Resetting and power off/on didnt work.
  4. yellowjacketphoto's Avatar
    Member

    Posts
    23 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #4  
    maybe your sim card doesn't support LTE? I know they didn't give me an upgraded sim and I had to go back and pick one up. The other sim card was the one I used with my iphone 4 for a couple years, so it was outdated by now.
    chrisesdo likes this.
  5. brmiller1976's Avatar
    Member

    Posts
    2,092 Posts
    Global Posts
    2,580 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #5  
    Make sure AT&T's provisioning profile for you is correct. Customer service can help with that.
  6. anon(5352752)'s Avatar
    Member

    Posts
    67 Posts
    Global Posts
    68 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #6  
    Maybe a daft thing to ask, but is the mobile network set to 4G in the settings?
  7. GregL2012's Avatar
    Member

    Posts
    16 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #7  
    It's probably your sim card.. When I first picked my phone up it wouldn't hold a connection to the provider. I had to go get the sim replaced..

    Thing is though..I still easily drop LTE when my wife's 920 holds it without dropping it... I'm going to exchange my entire phone to see if it's a hardware issue because
    my unit will hardly hold a full bars on 3G as well.
  8. NickA's Avatar
    Member

    Posts
    509 Posts
    Global Posts
    2,672 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #8  
    Quote Originally Posted by SpencerUk View Post
    Maybe a daft thing to ask, but is the mobile network set to 4G in the settings?
    I don't know if it's just an AT&T thing, but we don't have the setting to allow us to turn 4G on or off.

Similar Threads

  1. Not getting notified when emails come into subfolders
    By matu7 in forum Windows Phone 7
    Replies: 8
    Last Post: 04-12-2015, 07:43 PM
  2. Is anyone else not getting App Updates?
    By MadSci2 in forum Windows Phone Apps
    Replies: 9
    Last Post: 03-15-2012, 06:35 AM
  3. Help! Not getting twitter updates
    By fifthGear in forum Windows Phone 7
    Replies: 11
    Last Post: 12-01-2011, 08:25 PM
  4. Updating omnia using a mac- not getting mango
    By Philmfan in forum Windows Phone 7
    Replies: 0
    Last Post: 09-30-2011, 04:18 AM
  5. 24 hrs in and I am really not getting on with WP...
    By fxyrslf in forum Windows Phone 7
    Replies: 27
    Last Post: 09-02-2011, 12:59 PM

Posting Permissions

";