Welcome to the Windows Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 1 of 1
  1. Dr.Nitun's Avatar
    Member

    Posts
    104 Posts
    Global Posts
    143 Global Posts
       #1  
    Hello,

    I am having difficulties pairing my Lumia 920 with my Apline head unit. My Lumia 900 worked flawless. My Lumia 920 pairs correctly on the FIRST pairing. Any subsequent pairing, the connection fails. Another words, the only time I can pair the Lumia 920 is by DELETING Alpine from the list of bluetooth devices from the phone; therefore having the phone pick up the Alpine unit as a new pairing. So every time, the 4 digit (zeros) must be entered.

    How can I fix this??? By the way, when syncing, the phone does notify me that my address book can be downloaded onto the head unit. Whereas with my Lumia 900, that option was not available. It is getting to be really annoying to having to delete Alpine from my list of bluetooth devices and reinstall it every time I start my car. :(

    Thanks,
    Thank you,

    Dr. Nitun
    Nokia Lumia 1020 (AT&T, Yellow)

Similar Threads

  1. Bluetooth issues with 8X
    By Shiva Sivakumar in forum HTC 8X
    Replies: 16
    Last Post: 11-25-2013, 10:52 AM
  2. Any one paired with Ford sync?
    By bleakhand in forum Nokia Lumia 920
    Replies: 35
    Last Post: 02-22-2013, 08:39 AM
  3. Replies: 5
    Last Post: 04-10-2012, 08:58 AM
  4. Logitech Cordless Desktop MX 5000 Laser bluetooth keyboard with WM6
    By wmsmartphonekey in forum Windows Phone Accessories
    Replies: 1
    Last Post: 07-18-2009, 05:43 PM

Posting Permissions