Welcome to the Windows Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 1 of 1
  1. Yellowfddriver's Avatar
    Member

    Posts
    22 Posts
    Global Posts
    129 Global Posts
       #1  
    So here's an interesting issue I ran into...maybe other people have too? Seems very isolated but...
    I have a Lumia 920 on ATT. I also have an iPhone 5.
    Today I decided that I wanted to go back to my Lumia, so I went to a store, had the sim swapped out, phone was off everything..blahblah.
    After I powered the Lumia up, I went to go set up my voicemail. I tapped on phone, then the voicemail application...it said it didn't detect my voicemail number...okay, weird...so I rebooted the phone, cell networks are very odd.
    After my phone turned back on, I did the same thing, my phone dialed me into voicemail and I entered my PW and hung up to get the Visual Voice Mail prompt. I entered in my password, and the phone froze and rebooted!
    It did this several times.
    Oddly enough, after I uninstalled Skype (I finally saw the goofy syncing bug) and soft-reset the phone, everything was working as intended.
    I had never seen this issue previously on this phone or any other phone I had.

    Perhaps this is an isolated SW issue and should be perma-quashed by that OTA we're supposed to be getting next month?
    Any ideas?

Similar Threads

  1. Issues with Reboots
    By djncanada1 in forum LG Optimus 7
    Replies: 12
    Last Post: 02-03-2013, 02:51 PM
  2. Replies: 17
    Last Post: 12-31-2012, 06:12 AM
  3. Replies: 99
    Last Post: 09-27-2012, 11:57 PM
  4. Rebooting Issue..using headphones..
    By NickMon68 in forum LG Optimus 7
    Replies: 1
    Last Post: 04-13-2012, 07:46 PM
  5. HTC apps causing random reboot problem
    By vsf in forum Windows Phone 7
    Replies: 1
    Last Post: 02-23-2012, 01:22 PM

Posting Permissions