One Windows

Microsoft is building a new Windows 10 Shell for PC, Mobile and Xbox

On the Inside

Everything you need to know about the Xbox Insider Program

Beautiful compromises

Surface Studio review: you'll want one, even if you don't need one

3-in-1

Is this the Surface Phone? Microsoft awarded patents for foldable devices

Windows Central Offers

MCSE Certification bundle is just $39

Even more improvements

All the changes found in Windows 10 build 15007!

Games as a Service

What does the cancellation of Scalebound mean for future Xbox exclusives?

Windows Central Offers

Save $90 on these FRESHeBUDS Pro Magnetic Bluetooth Earbuds

Returning for 2017

We're back with an new episode of #AskDanWindows

Lifetime Subscription

VPNSecure is currently 91% off

Our favorite things

The Best of CES 2017 Awards

Infinity Edge in your hand

The XPS 13 2-in-1 is the Dell convertible we've always wanted

Project Valerie

Razer just made a laptop with three — THREE! — 17-inch 4K displays. 😱

Great design from Palo Alto

HP's CES 2017 releases are truly gorgeous PCs

Intel and Google's big day

CES 2017 Day Two: New laptops, new phones, and old ideas made new

Take five is better than ever

The updated Lenovo ThinkPad X1 packs Kaby Lake chips and zero bloatware

Everything we know about the next Xbox: Project Scorpio

UWPowered

'Game Mode' for Windows 10 will power Xbox One and Scorpio games too

Buyer's guide

Best accessories for Microsoft Surface Book

Oh, what a year!

Windows Central Best of 2016 Awards

< >
Welcome to the Windows Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 7 of 7
  1. Cam Loeb's Avatar
    Member

    Posts
    7 Posts
       #1  
    Has anyone else had this issue? I had my phone hooked up to my wireless network at home yesterday, but now it says this message after I enter the network password. If anyone has any tips to where the problem might be that would be great

    edit: Today I've tried hooking up to the router at school, which was also working last week, and getting the same message.
    Last edited by Cam Loeb; 12-10-2012 at 09:36 AM.
  2. ARVI_SD's Avatar
    Member

    Posts
    85 Posts
    #2  
    I had similar issues with my Nokia and iPad mini last week. After hours if agonizing analysis and forum searches - found that problem was with my netgear router

    replaced it with a different brand ac "N+" router with dual band and have no issues so far
    far.

    not sure if this is the same for you.
  3. aaa6112's Avatar
    Member

    Posts
    546 Posts
    Global Posts
    547 Global Posts
    #3  
    I've been running into this issue since this morning too. I also think it has to do with my wireless router. I've been having quite a few issues with it lately.
  4. z33dev33l's Avatar
    Member

    Posts
    839 Posts
    Global Posts
    1,187 Global Posts
    #4  
    Sounds like it's more than likely a router issue.
  5. Cam Loeb's Avatar
    Member

    Posts
    7 Posts
       #5  
    Today I've tried hooking up to the router at school, which was also working last week, and getting the same message.
  6. z33dev33l's Avatar
    Member

    Posts
    839 Posts
    Global Posts
    1,187 Global Posts
    #6  
    Nokia needs to hurry up and grant access to that diagnostic app.
  7. David Steadson's Avatar
    Member

    Posts
    43 Posts
    Global Posts
    44 Global Posts
    #7  
    I'm having this problem this week with my 920 and two different routers, a Huawei B593 supplied by my telco, and a Belkin N-150 router. Both worked fine previously.

    Restarting the phone fixed the problem.

Similar Threads

  1. Is the Store broken on your phone?
    By danmcg in forum Windows Phone 8
    Replies: 11
    Last Post: 12-06-2012, 06:50 PM
  2. Replies: 17
    Last Post: 09-21-2012, 06:09 PM
  3. Would you/Do you take your phone to the Phone Store to be "Fixed"?
    By rsmiley0 in forum The "Off Topic" Lounge
    Replies: 1
    Last Post: 11-23-2011, 12:35 PM
  4. Replies: 5
    Last Post: 09-22-2011, 02:35 PM

Posting Permissions