Redefining the PC

Why Microsoft's Surface phone could be MUCH more than a mere 'phone'

Surface Pwn 5

Surface Pro 5, Project NEON details leaked on LinkedIn?

XP-YESSSSSSS

Dell's already awesome XPS 15 gets even better in 2017

Surface table meets Windows 10

Yes, we did put Windows 10 on the original Surface table ... and it rocks

Cream o' the crop

Before buying a Microsoft laptop, check out our pick for the absolute best

Simple and secure, just the way I like it

We think Windows 10 Cloud is a great idea, here's why

uber micro

Halo Wars 2 has something for everyone. Here's our full review.

Oldie but goldie

We reviewed Microsoft's decade-old Surface table

Creators Update comin' at ya

These are the coolest new features in the next big Xbox One update (video)

Buyer's guide

The Razer Blade 14 is the best laptop Razer has to offer

Windows 10 app gems

10 terrific Windows 10 apps you should be using

Tower of power

Here's what we think of Dell's XPS Tower Special Edition

Quite a deal

Grab the complete C# coding bootcamp for $41!

Your go-to laptop guide

Introducing our ultimate laptop buyer's guide

Listen here

Attn Android and iPhone users: What you need to know about Windows phone

Old is new?

The original Surface Pro still holds its own in the 2-in-1 world

Xbox Greenlight?

No, internet, Microsoft isn't opening Xbox to all UWP games

Falling in love

HP Envy 34 review: An ultrawide curved all-in-one after my heart

2015 machine in 2017?

Surface 3 still holds its own in 2017

Let Kodi cut your cord

You should be using Kodi for Windows 10

< >
Welcome to the Windows Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 15 of 15
  1. Kuldeep2104's Avatar
    Member

    Posts
    32 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
       #1  
    I have a Lumia 920. I am not able sync my work email account.
    I know that the username, password, domain and server info is correct. I have also selected the 'Server requires SSL' checkbox.
    Everytime i try to sync i get the same 85010004 error.
    Any suggestions ?
  2. yajur's Avatar
    Member

    Posts
    71 Posts
    Global Posts
    100 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #2  
    is active sync is enabled ?
  3. Kuldeep2104's Avatar
    Member

    Posts
    32 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
       #3  
    Quote Originally Posted by yajur View Post
    is active sync is enabled ?
    How do i check that ?
  4. yajur's Avatar
    Member

    Posts
    71 Posts
    Global Posts
    100 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #4  
    Quote Originally Posted by Kuldeep2104 View Post
    How do i check that ?
    chk this List Users with Active Sync Enabled
  5. Kuldeep2104's Avatar
    Member

    Posts
    32 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
       #5  
    Quote Originally Posted by yajur View Post
    Thanks for the reply. Will check it once i reach home.
  6. Kuldeep2104's Avatar
    Member

    Posts
    32 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
       #6  
    Quote Originally Posted by yajur View Post
    I just checked the link you gave. I'm using windows 7 and it's asking me to download Windows Server 2012.
    I guess that script is not verified on windows 7.
    Is there any other way i can check it ?
  7. JasonSCarter's Avatar
    Member

    Posts
    28 Posts
    Global Posts
    29 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #7  
    Don't use that script. That script only works if you are an Exchange server admin with access to the Exchange Shell.

    Go to this website, and test your companies Active Sync Settings, if it doesn't work from here, then you need to check with your IT staff.

    https://www.testexchangeconnectivity.com/
  8. invertme's Avatar
    Member

    Posts
    346 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #8  
    I think this is what you need to do but I could be wrong

    Open up ADU&C
    View > Advanced Features
    Go to your users object > poperties > security > Advanced > click "Include inheritable permissions..." then click ok

    I think that will fix your problem.
  9. Kuldeep2104's Avatar
    Member

    Posts
    32 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
       #9  
    Quote Originally Posted by JasonSCarter View Post
    Don't use that script. That script only works if you are an Exchange server admin with access to the Exchange Shell.

    Go to this website, and test your companies Active Sync Settings, if it doesn't work from here, then you need to check with your IT staff.

    https://www.testexchangeconnectivity.com/
    Thanks for the reply. I just checked with my colleagues, even they're facing the same issue.
    Looks like Active Sync is disabled here.

    Also, how trusted is this site ? Because i need to enter my domain user ID and password for it to perform the check. https://www.testexchangeconnectivity.com/
  10. Kuldeep2104's Avatar
    Member

    Posts
    32 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
       #10  
    Quote Originally Posted by invertme View Post
    I think this is what you need to do but I could be wrong

    Open up ADU&C
    View > Advanced Features
    Go to your users object > poperties > security > Advanced > click "Include inheritable permissions..." then click ok

    I think that will fix your problem.
    Thanks, will try it.
  11. invertme's Avatar
    Member

    Posts
    346 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #11  
    Quote Originally Posted by Kuldeep2104 View Post
    Thanks for the reply. I just checked with my colleagues, even they're facing the same issue.
    Looks like Active Sync is disabled here.

    Also, how trusted is this site ? Because i need to enter my domain user ID and password for it to perform the check. https://www.testexchangeconnectivity.com/

    Make sure you try my solution. I am pretty sure it will fix the problem. It doesn't really have anything to do with active sync.
  12. invertme's Avatar
    Member

    Posts
    346 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #12  
    I was curious to see if this was resolved?
  13. Kuldeep2104's Avatar
    Member

    Posts
    32 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
       #13  
    Quote Originally Posted by invertme View Post
    I was curious to see if this was resolved?
    No it's not resolved yet. I guess it's something to do with admin settings, because some of my colleagues are also facing the same issue on symbian, android and iOS.
  14. kingarthur1's Avatar
    Member

    Posts
    1 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #14  
    ExRCA est probando Exchange ActiveSync.
    Error de la prueba de Exchange ActiveSync.

    And Now what can I do?
  15. Kuldeep2104's Avatar
    Member

    Posts
    32 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
       #15  
    Quote Originally Posted by kingarthur1 View Post
    ExRCA est probando Exchange ActiveSync.
    Error de la prueba de Exchange ActiveSync.

    And Now what can I do?
    Sorry, but I haven't seen that error yet.

    The issue in my case was, ActiveSync was not enabled by the IT department of my organisation for some reasons. That was the reason it wasn't syncing.
    It'll be better if you confirm the same with the IT & Security team of your organisation.

Similar Threads

  1. So what's up with the limited theme colors
    By the real smackbo in forum Windows Phone 8
    Replies: 37
    Last Post: 01-12-2015, 02:31 AM
  2. What's up with the email client?
    By Chris Parsons in forum Windows Phone 8
    Replies: 4
    Last Post: 11-20-2012, 02:30 AM
  3. What's up with the secrecy???
    By TJWINS in forum Windows Phone 8
    Replies: 63
    Last Post: 09-28-2012, 10:33 AM
  4. What's up with the Weather Channel app?
    By JP724 in forum Windows Phone Apps
    Replies: 7
    Last Post: 06-01-2011, 12:06 AM

Posting Permissions