Welcome to the Windows Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 5 of 5
  1. RushilPa's Avatar
    Member

    Posts
    88 Posts
    Global Posts
    89 Global Posts
       #1  
    When I go to School, I turn my phone's WiFi and 4G LTE(AT&T) Off to conserve battery life. When I get back into the bus, I turn on my Data and it never seems to connect to 4G, it just show and "E" beside the connectivity bars, and it sometimes it shows I have no connectivity at all, and then it shows I have 2-3 or even 4 bars, but still an "E" which I suppose is for Edge. I have to turn my phone off and back on for it to connect again, while my friends iPhone 5 gets it 4G LTE back. I mean I shouldn't have to turn my phone off and on every time after I turn my data back on, I don't understand why this is happening..it also sometimes takes ages to connect to WiFi it just shows "Connecting" and doesn't really connect. PLEASE help me, I can't seem figure out what is exactly wrong, all I want to do is turn data off when I want to and get it back when I choose "on" in the settings without having to restart my phone. some answers will be highly appreciated.. THANKS IN ADVANCE
  2. vedichymn's Avatar
    Member

    Posts
    334 Posts
    #2  
    Does it work if you turn on/off airplane mode?
  3. RushilPa's Avatar
    Member

    Posts
    88 Posts
    Global Posts
    89 Global Posts
       #3  
    I haven't tried that, I don't understand, I have never put the phone in Airplane mode..
  4. vedichymn's Avatar
    Member

    Posts
    334 Posts
    #4  
    My 920 is also not great at reconnecting to LTE. Turning airplane mode on/off had been an easy way to force it to connect.
    Thanked by:
  5. Yordan Indzhev's Avatar
    Member

    Posts
    1 Posts
    #5  
    It did not work for me. I have to say i live in South Africa and my second 920 had a perfect connection. My first one had at most "H", which i guess is for HSDPA. My third one does not have 4G. Yea I've had 3 devices. First one. I have no idea what to do to get the 4G signal. I have turned on the 4G and have activated Vodacom-LTE and still nothing. Any ideas?

Similar Threads

  1. Nokia Lumia 920 availability and pricing in Norway.
    By Richard Manson in forum Nokia Lumia 920
    Replies: 2
    Last Post: 12-02-2012, 03:31 PM
  2. Nokia Lumia 920 and HTC 8x at local Best Buy
    By gudnuf4u in forum Windows Phone 8
    Replies: 15
    Last Post: 11-05-2012, 09:35 PM
  3. Nokia Lumia 920 to be an AT&T exclusive
    By Garrett92C in forum Nokia Lumia 920
    Replies: 35
    Last Post: 10-06-2012, 03:20 PM
  4. Replies: 18
    Last Post: 10-04-2012, 04:31 AM
  5. predict unlocked prices for the nokia lumia 920 and lumia 820
    By geekmaster in forum Upcoming & Rumored Devices
    Replies: 9
    Last Post: 09-19-2012, 04:32 PM

Posting Permissions