The king is back baby!

Resident Evil 7: Biohazard Review — a series risen from the dead

Fitness Apps

Keep your New Year's fitness resolutions with these great Windows 10 apps!

One Windows

Microsoft is building a new Windows 10 Shell for PC, Mobile and Xbox

Get ready for beta!

Halo Wars 2 Blitz: Game modes, beginner's tips, and more

On the Inside

Everything you need to know about the Xbox Insider Program

Beautiful compromises

Surface Studio review: you'll want one, even if you don't need one

3-in-1

Is this the Surface Phone? Microsoft awarded patents for foldable devices

Windows Central Offers

MCSE Certification bundle is just $39

Even more improvements

All the changes found in Windows 10 build 15007!

Games as a Service

What does the cancellation of Scalebound mean for future Xbox exclusives?

Windows Central Offers

Save $90 on these FRESHeBUDS Pro Magnetic Bluetooth Earbuds

Returning for 2017

We're back with an new episode of #AskDanWindows

Lifetime Subscription

VPNSecure is currently 91% off

Our favorite things

The Best of CES 2017 Awards

Infinity Edge in your hand

The XPS 13 2-in-1 is the Dell convertible we've always wanted

Project Valerie

Razer just made a laptop with three — THREE! — 17-inch 4K displays. 😱

Great design from Palo Alto

HP's CES 2017 releases are truly gorgeous PCs

Intel and Google's big day

CES 2017 Day Two: New laptops, new phones, and old ideas made new

Take five is better than ever

The updated Lenovo ThinkPad X1 packs Kaby Lake chips and zero bloatware

Everything we know about the next Xbox: Project Scorpio

< >
Welcome to the Windows Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 3 of 3
  1. rohit330's Avatar
    Member

    Posts
    63 Posts
       #1  
    Hi All,

    I have been using my lumia 920 on Vodafone Network (INDIA) since i purchased the phone. It was working quite well till today morning and all of a sudden i am not able to see the EDGE symbol. There is no G or E or H (Tried with both 2G & 3G). I called the customer care and they are saying my phone doesnt have any settings. (Its been a week i am using the net). In access point, i could see Vodafone (active) which is not editable nor viewable. I created a new apn named vodafon with apn "www" and saved it (Left all other fields empty) and activated it. Turned off my phone for 5 minutes. No luck.. Have toggled to default settings again. What should i do. I doesnt even know what is the problem. :( My data connection is ON. Is there any other place which i missed out to do the checks.

    Thanks in advance

    Thanks,
    Rohit
  2. rohit330's Avatar
    Member

    Posts
    63 Posts
       #2  
    Anyone facing network issue in vodafone (Bangalore) ???
  3. rohit330's Avatar
    Member

    Posts
    63 Posts
       #3  
    All,
    It was a network issue. Customer Care guyz itself not aware..Requesting to close this thread.

    Thanks

Similar Threads

  1. Pentaband Lumia 920 in India
    By ripple23 in forum Nokia Lumia 920
    Replies: 9
    Last Post: 01-16-2013, 03:57 AM
  2. Where did you Prebook Lumia 920 in India?
    By Elton Jothi in forum Nokia Lumia 920
    Replies: 8
    Last Post: 01-09-2013, 06:49 AM
  3. Connecting Nokia Lumia 920 to TV
    By helsten2 in forum Nokia Lumia 920
    Replies: 2
    Last Post: 01-05-2013, 02:08 PM
  4. FD LTE Lumia 920 in India
    By nimishprasad in forum Nokia Lumia 920
    Replies: 15
    Last Post: 12-21-2012, 08:14 AM
  5. LUmia 920 in India!??
    By dvasudreddy in forum Nokia Lumia 920
    Replies: 9
    Last Post: 12-11-2012, 01:55 PM

Posting Permissions