Welcome to the Windows Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 1 of 1
  1. Harman Samra's Avatar
    Member

    Posts
    1 Posts
       #1  
    Hi there,

    I just recently bought a black L920 and it has been working perfectly up until the audio stopped.

    I was watching some youtube videos when I decided to plug in my headphones. The video was playing great, the audio was clear, until the sound started crackling and bam there was no more sound. I didn't think much of it right away since it was late night. When I woke up I did a quick soft reset and the audio came back... for a bit. So I did a soft reset again but this time it didn't fix it. During the day the audio came back again randomly for a hour or two and went away again. The weird thing is that when I plug in my headphones the audio is there, but not without.

    I googled the problem with various keywords and could find nothing. The sound was working well right before i plugged in my headphones that night.

    Any ideas on how to resolve this...

    Thanks!

Similar Threads

  1. audio problem
    By jkrc717 in forum Nokia Lumia 710
    Replies: 2
    Last Post: 05-30-2013, 06:35 PM
  2. Lumia 710 Audio Problems?
    By TheBaobab in forum Nokia Lumia 710
    Replies: 10
    Last Post: 03-06-2012, 09:56 AM
  3. Bluetooth Car Audio Problem
    By leonbelize in forum HTC TITAN
    Replies: 0
    Last Post: 02-13-2012, 12:23 PM
  4. Does anyone have a Focus S with audio problems
    By pforlini in forum Samsung Focus S 4G
    Replies: 40
    Last Post: 01-06-2012, 12:51 PM
  5. Streaming audio problems?
    By fkiehner in forum HTC TITAN
    Replies: 3
    Last Post: 12-07-2011, 11:31 AM

Posting Permissions