Welcome to the Windows Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 3 of 3
  1. going west's Avatar
    Member

    Posts
    9 Posts
       #1  
    New 920 owner here.

    I'm having a peculiar issue: If I'm playing a podcast through the phone's speakers, pause it, then plug in some headphones, resuming the audio will only produce sound through one headphone. Scrubbing back a second or two into the podcast resolves this issue, and I can't recreate the problem using music. Futzing with the headphones (pulling them out then putting them back in, etc) can also do this, and in some cases doing something like taking a screenshot, which makes a camera noise, can cause podcasts to stop playing in one channel or even skip.

    Is this an issue others have been having with their 920s, or should I send it back for another? The first thing I did when I got my phone was update to portico, by the way, so I can't say if this a new issue that comes with portico.

    Any feedback would be much appreciated!
  2. WingMan270's Avatar
    Member

    Posts
    1 Posts
    #2  
    I know this isn't a real solution but what always fixes it for me is to go back into the podcast menu and hit play on the episode you are listening to. I also have the problem that if I am listening to a podcast sometimes i can't change the volume, I will adjust the volume and go back and hit play and it will go to the new volume.
  3. HIllste1's Avatar
    Member

    Posts
    24 Posts
    #3  
    I've had the same issue, but have had to restart my phone to get the sound back in both earphones. I was about to buy new earphones when I figured it out.

Similar Threads

  1. Audio issue - sounds only through headphones
    By UchihaZephyr in forum Nokia Lumia 920
    Replies: 5
    Last Post: 10-03-2014, 03:52 PM
  2. The Real Issue with Podcasts
    By ncharlt in forum Windows Phone 8
    Replies: 11
    Last Post: 01-14-2013, 12:16 PM
  3. Podcast issue with WPCentral app?
    By GreenScrew in forum WindowsCentral.com - Site News, Feedback, Help
    Replies: 2
    Last Post: 12-07-2012, 02:48 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: 11-25-2012, 10:32 PM
  5. Issues with Podcasts
    By blackhawk7188 in forum Windows Phone 7
    Replies: 1
    Last Post: 09-29-2011, 10:17 AM

Posting Permissions