Welcome to the Windows Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 3 of 3
Like Tree1Likes
  • 1 Post By slashd0t
  1. Achilles Heal's Avatar
    Member

    Posts
    19 Posts
       #1  
    I have an AT&T branded Lumia 920. I put a Telus SIM into the phone, and it seems to be working - it sends/receives texts and calls fine, and displays the signal info with a 4G label. However the internet connection isn't working. Can someone explain why?

    The model is RM-820_nam_att_100.

    The frequencies I've been told that it supports are:

    • GSM/GPRS/EDGE: Supporting 3GPP Bands 2 (1900), 3 (1800), 5 (850) and 8 (900)
    • HSPA+/WCDMA: Supporting 3GPP Bands 1 (2100), 2 (1900), 5 (850) and 8 (900)
    • LTE: Supporting 3GPP Bands 2 (1900), 4 (1700/2100), 5 (850) and 17 (700)


    Thanks!
  2. slashd0t's Avatar
    Member

    Posts
    171 Posts
    Global Posts
    259 Global Posts
    #2  
    You need the APN setup .. Best thing to do is install the Access Point app, it will find the Telus APN and set it up for you:

    access point | Windows Phone Apps+Games Store (United States)
    Thanked by:
    Laura Knotek likes this.
  3. Achilles Heal's Avatar
    Member

    Posts
    19 Posts
       #3  
    Fixed, thanks!

Similar Threads

  1. Lumia 920 Bricked - not responding at all.
    By jwinch2 in forum Nokia Lumia 920
    Replies: 27
    Last Post: 12-31-2012, 12:29 PM
  2. LG WCP-700 does not work with the Lumia 920
    By ramrandhawa in forum Nokia Lumia 920
    Replies: 2
    Last Post: 12-11-2012, 12:29 AM
  3. AT&T Preorder Lumia 920 - Not On Time
    By garak0410 in forum Windows Phone 8
    Replies: 11
    Last Post: 11-10-2012, 06:24 PM
  4. AT&T Preorder Lumia 920 - Not On Time
    By garak0410 in forum Windows Phone 8
    Replies: 10
    Last Post: 11-09-2012, 02:12 PM
  5. Replies: 8
    Last Post: 09-15-2012, 10:17 PM

Posting Permissions