Get ready for beta!

Prepare for Halo Wars 2 Blitz Mode beta: Everything you need to know!

One Windows

Microsoft is building a new Windows 10 Shell for PC, Mobile and Xbox

On the Inside

Everything you need to know about the Xbox Insider Program

Beautiful compromises

Surface Studio review: you'll want one, even if you don't need one

3-in-1

Is this the Surface Phone? Microsoft awarded patents for foldable devices

Windows Central Offers

MCSE Certification bundle is just $39

Even more improvements

All the changes found in Windows 10 build 15007!

Games as a Service

What does the cancellation of Scalebound mean for future Xbox exclusives?

Windows Central Offers

Save $90 on these FRESHeBUDS Pro Magnetic Bluetooth Earbuds

Returning for 2017

We're back with an new episode of #AskDanWindows

Lifetime Subscription

VPNSecure is currently 91% off

Our favorite things

The Best of CES 2017 Awards

Infinity Edge in your hand

The XPS 13 2-in-1 is the Dell convertible we've always wanted

Project Valerie

Razer just made a laptop with three — THREE! — 17-inch 4K displays. 😱

Great design from Palo Alto

HP's CES 2017 releases are truly gorgeous PCs

Intel and Google's big day

CES 2017 Day Two: New laptops, new phones, and old ideas made new

Take five is better than ever

The updated Lenovo ThinkPad X1 packs Kaby Lake chips and zero bloatware

Everything we know about the next Xbox: Project Scorpio

UWPowered

'Game Mode' for Windows 10 will power Xbox One and Scorpio games too

Buyer's guide

Best accessories for Microsoft Surface Book

< >
Welcome to the Windows Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 5 of 5
  1. jdandison's Avatar
    Developer

    Posts
    94 Posts
    Global Posts
    97 Global Posts
       #1  
    I moved to T-Mobile over the weekend with two ATT 920s. All is finally working well, good LTE speeds (26mbps!), but internet sharing is, unfortunately, not working. Per T-Mobile, Hotspot is definitely on my account, but whenever I try to turn it on, I get the message that 'Service Upgrade Required' and redirects me to T-Mobile. Has anyone else seen this?

    Click image for larger version. 

Name:	wp_ss_20130610_0003.png 
Views:	8 
Size:	74.3 KB 
ID:	35539Click image for larger version. 

Name:	wp_ss_20130610_0002.png 
Views:	13 
Size:	142.3 KB 
ID:	35538
  2. #2  
    Yes. Just install the Spanish Keyboard and that will allow it to work. It's a bit tricky and all, but it does the job. After you install the spanish keyboard restart your phone but first make sure you have the right MMS Settings and all for data & such.
  3. Damir Erak's Avatar
    Member

    Posts
    1 Posts
    #3  
    I did this and it worked for a bit but now I am trying it again and am presented with that same upgrade required screen. Can't do the same trick with the spanish keyword since the os is already updated with the last attempt so there is nothing new to install.....
  4. bglf83's Avatar
    Member

    Posts
    15 Posts
    Global Posts
    16 Global Posts
    #4  
    Have to hard reset to fix. FYI do not open access point after the keyboard is installed or it will break again. Make sure all your access point info is correct before the keyboard is installed.

    Sent from my RM-820_nam_canada_246 using Tapatalk
  5. thejaredhuang's Avatar
    Member

    Posts
    92 Posts
    Global Posts
    116 Global Posts
    #5  
    Try flashing the Rogers 920 ROM, it doesn't have accesspoint installed.

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 12-02-2013, 12:03 AM
  2. Unlocked Rogers Nokia 920 on T-Mobile USA & Tethering
    By GameOver69 in forum Nokia Lumia 920
    Replies: 45
    Last Post: 06-10-2013, 04:56 PM
  3. Nokia apps missing on unlocked Rogers 920 on T-Mobile USA
    By aweinograd in forum Nokia Lumia 920
    Replies: 1
    Last Post: 12-19-2012, 12:33 PM

Posting Permissions