Welcome to the Windows Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 5 of 5
  1. 64GUNSHIP's Avatar
    Member

    Posts
    184 Posts
       #1  
    Can anyone confirm that LTE is working on the European GDR2 rom?
  2. VegaNovus's Avatar
    Member

    Posts
    219 Posts
    #2  
    Yes.

    The european ROM has 4G enabled.


    Low Budget Gaming Rig
    CPU...........Intel i5 @ 2.9Ghz
    Mobo..........P8Z68-V LX
    RAM..........16GB 1333Mhz RAM
    HDD...........Samsung 830 256GB SSD
    GPU...........MSI HD 6850
    PSU...........Coolermaster Silent Pro 700W Modular PSU
    Case..........Casecom 5788 (Red)
    Display.......Acer S240HL x2
    O.S............Windows 8.1 Pro
  3. the_skyler's Avatar
    Member

    Posts
    8 Posts
    #3  
    Quote Originally Posted by 64GUNSHIP View Post
    Can anyone confirm that LTE is working on the European GDR2 rom?
    I installed GDR2 on my AT&T Lumia 920 (NA) and lost LTE with the upgrade (European ROMs only enable the European 4G/LTE bands I think). My 3G speeds are pretty good in my area (5-7mb down) and I have a fairly small data plan so I don't care much about the loss. I had been considering finding a way to disable 4G/LTE anyways for the improved battery life.

    *edit It actually appears that I do have access to 4G (at least according to the icon and my speed test program). The speeds seem the same as 3G though so I'm a bit dubious of the reality of that connection. In any event I'm going to change it to 3G as the highest setting.
    Last edited by the_skyler; 08-07-2013 at 04:38 PM.
  4. VegaNovus's Avatar
    Member

    Posts
    219 Posts
    #4  
    Quote Originally Posted by the_skyler View Post
    I installed GDR2 on my AT&T Lumia 920 (NA) and lost LTE with the upgrade (European ROMs only enable the European 4G/LTE bands I think). My 3G speeds are pretty good in my area (5-7mb down) and I have a fairly small data plan so I don't care much about the loss. I had been considering finding a way to disable 4G/LTE anyways for the improved battery life.

    *edit It actually appears that I do have access to 4G (at least according to the icon and my speed test program). The speeds seem the same as 3G though so I'm a bit dubious of the reality of that connection. In any event I'm going to change it to 3G as the highest setting.
    If you do want 4G back, try a field test


    Low Budget Gaming Rig
    CPU...........Intel i5 @ 2.9Ghz
    Mobo..........P8Z68-V LX
    RAM..........16GB 1333Mhz RAM
    HDD...........Samsung 830 256GB SSD
    GPU...........MSI HD 6850
    PSU...........Coolermaster Silent Pro 700W Modular PSU
    Case..........Casecom 5788 (Red)
    Display.......Acer S240HL x2
    O.S............Windows 8.1 Pro
  5. Jealy666's Avatar
    Member

    Posts
    199 Posts
    Global Posts
    200 Global Posts
    #5  
    Quote Originally Posted by the_skyler View Post
    I had been considering finding a way to disable 4G/LTE anyways for the improved battery life.
    Just for the record;

    Settings > Mobile network > Highest connection speed.

Similar Threads

  1. Manually Flash GDR2 ROM on Lumia 620
    By Jawwad Ahmed in forum Nokia Lumia 620
    Replies: 122
    Last Post: 11-08-2014, 07:39 AM
  2. Replies: 196
    Last Post: 10-30-2013, 06:43 AM
  3. Rumors Xbox one with out kinect
    By paulxxwall in forum XBOX ONE
    Replies: 145
    Last Post: 09-18-2013, 04:12 PM
  4. How to sign in to forums on app with Google account?
    By bens777 in forum Windows Central for Windows Phone - App Support
    Replies: 1
    Last Post: 08-07-2013, 10:31 AM
  5. Call & SMS blocking with Amber
    By WP8addict in forum Windows Phone 8
    Replies: 1
    Last Post: 08-06-2013, 07:26 PM

Posting Permissions