Windows

Windows 10 Cloud will run Win32 apps, but only from the Windows Store

Excessive in a good way

GTX 1050 in a 15-inch convertible? Lenovo went there

Windows goes galactic

Revealed: Samsung's Surface Pro-like Galaxy Book, running Windows 10

Saving money on data

Mint SIM is the perfect way to get cheap data in the U.S.

We made some changes

Our new forums are here!

Don't count Windows Phone out just yet

Dead? Psh. Here are 5 reasons to stick with Windows 10 Mobile

VPN vs. Proxy

The difference between a proxy and a VPN

Latitude attitude

Dell Latitude 7280 is a business laptop with tons of consumer attitude

4K all the way

You probably don't NEED a 4K webcam, but we love Logitech's BRIO 4K anyway

Long live Windows phone

Contrary to popular belief, Windows phone won't die anytime soon

XP-YESSSSSSS

Dell's already awesome XPS 15 gets even better in 2017

Surface Pwn 5

Surface Pro 5, Project NEON details leaked on LinkedIn?

Redefining the PC

Why Microsoft's Surface phone could be MUCH more than a mere 'phone'

Surface table meets Windows 10

Yes, we did put Windows 10 on the original Surface table ... and it rocks

Cream o' the crop

Before buying a Microsoft laptop, check out our pick for the absolute best

Simple and secure, just the way I like it

We think Windows 10 Cloud is a great idea, here's why

uber micro

Halo Wars 2 has something for everyone. Here's our full review.

Oldie but goldie

We reviewed Microsoft's decade-old Surface table

Creators Update comin' at ya

These are the coolest new features in the next big Xbox One update (video)

Buyer's guide

The Razer Blade 14 is the best laptop Razer has to offer

< >
Welcome to the Windows Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 25 of 42
Like Tree1Likes
  1. vimukthi999's Avatar
    Member

    Posts
    139 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
       #1  
  2. FBirraque's Avatar
    Member

    Posts
    108 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #2  
    That's the best version.
    All LTE Bands unlocked!
    MCMLVI and TechFreak1 like this.
  3. Azzid's Avatar
    Member

    Posts
    40 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #3  
    Can you flash straight from RM-821_eu_france_267, as mentioned in the thread Nokia Lumia EU ROM GDR2+Amber Download Link?

    EDIT: YES, you can.
    Click image for larger version. 

Name:	wp_ss_20130808_0001.png 
Views:	36 
Size:	168.1 KB 
ID:	39517
    Last edited by Azzid; 08-09-2013 at 02:54 AM.
  4. gilnfld's Avatar
    Member

    Posts
    25 Posts
    Global Posts
    36 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #4  
    Please forgive my noob question. I am about to flash this on my Rogers L920 Black. How does the dev rom here compare to the EU French ROM posted earlier this week? I see there is some MB size difference in the core FFU file and was just wondering what the diff was.
    cheers,

    gs
  5. jusdis's Avatar
    Member

    Posts
    75 Posts
    Global Posts
    639 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #5  
    Quote Originally Posted by FBirraque View Post
    That's the best version.
    All LTE Bands unlocked!
    does that mean my device will show lte instead of 4G. I also have Rogers L920. The french version gave me only 4G and veeeery slow upload speeds
  6. Toink's Avatar
    Member

    Posts
    116 Posts
    Global Posts
    118 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #6  
    Quote Originally Posted by jusdis View Post
    does that mean my device will show lte instead of 4G. I also have Rogers L920. The french version gave me only 4G and veeeery slow upload speeds
    Nah! It will show 4G, too!

    PS. My Lumia 920's running on it.
  7. gilnfld's Avatar
    Member

    Posts
    25 Posts
    Global Posts
    36 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #7  
    Quote Originally Posted by Toink View Post
    Nah! It will show 4G, too!

    PS. My Lumia 920's running on it.
    Thanks for the input, Toink. Are you also on Rogers/Bell? This is the only issue preventing me from flashing the EU roms - - the LTE/WCDMA bands. What kind of speeds are you getting? Jusdis can you run a speedtest on your network and see what kind of speeds you pull for up and down?

    gs
  8. Aviad Kohn's Avatar
    Member

    Posts
    124 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #8  
    I'm with the France version. What's the difference?
  9. Jaripi's Avatar
    Member

    Posts
    707 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #9  
    Quote Originally Posted by Toink View Post
    Nah! It will show 4G, too!

    PS. My Lumia 920's running on it.
    Do you know that can we install old good MS "Youtube" app by this fw ... as well as old free F1 "Live Timing" ? - does it need SD card or can you do it by Lumia 920 (no SD) ?
  10. VisceralMonkey's Avatar
    Member

    Posts
    115 Posts
    Global Posts
    127 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #10  
    Is there any real difference between this and the French version? I've selected ATT LTE 1 as my default network on the french rom and had no problems. It shows as "4g" but I'm assuming it's the same thing/using LTE.
  11. Moiz Mian's Avatar
    Member

    Posts
    824 Posts
    Global Posts
    825 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #11  
    Quote Originally Posted by Jaripi View Post
    Do you know that can we install old good MS "Youtube" app by this fw ... as well as old free F1 "Live Timing" ? - does it need SD card or can you do it by Lumia 920 (no SD) ?
    Pretty sure that's unrelated to firmware. No luck getting that app though :/ Looks like we'll have to wait till MS releases a google "approved" app
  12. jusdis's Avatar
    Member

    Posts
    75 Posts
    Global Posts
    639 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #12  
    Quote Originally Posted by gilnfld View Post
    Thanks for the input, Toink. Are you also on Rogers/Bell? This is the only issue preventing me from flashing the EU roms - - the LTE/WCDMA bands. What kind of speeds are you getting? Jusdis can you run a speedtest on your network and see what kind of speeds you pull for up and down?

    gs
    ping 96
    download 27.02
    upload 1.65

    do these seem normal? Would you mind testing yours for me so I can compare. Also which speed test are you using. My signal also shows as "L"
  13. chuey101's Avatar
    Member

    Posts
    20 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #13  
    Quote Originally Posted by jusdis View Post
    ping 96
    download 27.02
    upload 1.65

    do these seem normal? Would you mind testing yours for me so I can compare. Also which speed test are you using. My signal also shows as "L"
    seems normal I'm getting

    ping 63
    down 16
    up 4

    on tmo us with only 3 bars LTE.
  14. theefman's Avatar
    Member

    Posts
    3,895 Posts
    Global Posts
    3,896 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #14  
    What firmware do you end up with after flashing this rom on a Rogers 920?
  15. TechFreak1's Avatar

    Posts
    3,452 Posts
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #15  
    Quote Originally Posted by FBirraque View Post
    That's the best version.
    All LTE Bands unlocked!
    Can anyone post screenies of the access points?

    FBirraque when you say all bands unlocked? do you mean litterally all 40 or so bands?!
  16. peacock93's Avatar
    Member

    Posts
    139 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #16  
    Everything loaded up fine but I can't log into my Live account. Keeps saying my user name or password is wrong. I've logged into my Live account via a web page and it works fine just not when trying to setup my phone.

    Any ideas?
  17. theefman's Avatar
    Member

    Posts
    3,895 Posts
    Global Posts
    3,896 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #17  
    2 factor authentication enabled? You'll need to generate an app password to login successfully if you have.
  18. peacock93's Avatar
    Member

    Posts
    139 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #18  
    Quote Originally Posted by theefman View Post
    2 factor authentication enabled? You'll need to generate an app password to login successfully if you have.
    How do you do that when you are first setting up the phone after a hard reset? Plus if that was the problem it would recognize my email and password and ask for a code. It is not asking for a code. It just tells me that my email or password is incorrect.

    UPDATE: I had to log into my Live Account and turn off 2 Factor Authentication. Once I did this I could sign into my Live account and let it set up my phone. Thanks for all of the help!!
    Last edited by peacock93; 08-10-2013 at 09:46 PM.
  19. theefman's Avatar
    Member

    Posts
    3,895 Posts
    Global Posts
    3,896 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #19  
    Good that you got it sorted. If you do turn it back on again you may be promoted to enter a new password on yiur phone then you need to go to back to your live account and create an app password under security settings.
    peacock93 likes this.
  20. peacock93's Avatar
    Member

    Posts
    139 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #20  
    I have a couple new problems.

    1) I cannot tether, even though my account is set up for it. A message box pops up and tells me to contact AT&T to set up tethering on my device.

    2) When trying to add photos, videos and music on my device it keeps dropping the USB connection with my PC.

    Any ideas?

    Thanks!
  21. ibuyufo's Avatar
    Member

    Posts
    71 Posts
    Global Posts
    114 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #21  
    I seem to have a problem using this rom. When connected to the 5ghz wifi, the download speed is about 0.3 mbps while upload is about 6. With the 2.4ghz wifi band I am able to get 16 mbps down and about 6-7 mbps up.
  22. FBirraque's Avatar
    Member

    Posts
    108 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #22  
    Quote Originally Posted by TechFreak1 View Post
    Can anyone post screenies of the access points?

    FBirraque when you say all bands unlocked? do you mean litterally all 40 or so bands?!
    I didn't tested ALL of them but probably all RM-820 and RM-821 supported LTE Bands will be available now.
    I already tested with RM-821 and can confirm that unlocked ALL LTE Bands for this model.Look at Rogers L920+ GDR2 Euro Dev ROM. Results/Experiences for RM-820 feedback.

    Regards,
    Last edited by FBirraque; 08-12-2013 at 01:13 AM.
    Aviad Kohn likes this.
  23. Trekster2000's Avatar
    Member

    Posts
    3 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #23  
    I just tried but keep getting

    Recovery Gailed "Unable to get error message" - any ideas?
  24. MyThIc3LiTe's Avatar
    Member

    Posts
    53 Posts
    Global Posts
    156 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #24  
    Quote Originally Posted by Trekster2000 View Post
    I just tried but keep getting

    Recovery Gailed "Unable to get error message" - any ideas?
    IF you're using Windows,

    Go to Device Manager, go to your USB port section, go through every single option and disable the "Allow system to turn this port off to save power" for each USB port listed.

    I was getting that error message too and I did that, and it worked.

    I just plugged the phone in, waited for that recovery screen to pop up, held the two buttons and let it restart and connect on its own.
  25. Trekster2000's Avatar
    Member

    Posts
    3 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #25  
    Thanks for the tips, i figured out what it was. I was too fast and didn't understand that i needed the exclamation mark to go away before hitting reply :)
Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. [App]EmiNes new Nes emulator for Windows Phone
    By Andre o Botelho in forum App Spotlight
    Replies: 9
    Last Post: 01-31-2015, 02:12 PM
  2. Lumia 920 Amber
    By AndreStudart in forum Nokia Lumia 920
    Replies: 3
    Last Post: 08-12-2013, 05:41 AM
  3. Share gamertags for NOVA 3
    By Jack Janik in forum Windows Phone Games
    Replies: 3
    Last Post: 08-11-2013, 07:32 AM
  4. PLEASE :( How to update GDR2 ROM :(
    By shafwany ahmad in forum Nokia Lumia 620
    Replies: 5
    Last Post: 08-09-2013, 12:56 PM
  5. Replies: 2
    Last Post: 08-09-2013, 02:34 AM

Posting Permissions

";