Welcome to the Windows Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 8 of 8
Like Tree1Likes
  • 1 Post By nucassi
  1. Fran_FLV's Avatar
    Member

    Posts
    13 Posts
       #1  
    Hi,

    I've noticed a bug when recording video movies with Nokia Pro Cam app (Amber Lumia 920). When "long" movies (let's say +30 sec) I got some render bug so either sound or image gets frozen/badly coded for a moment (like recording was buffering and could not handle necessary bit rate)

    Is anyone experiencing the same?
  2. AuraTigital's Avatar
    Member

    Posts
    47 Posts
    #2  
    Did you wait for the video to be processed properly after recording? You should wait till the video preview unfreezes before backing out, otherwise the video corrupts.
  3. Fran_FLV's Avatar
    Member

    Posts
    13 Posts
       #3  
    Quote Originally Posted by AuraTigital View Post
    Did you wait for the video to be processed properly after recording? You should wait till the video preview unfreezes before backing out, otherwise the video corrupts.
    Umm, maybe that was my problem. I'll try. Thanks!!!
  4. Fran_FLV's Avatar
    Member

    Posts
    13 Posts
       #4  
    I don't think that was the problem... I made some tests (waiting long time after the record, etc) and same issue still. Any suggestion?
  5. AuraTigital's Avatar
    Member

    Posts
    47 Posts
    #5  
    Quote Originally Posted by Fran_FLV View Post
    I don't think that was the problem... I made some tests (waiting long time after the record, etc) and same issue still. Any suggestion?
    Only thing I could think off is reinstalling the app and soft reseting the phone :/
  6. nucassi's Avatar
    Member

    Posts
    2 Posts
    #6  
    Hi all, i have the same problem... with my lumia 920 and nokia pro cam.
    With normal App is all ok but with pro cam there are lags :(

    Different resolution and bitrate: Done
    ReInstall pro cam: Done
    Soft Reset: Done
    Hard Reset: Done
    Aereo mode activated and safe battery ON: Done

    why the normal app : no problem and with pro cam lags?
    I can understand... The SD maybe not Class 10? mmmhhh....

    (excuse me for my bad english)

    HELP :(
  7. nucassi's Avatar
    Member

    Posts
    2 Posts
    #7  
    with nokia camera update, video are ok ;) bye all
    Thanked by:
    AuraTigital likes this.
  8. #8  
    Hello all,

    I tried everything and still having the problem. Lastest WP8 and Nokia Cam update included.

    Cheers

Similar Threads

  1. Nokia Pro Cam for Lumia 820
    By Edwardlb20 in forum Nokia Lumia 820
    Replies: 113
    Last Post: 08-15-2014, 02:15 PM
  2. So who want's Nokia's Phablet?
    By Muessig in forum Nokia Lumia 1520
    Replies: 88
    Last Post: 11-23-2013, 05:04 AM
  3. Where to find NOKIA 925 SUPERMAN EDITION
    By newarcticman in forum Nokia Lumia 925
    Replies: 4
    Last Post: 08-25-2013, 08:30 PM

Posting Permissions