Welcome to the Windows Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 8 of 8
  1. jkrc717's Avatar
    Member

    Posts
    272 Posts
    Global Posts
    396 Global Posts
       #1  
    I have the L920 for ATT. My VN's weren't working so I did a hard reset. Now I have no data connection unless it's on wifi.

    I had previously flasjed my phone to get the gdr2/amber update, but it worked flawlessly.

    I keep going thru the settings and nothing seems to work.

    Please help
  2. Alienhead95's Avatar
    Member

    Posts
    318 Posts
    Global Posts
    326 Global Posts
    #2  
    Did you check the APN settings?
  3. ACollins28's Avatar
    Member

    Posts
    2 Posts
    #3  
    The same thing is happening with my Lumia 920.. It fell in the water 10 months ago so it is not under waranty anymore.. I dont really know what i should do now ..If you find a fix to this let me know
  4. jkrc717's Avatar
    Member

    Posts
    272 Posts
    Global Posts
    396 Global Posts
       #4  
    Quote Originally Posted by Alienhead95 View Post
    Did you check the APN settings?
    APN? How do I do that? Not sure what APN means.. :(
  5. jkrc717's Avatar
    Member

    Posts
    272 Posts
    Global Posts
    396 Global Posts
       #5  
    someone, anyone, help please! My phone is not damaged! All I did was a hard reset. I don't know if flashing my phone is the problem, but it worked perfectly before!
  6. pankaj981's Avatar
    Member

    Posts
    2,382 Posts
    #6  
    Download and install access point, once installed, open it from settings and select your carrier.

    http://www.windowsphone.com/s?appid=...3-25c10463942d
  7. jkrc717's Avatar
    Member

    Posts
    272 Posts
    Global Posts
    396 Global Posts
       #7  
    Quote Originally Posted by pankaj981 View Post
    Download and install access point, once installed, open it from settings and select your carrier.

    access point | Windows Phone Apps+Games Store (United States)
    I did this. Still isn't working.

    Cellular is ATT, no roam, 4g highest, automatic

    I see nothing in my settings that suggest this shouldn't be working.

    What a drag.
  8. ACollins28's Avatar
    Member

    Posts
    2 Posts
    #8  
    I call my operator today and they've told me it might me something with my sim card.. it was not that for me but maybe try a new sim card ! good luck

Similar Threads

  1. Help please, whatsapp only recives messages if i open it
    By pedrodg28 in forum Windows Phone Apps
    Replies: 10
    Last Post: 04-02-2014, 11:36 AM
  2. Designer needed
    By Gh0s7 in forum Software Development and Hacking
    Replies: 1
    Last Post: 01-12-2014, 03:55 AM
  3. Need Feedback for my App. WP8
    By CaptainGlac1er in forum App Spotlight
    Replies: 8
    Last Post: 01-02-2014, 09:43 AM
  4. Song Detaction.... no longer working?
    By Jakeway in forum Windows Phone 8
    Replies: 2
    Last Post: 12-19-2013, 03:37 PM
  5. Great British Chefs help get kids involved in cooking with tailored Windows 8 app
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 12-19-2013, 01:30 PM

Posting Permissions