Welcome to the Windows Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 8 of 8
Like Tree1Likes
  • 1 Post By Bryan w
  1. Bryan w's Avatar
    Member

    Posts
    10 Posts
       #1  
    my sim was getting on tmobile network just fine until 2 days ago. after hard reset im unable to get on the network. anyone have any ideas?

    thanks!
  2. Villain's Avatar
    Member

    Posts
    665 Posts
    Global Posts
    864 Global Posts
    #2  
    are you getting low or no signal or an error?

    try going to settings / cellular and check your settings.

    if you are on wifi and can connect to marketplace download "samsung apps" and download "Apn" (not APNs)
  3. Bryan w's Avatar
    Member

    Posts
    10 Posts
       #3  
    Quote Originally Posted by Villain View Post
    are you getting low or no signal or an error?

    try going to settings / cellular and check your settings.

    if you are on wifi and can connect to marketplace download "samsung apps" and download "Apn" (not APNs)
    already did that and am using the correct apn app from samsung. it worked great at one point and now nothing!
  4. Villain's Avatar
    Member

    Posts
    665 Posts
    Global Posts
    864 Global Posts
    #4  
    samsung has 2 apn apps... the one with thats in upcase letters screwed mine and had to do a reset. the one that worked good was actually the hidden apn.
  5. Bryan w's Avatar
    Member

    Posts
    10 Posts
       #5  
    Quote Originally Posted by Villain View Post
    samsung has 2 apn apps... the one with thats in upcase letters screwed mine and had to do a reset. the one that worked good was actually the hidden apn.
    yea, I was using the one with all lower case. the other has verizon as a preconfigured option which i dont use.

    I was able to get my phone working after going into the Diag tool and choosing to rebuilding nv and rebooting and everything was working. didnt have to set any APN's which I had to do before. hoping this is a long term fix. thanks for everyone's input.
    Villain likes this.
  6. Villain's Avatar
    Member

    Posts
    665 Posts
    Global Posts
    864 Global Posts
    #6  
    wp_ss_20130919_0001.pngwp_ss_20130919_0002.png
    the second one APNs messed up my device and had to reset and stop it from downloading when I was using the app backup and restore.
  7. Bryan w's Avatar
    Member

    Posts
    10 Posts
       #7  
    Quote Originally Posted by Villain View Post
    Click image for larger version. 

Name:	wp_ss_20130919_0001.png 
Views:	1 
Size:	103.6 KB 
ID:	43617Click image for larger version. 

Name:	wp_ss_20130919_0002.png 
Views:	1 
Size:	129.7 KB 
ID:	43618
    the second one APNs messed up my device and had to reset and stop it from downloading when I was using the app backup and restore.
    Yea, i understand what your saying but after rebuilding NV I didnt have to set any APNs.
  8. Villain's Avatar
    Member

    Posts
    665 Posts
    Global Posts
    864 Global Posts
    #8  
    yeah we must have clicked reply at the same time yesterday cause I didn't see your reply until after I posted (thus clicking likes on yours lol)

Similar Threads

  1. Replies: 6
    Last Post: 07-04-2014, 01:12 AM
  2. TMOBILE UK-MMS settings??
    By lexinoo in forum Nokia Lumia 920
    Replies: 2
    Last Post: 09-10-2013, 02:14 PM
  3. Focus 2 with Tmobile and MMS not working
    By Santiago Acosta1 in forum Samsung Focus 2
    Replies: 3
    Last Post: 09-09-2013, 11:48 PM
  4. Lumia 1020 and Lumia 925 On Tmobile
    By MichelleSV in forum Nokia Lumia 1020
    Replies: 12
    Last Post: 09-02-2013, 03:01 PM
  5. need help sgh-i917
    By Bob Swallow in forum Windows Phone 7
    Replies: 5
    Last Post: 08-29-2013, 04:26 AM

Posting Permissions