Get ready for beta!

Prepare for Halo Wars 2 Blitz Mode beta: Everything you need to know!

One Windows

Microsoft is building a new Windows 10 Shell for PC, Mobile and Xbox

On the Inside

Everything you need to know about the Xbox Insider Program

Beautiful compromises

Surface Studio review: you'll want one, even if you don't need one

3-in-1

Is this the Surface Phone? Microsoft awarded patents for foldable devices

Windows Central Offers

MCSE Certification bundle is just $39

Even more improvements

All the changes found in Windows 10 build 15007!

Games as a Service

What does the cancellation of Scalebound mean for future Xbox exclusives?

Windows Central Offers

Save $90 on these FRESHeBUDS Pro Magnetic Bluetooth Earbuds

Returning for 2017

We're back with an new episode of #AskDanWindows

Lifetime Subscription

VPNSecure is currently 91% off

Our favorite things

The Best of CES 2017 Awards

Infinity Edge in your hand

The XPS 13 2-in-1 is the Dell convertible we've always wanted

Project Valerie

Razer just made a laptop with three — THREE! — 17-inch 4K displays. 😱

Great design from Palo Alto

HP's CES 2017 releases are truly gorgeous PCs

Intel and Google's big day

CES 2017 Day Two: New laptops, new phones, and old ideas made new

Take five is better than ever

The updated Lenovo ThinkPad X1 packs Kaby Lake chips and zero bloatware

Everything we know about the next Xbox: Project Scorpio

UWPowered

'Game Mode' for Windows 10 will power Xbox One and Scorpio games too

Buyer's guide

Best accessories for Microsoft Surface Book

< >
Welcome to the Windows Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 7 of 7
  1. c0dezer0's Avatar
    Member

    Posts
    13 Posts
       #1  
    Hi Frnds,
    Have you know this bug or solution for this issue.
    I bought new Samsung focus S and when trying to charge the phone a strange think happening. It is showing question mark (?) at battery charging status after two or three charging indicator blink. Its brand new unlocked phone. Sim card is not inserted yet.
    This is happening with wall and laptop both way.

    What I tried:
    Reboot the phone - no success
    Removed the battery- no success
    Other data cable (my old Samsung focus cable) - no success
    Samsung focus charger and data cable - no success.


    could you please advise.
  2. Thuoudo's Avatar
    Member

    Posts
    173 Posts
    Global Posts
    219 Global Posts
    #2  
    I have never heard of a question mark appearing on the battery icon...

    If it's brand new send it back for a replacement :)

    But in the meantime, have you tried leaving the phone plugged in without the battery inserted for 10 minutes or so? I did have an issue once where the battery was not being recognized by the phone and this solved it (original Focus, not the S).
  3. Kredrian's Avatar
    Member

    Posts
    174 Posts
    Global Posts
    176 Global Posts
    #3  
    Quote Originally Posted by c0dezer0 View Post
    Hi Frnds,
    Have you know this bug or solution for this issue.
    I bought new Samsung focus S and when trying to charge the phone a strange think happening. It is showing question mark (?) at battery charging status after two or three charging indicator blink. Its brand new unlocked phone. Sim card is not inserted yet.
    This is happening with wall and laptop both way.

    What I tried:
    Reboot the phone - no success
    Removed the battery- no success
    Other data cable (my old Samsung focus cable) - no success
    Samsung focus charger and data cable - no success.


    could you please advise.
    I have seen that problem before, normally it indicates the battery is kaput :(, I would suggest getting a replacement.
  4. c0dezer0's Avatar
    Member

    Posts
    13 Posts
       #4  
    Quote Originally Posted by Kredrian View Post
    I have seen that problem before, normally it indicates the battery is kaput :(, I would suggest getting a replacement.
    Thanks Frnds. going going for replacement!
  5. c0dezer0's Avatar
    Member

    Posts
    13 Posts
       #5  
    Thanks Frnds. going going for replacement!
  6. Old_Cus's Avatar
    Member

    Posts
    417 Posts
    #6  
    Interesting, I ran into the same problem with my Lumia Monday. I had the question mark on the battery bar and the screen wouldn't respond to swipes so I could turn it off the usual way. I ended up holding the power button until it eventually did power down and when I turned it back on the phone worked fine.

    I guess my next move would have been to a ATT store since my battery is sealed.
  7. jaysees's Avatar
    Member

    Posts
    3 Posts
    #7  
    this happened to me recently and i think it was due to an accidental pull from a car charger. when i connected it to the original wall charger it seems like its charging with no problem. hopefully that fixes that problem for everyone else.

Tags for this Thread

Posting Permissions