One Windows

Microsoft is building a new Windows 10 Shell for PC, Mobile and Xbox

On the Inside

Everything you need to know about the Xbox Insider Program

Beautiful compromises

Surface Studio review: you'll want one, even if you don't need one

3-in-1

Is this the Surface Phone? Microsoft awarded patents for foldable devices

Windows Central Offers

MCSE Certification bundle is just $39

Even more improvements

All the changes found in Windows 10 build 15007!

Games as a Service

What does the cancellation of Scalebound mean for future Xbox exclusives?

Windows Central Offers

Save $90 on these FRESHeBUDS Pro Magnetic Bluetooth Earbuds

Returning for 2017

We're back with an new episode of #AskDanWindows

Lifetime Subscription

VPNSecure is currently 91% off

Our favorite things

The Best of CES 2017 Awards

Infinity Edge in your hand

The XPS 13 2-in-1 is the Dell convertible we've always wanted

Project Valerie

Razer just made a laptop with three — THREE! — 17-inch 4K displays. 😱

Great design from Palo Alto

HP's CES 2017 releases are truly gorgeous PCs

Intel and Google's big day

CES 2017 Day Two: New laptops, new phones, and old ideas made new

Take five is better than ever

The updated Lenovo ThinkPad X1 packs Kaby Lake chips and zero bloatware

Everything we know about the next Xbox: Project Scorpio

UWPowered

'Game Mode' for Windows 10 will power Xbox One and Scorpio games too

Buyer's guide

Best accessories for Microsoft Surface Book

Oh, what a year!

Windows Central Best of 2016 Awards

< >
Welcome to the Windows Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 6 of 6
  1. pjbball04's Avatar
    Member

    Posts
    5 Posts
       #1  
    hey so i am having trouble with MMS messages. Whenever someone sends me say three pictures, i get the 'getting media content' or 'press here to download media content' and half the time it either A) takes ages to download the picture when it is only 32kb, or B) just never downloads, or C) will vibrate and go back to 'press here to download media content'


    if a single picture is sent, it works fine. this also occurs in a group text when several people are answering at once
  2. manunitedfan5's Avatar
    Member

    Posts
    56 Posts
    #2  
    I had the same problem, but realized it was because of my data for some reason (I was heaving problem with my data, I wasn't able to use data).. Once the data problem is fixed, everything else fixed, and turned out the people in the group were just replying and not sending me pictures lol
  3. pjbball04's Avatar
    Member

    Posts
    5 Posts
       #3  
    how did you fix this data problem?
  4. manunitedfan5's Avatar
    Member

    Posts
    56 Posts
    #4  
    I turned data off then on, I also rebooted my phone.. Some people turned airplane mode on then turned it off and it worked for them.. It was an issue with att I think, but try that...

    Ps I have a Nokia Lumia 920..
  5. pjbball04's Avatar
    Member

    Posts
    5 Posts
       #5  
    to the top!
  6. pjbball04's Avatar
    Member

    Posts
    5 Posts
       #6  
    tried it, didn't work

Similar Threads

  1. Horrible experience with AT&T and Lumia 900
    By Oldmajor in forum Nokia Lumia 900
    Replies: 14
    Last Post: 04-10-2012, 04:35 PM
  2. can someone helpe me with my Sprint contract and moving to AT&T...?
    By jrdatrackstar1223 in forum Windows Phone 7
    Replies: 31
    Last Post: 10-21-2011, 07:34 PM
  3. Trouble with WP7 mango and text
    By Danisk in forum Windows Phone 7
    Replies: 2
    Last Post: 10-19-2011, 12:08 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: 10-06-2011, 12:35 AM
  5. your experience with AT&T and WP7
    By MarcMaiden in forum Windows Phone 7
    Replies: 33
    Last Post: 01-08-2011, 05:36 AM

Posting Permissions