Welcome to the Windows Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 4 of 4
Like Tree1Likes
  • 1 Post By RobC46
  1. RobC46's Avatar
    Member

    Posts
    28 Posts
       #1  
    Hi everyone, just wondering if anyone here on Vodafone Australia has the live tile that's supposed to show usage, ECT working. My just shows "-" under the headings
  2. BIGPADDY's Avatar
    Member

    Posts
    10,583 Posts
    Global Posts
    10,657 Global Posts
    #2  
    Try a soft reset if that doesn't work then uninstall and reinstall the app.
    The craziest member on WPCentral!

    SONY Windows Phone 8.1 release sometime in June!
    Thanked by:
    RobC46 
  3. RobC46's Avatar
    Member

    Posts
    28 Posts
       #3  
    Yay! Reinstall worked. Thanks
    BIGPADDY likes this.
  4. BIGPADDY's Avatar
    Member

    Posts
    10,583 Posts
    Global Posts
    10,657 Global Posts
    #4  
    Quote Originally Posted by RobC46 View Post
    Yay! Reinstall worked. Thanks
    That great news!
    The craziest member on WPCentral!

    SONY Windows Phone 8.1 release sometime in June!

Similar Threads

  1. Youtube video downloading app, TO THE PLAYLIST.
    By akhil14 in forum Nokia Lumia 720
    Replies: 2
    Last Post: 07-06-2013, 02:27 AM
  2. Need suggestions for this app
    By crash1989 in forum Windows Phone Apps
    Replies: 4
    Last Post: 07-06-2013, 02:15 AM
  3. issue with my phone.
    By LMZR in forum Nokia Lumia 520
    Replies: 2
    Last Post: 07-05-2013, 09:26 PM
  4. Can't play videos on my computer...
    By PauerSource in forum Samsung ATIV S
    Replies: 2
    Last Post: 07-05-2013, 07:10 PM

Posting Permissions