Welcome to the Windows Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 7 of 7
Like Tree1Likes
  • 1 Post By Muessig
  1. Killer BIGxyz's Avatar

    237 Posts
    Global Posts
    247 Global Posts
    I keep getting a error, "failed to fetch image, tap to open in browser" and when I tap it it still fails
  2. sth2r's Avatar

    30 Posts
    Happens to me a lot too.
  3. despertador's Avatar

    837 Posts
    Global Posts
    840 Global Posts
    Happens to me every time I try seeing an image too.
  4. #4  
    On a forum with only a few topics so far, you should have seen this topic: http://forums.windowscentral.com/%5B...tch-image.html which describes the problem you're having. Jay is working on a fix.
    Laura Knotek likes this.
  5. #5  
    Is it happening with the images in every article, or is it only happening with certain article images?
  6. polomint's Avatar

    223 Posts
    Global Posts
    236 Global Posts
    Same has been happening here for about 3 weeks..
  7. Jay Bennett's Avatar
    Resident Developer

    1,073 Posts
    As correctly mentioned by Muessig this is a duplicate, could a mod please close this thread?

Similar Threads

  1. Replies: 5
    Last Post: 07-19-2013, 03:03 PM
  2. Replies: 14
    Last Post: 07-18-2013, 11:09 PM
  3. Surface Mini in the fall?
    By smoledman in forum Upcoming & Rumored Windows Phones
    Replies: 1
    Last Post: 07-17-2013, 12:34 AM
  4. Replies: 2
    Last Post: 07-16-2013, 11:31 PM
  5. Replies: 1
    Last Post: 07-16-2013, 10:53 PM

Posting Permissions