1. wolf1891's Avatar
    Okay, so I was doing some re-organizing of my tiles last night and, somehow I managed to delete the "Me" tile and I don't see any way to get it back. Anyone here seen/done this before and/or got any suggestions as to what to do? I'm assuming that it's something really simple and obvious that is just not occuring to me and that I'll feel like an ***** when it's pointed out to me but, I'm willing to accept that as the price for getting this sorted out. Thanks!
    05-18-2011 11:58 AM
  2. Newser's Avatar
    Go to the 'People' hub and click on your picture. This will open the 'Me' section and the application bar at the bottom should have a 'Pin' option. Click that :)
    05-18-2011 12:08 PM
  3. wolf1891's Avatar
    Go to the 'People' hub and click on your picture. This will open the 'Me' section and the application bar at the bottom should have a 'Pin' option. Click that :)
    The only problem there is, I don't have a picture in the People tile to click on.
    05-18-2011 12:12 PM
  4. Newser's Avatar
    Under the 'all' section, is there not anything right at the top? (Might not be a picture of you, maybe some default image?)
    wolf1891 likes this.
    05-18-2011 12:21 PM
  5. wolf1891's Avatar
    Under the 'all' section, is there not anything right at the top? (Might not be a picture of you, maybe some default image?)
    Okay, seriously HOW did you do that?!?!? I swear there was no image or anything at the top of that section yesterday as well as when I responded to your earlier post but... I just went and looked and... there it was!!!

    So, as expected, I get to feel like an ***** for not seeing what must have been there all along but, I'm fine with that because the problem is fixed and that's what mattered to me. Thanks for the help!
    05-18-2011 02:57 PM
  6. furygoalbrtis39's Avatar
    The only problem there is, I don't have a picture in the People tile to click on.
    No name or anything?
    05-18-2011 03:45 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD