We made some changes

Our new forums are here!

Saving money on data

Mint SIM is the perfect way to get cheap data in the U.S.

Don't count Windows Phone out just yet

Dead? Psh. Here are 5 reasons to stick with Windows 10 Mobile

VPN vs. Proxy

The difference between a proxy and a VPN

Latitude attitude

Dell Latitude 7280 is a business laptop with tons of consumer attitude

4K all the way

You probably don't NEED a 4K webcam, but we love Logitech's BRIO 4K anyway

Long live Windows phone

Contrary to popular belief, Windows phone won't die anytime soon

XP-YESSSSSSS

Dell's already awesome XPS 15 gets even better in 2017

Surface Pwn 5

Surface Pro 5, Project NEON details leaked on LinkedIn?

Redefining the PC

Why Microsoft's Surface phone could be MUCH more than a mere 'phone'

Surface table meets Windows 10

Yes, we did put Windows 10 on the original Surface table ... and it rocks

Cream o' the crop

Before buying a Microsoft laptop, check out our pick for the absolute best

Simple and secure, just the way I like it

We think Windows 10 Cloud is a great idea, here's why

uber micro

Halo Wars 2 has something for everyone. Here's our full review.

Oldie but goldie

We reviewed Microsoft's decade-old Surface table

Creators Update comin' at ya

These are the coolest new features in the next big Xbox One update (video)

Buyer's guide

The Razer Blade 14 is the best laptop Razer has to offer

Windows 10 app gems

10 terrific Windows 10 apps you should be using

Tower of power

Here's what we think of Dell's XPS Tower Special Edition

Quite a deal

Grab the complete C# coding bootcamp for $41!

< >
Welcome to the Windows Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 10 of 10
  1. tbonenga's Avatar
    Member

    Posts
    177 Posts
    Global Posts
    270 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
       #1  
    I have a att titan 2 unlocked for tmobile. It worked great for about 2 weeks. No MMS and only edge though. No big deal since I have a WiFi hotspot. Anyway after working great for about 2 weeks my live tiles want update. I've tried deleting and reinstalling the apps but they just want work. Anybody know what I can do? I really don't wanna do a master reset. Any help or ideas would be appreciated.
    Thanks
  2. AngryNil's Avatar
    Member

    Posts
    1,383 Posts
    Global Posts
    1,388 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #2  
    - Could you name the specific apps? Will make it easier to work out if it's a problem with specific apps, and if so how to resolve those issues.
    - Have you check the settings of each app? Make sure you turn on settings like "enable Live Tile" or "run background task".
    - Have a look in Settings -> applications -> background tasks to see if the background tasks that update the tiles are running.
  3. Alex Rodriguez Jr.'s Avatar
    Member

    Posts
    468 Posts
    Global Posts
    527 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #3  
    There's a thread on this, search for it, its pretty recent & has a lot of info

    Sent from my Lumia 900 using Board Express
  4. o4liberty's Avatar
    Member

    Posts
    307 Posts
    Global Posts
    4,309 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #4  
    There are certain apps that have issued with live tiles . Weather Bug for example is one of them. Are all of your live tiles not working or just a few this could make a difference.

    Sent from my BlackBerry 9850 using Tapatalk
  5. tbonenga's Avatar
    Member

    Posts
    177 Posts
    Global Posts
    270 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
       #5  
    USAToday, wpcentral, Engadget, fox, HTC hub,etc.
    The settings are right in the app. I've tried turning off live tile powering off and turning back on. I tried deleting app and reinstalling.
    Under settings I disabled everything and powered off. I then went under settings and turned them back on and still my live tiles want work.
    I couldn't find that thread. If somebody has a link I'd appreciate it.
    I've got a HD7 that is a clone of my titan 2 and it's working great. I mean if you go down my apps page they are 100% identical. Also my Titan 2 was working great for about 2 weeks before it quit working right. I just hate to do a reset because it took me about 2 days to download all my apps and set them up. Plus all my favorites I had to put in my browser.
    Thanks
  6. jimski's Avatar
    Member

    Posts
    2,254 Posts
    Global Posts
    2,259 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #6  
    Remember that an app will automatically disable its Background Task if you don't open it for 14 days. Go to Settings>Applications>Background Tasks and see which tasks are running. If not already checked, toggle turn on background task the next time I run this app. Then open the app.

    Note that some Background Tasks can take up to 24 hours to refresh the first time. And you MUST have a continuous Data connection for them to work.

    Sent from my Lumia 900 using Board Express Pro
  7. tbonenga's Avatar
    Member

    Posts
    177 Posts
    Global Posts
    270 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
       #7  
    Quote Originally Posted by jimski View Post
    Remember that an app will automatically disable its Background Task if you don't open it for 14 days. Go to Settings>Applications>Background Tasks and see which tasks are running. If not already checked, toggle turn on background task the next time I run this app. Then open the app.

    Note that some Background Tasks can take up to 24 hours to refresh the first time. And you MUST have a continuous Data connection for them to work.

    Sent from my Lumia 900 using Board Express Pro
    I know and have done all that. Like I mentioned I have a hd7 that is 100% identical and running fine. I guess I'll do a reset.
  8. Alex Rodriguez Jr.'s Avatar
    Member

    Posts
    468 Posts
    Global Posts
    527 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #8  
    Try looking at that thread I mentioned before you reset

    Sent from my Lumia 900 using Board Express
  9. lemonsteveo's Avatar
    Member

    Posts
    84 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #9  
    Strange, I've just noticed this bug with my titan as well. Apps that rely on background tasks are not working such as BBC, Engadget, HTC Hub...
    Apps that rely on notifications work fine, Kik, Whatsapp etc.
    Tried uninstalling, repining, restarting the phone and the problem persists. Any other ideas?
  10. Alex Rodriguez Jr.'s Avatar
    Member

    Posts
    468 Posts
    Global Posts
    527 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #10  
    Search for my older posts, I address this issue, its a pre-tango error

Posting Permissions

";