Welcome to the Windows Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 8 of 8
  1. wypc's Avatar
    Member

    Posts
    2 Posts
       #1  
    Hi,

    Does anybody have the same problem as me? Just recently the notification from facebook does not seem right on the "Me" tile. For example, when it shows there are 3 new notifications, I may only be able to see 1 when I click it, sometimes zero!
  2. safesax2002's Avatar
    Member

    Posts
    45 Posts
    #2  
    I have seen this too. It's like the notification is reset and so every so often the Me tile shows the same notification(s) over and over. It's annoying! Hopefully someone has an idea on how to fix this. I also seem to have an issue with Weather.com and WPCentral live tiles not updating that started around the same time.

    I thought it was a Tango issue since I forced the upgrade (with WPCentral's instructions) so I reverted back but it seems to still be doing it.

    I'm contemplating a hard reset...

    Any ideas?
  3. #3  
    I had the same issue, the me tile was showing I had 1 new item but when I went into the app there were no new notifications. It cleared the notification for a while then it returned.

    I logged into Facebook on my PC and saw I actually had 1 outstanding notification. Once I cleared the notification from the website the Me tile stopped acting strange and it has been fine ever since. Maybe you guys should try the same?

    This was just after I updated to Tango so maybe something went out of sync.
  4. znm
    znm is offline
    znm's Avatar
    Member

    Posts
    1 Posts
    #4  
    I've the same error.
    Any info how to solve it ?

    I've done hard reset.
    removed facebook connection from windows live and then recreated from scratch...
    still having notifying issues.

    I really want it solved.

    hopefully it's just related to the recent Live Services update...and will be fixed soon.
  5. jleebiker's Avatar
    Developer

    Posts
    1,270 Posts
    Global Posts
    1,297 Global Posts
    #5  
    Same here. Seems it started shortly after the last update. I had to power off and then back on and it worked for a little while, now it's back to its weird, out of sync state.
  6. scottcraft's Avatar
    Retired Moderator

    Posts
    2,401 Posts
    Global Posts
    2,526 Global Posts
    #6  
    I get email notifications from twitter and facebook (which are generally pretty slow) and the me tile never updates and I can't see new notifications in the tile when I open it and go to notifications. Seems like every update I swap one set of bugs for another. This is on an HTC Trophy.
  7. jleebiker's Avatar
    Developer

    Posts
    1,270 Posts
    Global Posts
    1,297 Global Posts
    #7  
    I'm getting some updates now.
  8. bruceleer0y's Avatar
    Member

    Posts
    22 Posts
    Global Posts
    111 Global Posts
    #8  
    Same here, I remember this happened once before and it was fixed, but now it just sits there saying i have 3 notifications. Its been there so long i've learned to ignore it.

Tags for this Thread

Posting Permissions