1. TMavC5's Avatar
    I have had success posting to Facebook via ME tile in the past until recently when ever i tried to post pictures. After post, only me can see this post and locked out from all the friends. Can anyone walk me through how to unlock this? I can't seems to find it.

    Thanks guys.
    07-17-2012 12:32 PM
  2. HeyCori's Avatar
    Try sharing the image from the Picture Hub.
    07-17-2012 12:51 PM
  3. TMavC5's Avatar
    Try sharing the image from the Picture Hub.
    Same result. :(
    07-17-2012 01:14 PM
  4. HeyCori's Avatar
    Did it work before and stop working?

    Try checking some of your Facebook settings.
    07-17-2012 01:19 PM
  5. TMavC5's Avatar
    Did it work before and stop working?

    Try checking some of your Facebook settings.
    Yes it work before. I just realized recently that all the post are private to me only. I've looked in Facebook site (browser version). Nothing unusual that i can see.
    07-17-2012 03:21 PM
  6. selfcreation's Avatar
    just make sure you also ENABLE ALL APP options in Facebook from the PC.

    PS love the Avatar :) lol
    07-17-2012 03:38 PM
  7. TMavC5's Avatar
    I'll double check again.

    Sent from my Lumia 900 Cyan using Board Express
    07-17-2012 05:17 PM
  8. pmhgeneral's Avatar
    I also just started using the me tile to post to Facebook and have the same problem. After posting it only shows on my wall not on the news feed were everyone would see it?
    07-19-2012 05:48 AM
  9. TMavC5's Avatar
    I also just started using the me tile to post to Facebook and have the same problem. After posting it only shows on my wall not on the news feed were everyone would see it?
    Ok, i'm not the only is having this issue. Just wondering if you did anything different? I switched from Titan to Lumia, this is when I noticed that all my post from ME TILE is address to me only.
    07-19-2012 07:43 PM
  10. pmhgeneral's Avatar
    Ok, i'm not the only is having this issue. Just wondering if you did anything different? I switched from Titan to Lumia, this is when I noticed that all my post from ME TILE is address to me only.
    No I didn't make any changes but I just started trying to post this way from the me tile. Guess I will just go back to the old way Facebook.com till they fix?
    07-20-2012 06:43 AM
  11. Desichoza's Avatar
    I've had this issue for months. Solved it finally. I found Windows Phone app in App Center at https://www.facebook.com/appcenter/?from_bookmark=1. Go to "My Apps" from the left hand navigation in App Center. You should find Windows Phone in your apps. Click Settings and scroll down to edit settings for "Posts on your behalf".
    11-26-2012 09:48 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD