Welcome to the Windows Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 4 of 4
  1. davestech1's Avatar
    Member

    Posts
    3 Posts
       #1  
    I renamed my Hotmail account to an outlook.com account.
    I reset my phone and entered my new email address in the initial startup wizard.
    I did not get any errors.

    However, when the initial startup wizard completed, I have no way of reading my email

    My tile for email says "Email setup"

    I do have my contacts but I don't have any way to read or send email.
    I tried adding a Windows Live account but it says that the account name is already setup.

    Does anyone know how to correct this problem?
  2. Mio_Ray's Avatar
    Member

    Posts
    317 Posts
    Global Posts
    1,160 Global Posts
    #2  
    Go to Settings - Accounts , Select Live Account and set the mark in Syncronize E-Mail.

    It is missing as default.

    Sent from my Lumia 800 using Board Express
  3. davestech1's Avatar
    Member

    Posts
    3 Posts
       #3  
    Quote Originally Posted by davestech1 View Post
    I renamed my Hotmail account to an outlook.com account.
    I reset my phone and entered my new email address in the initial startup wizard.
    I did not get any errors.

    However, when the initial startup wizard completed, I have no way of reading my email

    My tile for email says "Email setup"

    I do have my contacts but I don't have any way to read or send email.
    I tried adding a Windows Live account but it says that the account name is already setup.

    Does anyone know how to correct this problem?
    In the email account settings, the checkbox for "Content to sync" was not checked. I checked it and now I can read email. I don't know why it was not checked by default.
  4. davestech1's Avatar
    Member

    Posts
    3 Posts
       #4  
    Quote Originally Posted by Mio_BB View Post
    Go to Settings - Accounts , Select Live Account and set the mark in Syncronize E-Mail.

    It is missing as default.

    Sent from my Lumia 800 using Board Express
    Thanks! I found the answer before refreshing for responses.

Posting Permissions