Drop it like it's hot

Panasonic's Toughbook CF-33 is a ridiculously rugged 2-in-1

Saving money on data

Mint SIM is the perfect way to get cheap data in the U.S.

Can you handle the truth?

What Apple's latest iPad ads say about Microsoft and Windows

Windows

Windows 10 Cloud will run Win32 apps, but only from the Windows Store

Excessive in a good way

GTX 1050 in a 15-inch convertible? Lenovo went there

Windows goes galactic

Revealed: Samsung's Surface Pro-like Galaxy Book, running Windows 10

We made some changes

Our new forums are here!

Don't count Windows Phone out just yet

Dead? Psh. Here are 5 reasons to stick with Windows 10 Mobile

VPN vs. Proxy

The difference between a proxy and a VPN

Latitude attitude

Dell Latitude 7280 is a business laptop with tons of consumer attitude

4K all the way

You probably don't NEED a 4K webcam, but we love Logitech's BRIO 4K anyway

Long live Windows phone

Contrary to popular belief, Windows phone won't die anytime soon

XP-YESSSSSSS

Dell's already awesome XPS 15 gets even better in 2017

Surface Pwn 5

Surface Pro 5, Project NEON details leaked on LinkedIn?

Redefining the PC

Why Microsoft's Surface phone could be MUCH more than a mere 'phone'

Surface table meets Windows 10

Yes, we did put Windows 10 on the original Surface table ... and it rocks

Cream o' the crop

Before buying a Microsoft laptop, check out our pick for the absolute best

Simple and secure, just the way I like it

We think Windows 10 Cloud is a great idea, here's why

uber micro

Halo Wars 2 has something for everyone. Here's our full review.

Oldie but goldie

We reviewed Microsoft's decade-old Surface table

< >
Welcome to the Windows Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 4 of 4
  1. yoost's Avatar
    Member

    Posts
    1 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
       #1  
    Hi,
    This is my first post, since this is the first time something has gone wrong with my Nokia Lumia 710 and I'm hoping people can help me solve this.
    I've had the phone for a month now and on the first day I was able to sync my email/calendar/contacts with the exchange server my university uses. But all of a sudden yesterday I got an error message saying that it could not connect to the server with the error code: 85010014. This is really weird since I am able to connect to it with my other devices like my iPod and Playbook. I've checked online and tried doing advanced setup and even went as far as reseting the phone but I still get the same error message :@.
    I use my phone for work all the time, and now that I can't see my caledar or email it sucks.
    Thanks!
  2. speedtouch's Avatar
    Member

    Posts
    1,043 Posts
    Global Posts
    2,150 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #2  
    Hmm, I use my phone regularly with Exchange. Have you attempted to remove the Exchange account, reboot, then add it in again?
  3. agbva's Avatar
    Member

    Posts
    14 Posts
    Global Posts
    15 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #3  
    Quote Originally Posted by yoost View Post
    Hi,
    This is my first post, since this is the first time something has gone wrong with my Nokia Lumia 710 and I'm hoping people can help me solve this.
    I've had the phone for a month now and on the first day I was able to sync my email/calendar/contacts with the exchange server my university uses. But all of a sudden yesterday I got an error message saying that it could not connect to the server with the error code: 85010014. This is really weird since I am able to connect to it with my other devices like my iPod and Playbook. I've checked online and tried doing advanced setup and even went as far as reseting the phone but I still get the same error message :@.
    I use my phone for work all the time, and now that I can't see my caledar or email it sucks.
    Thanks!
    I occasionally get this on my Radar. The workaround for me is to power off the phone then power back on, and it fixes the probem for a few more weeks. Not sure why
  4. GoodThings2Life's Avatar
    Member

    Posts
    1,038 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #4  
    It's something that was supposed to be fixed in post-Mango firmware updates, so fire up Zune and confirm that you're up-to-date.

    It's also possible that your Exchange server may needs to be updated. Ask your administrator to verify that the server has the latest update rollups.

Posting Permissions

";