One Windows

Microsoft is building a new Windows 10 Shell for PC, Mobile and Xbox

On the Inside

Everything you need to know about the Xbox Insider Program

Beautiful compromises

Surface Studio review: you'll want one, even if you don't need one

3-in-1

Is this the Surface Phone? Microsoft awarded patents for foldable devices

Windows Central Offers

MCSE Certification bundle is just $39

Even more improvements

All the changes found in Windows 10 build 15007!

Games as a Service

What does the cancellation of Scalebound mean for future Xbox exclusives?

Windows Central Offers

Save $90 on these FRESHeBUDS Pro Magnetic Bluetooth Earbuds

Returning for 2017

We're back with an new episode of #AskDanWindows

Lifetime Subscription

VPNSecure is currently 91% off

Our favorite things

The Best of CES 2017 Awards

Infinity Edge in your hand

The XPS 13 2-in-1 is the Dell convertible we've always wanted

Project Valerie

Razer just made a laptop with three — THREE! — 17-inch 4K displays. 😱

Great design from Palo Alto

HP's CES 2017 releases are truly gorgeous PCs

Intel and Google's big day

CES 2017 Day Two: New laptops, new phones, and old ideas made new

Take five is better than ever

The updated Lenovo ThinkPad X1 packs Kaby Lake chips and zero bloatware

Everything we know about the next Xbox: Project Scorpio

UWPowered

'Game Mode' for Windows 10 will power Xbox One and Scorpio games too

Buyer's guide

Best accessories for Microsoft Surface Book

Oh, what a year!

Windows Central Best of 2016 Awards

< >
Welcome to the Windows Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 3 of 3
Like Tree1Likes
  • 1 Post By turbulent
  1. crg28's Avatar
    Member

    Posts
    39 Posts
    Global Posts
    222 Global Posts
       #1  
    I have owned a 900 for a while. In the last 2 weeks I have seen issues with my LTE connection. I works half of the time....I have had to turn it off and on 20 times in the last 10 days. As soon as it is turned back on, it works again.

    I have not downloaded any new app in the last 30 days and the phone was not dropped....what the heck is going on? I love my 900, but this is getting on my nerve....I figure I would ask here before going to my local AT&T store....
  2. Old_Cus's Avatar
    Member

    Posts
    417 Posts
    #2  
    That is interesting. Over the past two weeks I have noticed three times that my 900 was picking up 4G instead of LTE. Each time I got LTE back when I turned it off and on.

    Anyone else?
  3. turbulent's Avatar
    Member

    Posts
    52 Posts
    Global Posts
    180 Global Posts
    #3  
    You shold check with you carrier. Could be a case of a bad tower nearby. Have you noticed if you connection is stronger (LTE) in other areas?
    Laura Knotek likes this.

Similar Threads

  1. Replies: 5
    Last Post: 11-27-2012, 09:12 AM
  2. Please help me to solve this annonying call problem.
    By stryik3r in forum Nokia Lumia 800
    Replies: 1
    Last Post: 05-02-2012, 10:36 AM
  3. Facebook Chat not connecting. please help
    By TheRealSel in forum Nokia Lumia 710
    Replies: 3
    Last Post: 03-18-2012, 02:13 PM

Posting Permissions