Welcome to the Windows Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 6 of 6
  1. Andeh's Avatar
    Member

    Posts
    20 Posts
    Global Posts
    23 Global Posts
       #1  
    Hey, I was trying to use metrotube on my Nokia Lumia 900 running WP7.5 and it won't let me play the videos... It just flashes.

    I tried turning my phone on and off but nothing... I uninstalled it to re install it again but it seems its not on market place... Anyone else having this problem?
  2. WPenvy's Avatar
    Member

    Posts
    265 Posts
    Global Posts
    266 Global Posts
    #2  
    I'm guessing you missed the article posted a few days ago.

    Google messes with stuff that broke it. Its hidden until they update it.
  3. Skeleknights's Avatar
    Member

    Posts
    35 Posts
    Global Posts
    53 Global Posts
    #3  
    We all do. Metrotube has been removed from the market I heard, but I have the same issue, I couldn't get it to work. Google did something to the YouTube that prevented 3rd party software from playing it. Its sad to see Microsoft and Google not working together, they had pretty hard issue back then.
  4. Andeh's Avatar
    Member

    Posts
    20 Posts
    Global Posts
    23 Global Posts
       #4  
    Sad indeed. Hope they get it back on track soon... Its the most used app on my phone.
  5. Skeleknights's Avatar
    Member

    Posts
    35 Posts
    Global Posts
    53 Global Posts
    #5  
    Quote Originally Posted by Andeh View Post
    Sad indeed. Hope they get it back on track soon... Its the most used app on my phone.
    +1
  6. Davey123's Avatar
    Member

    Posts
    204 Posts
    Global Posts
    279 Global Posts
    #6  
    I have seen the reports about YouTube. However, it still works on my Lumia 920. Am I looking at the wrong thing?

Posting Permissions