We made some changes

Our new forums are here!

Saving money on data

Mint SIM is the perfect way to get cheap data in the U.S.

Don't count Windows Phone out just yet

Dead? Psh. Here are 5 reasons to stick with Windows 10 Mobile

VPN vs. Proxy

The difference between a proxy and a VPN

Latitude attitude

Dell Latitude 7280 is a business laptop with tons of consumer attitude

4K all the way

You probably don't NEED a 4K webcam, but we love Logitech's BRIO 4K anyway

Long live Windows phone

Contrary to popular belief, Windows phone won't die anytime soon

XP-YESSSSSSS

Dell's already awesome XPS 15 gets even better in 2017

Surface Pwn 5

Surface Pro 5, Project NEON details leaked on LinkedIn?

Redefining the PC

Why Microsoft's Surface phone could be MUCH more than a mere 'phone'

Surface table meets Windows 10

Yes, we did put Windows 10 on the original Surface table ... and it rocks

Cream o' the crop

Before buying a Microsoft laptop, check out our pick for the absolute best

Simple and secure, just the way I like it

We think Windows 10 Cloud is a great idea, here's why

uber micro

Halo Wars 2 has something for everyone. Here's our full review.

Oldie but goldie

We reviewed Microsoft's decade-old Surface table

Creators Update comin' at ya

These are the coolest new features in the next big Xbox One update (video)

Buyer's guide

The Razer Blade 14 is the best laptop Razer has to offer

Windows 10 app gems

10 terrific Windows 10 apps you should be using

Tower of power

Here's what we think of Dell's XPS Tower Special Edition

Quite a deal

Grab the complete C# coding bootcamp for $41!

< >
Welcome to the Windows Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 23 of 23
  1. WasteSomeTime's Avatar
    Member

    Posts
    871 Posts
    Global Posts
    887 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
       #1  
    Ok I have no idea where to stick this. So move if you want. I have a Samsung focus flash and everytime I look up anything on the images on Bing, it doesn't find any matches or results. This has been happening for quite some time. I have to use google search as an alternative. Is there some way to fix this?

    Thanks in advance.
    Sent from my SGH-i677 using Board Express
  2. willied's Avatar
    Member

    Posts
    787 Posts
    Global Posts
    792 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #2  
    My sister's Trophy is having the same problem.
  3. bpigz's Avatar
    Member

    Posts
    6 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #3  
    I also just noticed this problem on my Lumia 900 a few days ago.
  4. Andrew Z's Avatar
    Member

    Posts
    55 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #4  
    I've been noticing this on my lumia 900 too. Not all the time, but it REALLY makes Bing search hard to use/demonstrate when I try and show the glories of WP :(
  5. Daniel Ratcliffe's Avatar
    Retired Moderator

    Posts
    3,046 Posts
    Global Posts
    4,703 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #5  
    This affected my HTC TITAN too. Bing search: "Nokia Lumia 920". Swipe to images, the phone says "Were you looking for 'Nokia Lumia 920'" - I kid you not, it actually did that!
  6. ryande79's Avatar
    Member

    Posts
    1 Posts
    Global Posts
    2 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #6  
    I have an HTC Radar and have had this problem for more than a week now.
  7. Crushing Destroyer's Avatar
    Member

    Posts
    140 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #7  
    I have noticed this too, but where it seems to be happening is when you search for something that doesnt come up in the suggestions.

    For example:
    Search for 'Simpsons' - No results.
    Type 'Simpso' and the first suggestion (for me) is 'simpson games', choose it - images show up.

    No idea why, but it is what I have found. Im using a Lumia 800 on Telus in Canada.
  8. WasteSomeTime's Avatar
    Member

    Posts
    871 Posts
    Global Posts
    887 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
       #8  
    The web results work, but it never finds images.
    Now I have to unnecessarily pin the google home page.
    Sent from my SGH-i677 using Board Express
  9. scsgoal's Avatar
    Member

    Posts
    29 Posts
    Global Posts
    35 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #9  
    Same issue. 900 on AT&T
  10. Crushing Destroyer's Avatar
    Member

    Posts
    140 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #10  
    Quote Originally Posted by WasteSomeTime View Post
    The web results work, but it never finds images.
    Now I have to unnecessarily pin the google home page.
    Sent from my SGH-i677 using Board Express
    The web results work for me too, but not 'local' or 'images'.

    Although its not what you are searching for, do images come up when you choose one of the suggestions? Maybe its an issue with custom searches?
  11. bpigz's Avatar
    Member

    Posts
    6 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #11  
    I have noticed this too, but where it seems to be happening is when you search for something that doesnt come up in the suggestions.

    For example:
    Search for 'Simpsons' - No results.
    Type 'Simpso' and the first suggestion (for me) is 'simpson games', choose it - images show up.

    No idea why, but it is what I have found. Im using a Lumia 800 on Telus in Canada.

    Even when using Bing suggestions it doesn't always work. Only worked once for me when I tried it again today when using the suggestions.
  12. WasteSomeTime's Avatar
    Member

    Posts
    871 Posts
    Global Posts
    887 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
       #12  
    Google works fine although I don't like google image search. And local does work buy only through the search capacitive button, not through ie.
    Sent from my SGH-i677 using Board Express
  13. yehuda92's Avatar
    Member

    Posts
    65 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #13  
    Hey guys, I just tweeted this at the wp support team... lets see if they have any advice...
  14. yehuda92's Avatar
    Member

    Posts
    65 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #14  
    Right... seems like there blowing me off... tweet at them with your info and problem... @WinPhoneSupport
  15. yehuda92's Avatar
    Member

    Posts
    65 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #15  
    What region are you guys in btw?
  16. iloveamystery's Avatar
    Member

    Posts
    179 Posts
    Global Posts
    187 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #16  
    Sometimes Bing images work on my phone, and sometimes they don't. It seems if the person isn't super famous, it won't show pictures, and I don't think I've seen it display pictures for inanimate objects yet.
  17. Corepc's Avatar
    Member

    Posts
    1,333 Posts
    Global Posts
    1,335 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #17  
    Have the problem has well now. Was working a few days ago.
    Not sure what it could be perhaps something Microsoft related...
  18. Apoc's Avatar
    Member

    Posts
    336 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #18  
    Before the update last night, I couldn't get anymore images on Bing. Just tried it and now it's working fine.
  19. despertador's Avatar
    Developer

    Posts
    837 Posts
    Global Posts
    840 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #19  
    It didn't work on my fully unlocked trophy, but my 822 arrived and everything seems fine... Hmm...
  20. Laura Knotek's Avatar

    Posts
    25,681 Posts
    Global Posts
    47,780 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #20  
    It's working on my Lumia 900 running 7.8 on AT&T.
  21. yehuda92's Avatar
    Member

    Posts
    65 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #21  
    Ok so after spending ove an hour "talking" to customer support, they basically said that my region is no longer supported... but when I tried again in the morning It miraculously worked again...
  22. Crushing Destroyer's Avatar
    Member

    Posts
    140 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #22  
    Seems to be working now for me too...Telus - Lumia 800 - Canada.
  23. WasteSomeTime's Avatar
    Member

    Posts
    871 Posts
    Global Posts
    887 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
       #23  
    Oh ****s working again.
    Sent from my SGH-i677 using Board Express

Similar Threads

  1. Replies: 126
    Last Post: 07-29-2012, 08:27 AM
  2. No music search on my Bing app
    By percistratus in forum Windows Phone 7
    Replies: 6
    Last Post: 03-24-2012, 12:14 PM
  3. zune with no image
    By xxxiceboyxxx in forum Zune
    Replies: 2
    Last Post: 10-20-2011, 11:41 AM
  4. "no updates found" question
    By SEKKDS in forum Windows Phone 7
    Replies: 7
    Last Post: 09-30-2011, 12:29 PM
  5. Search history on bing
    By kregstrong in forum Windows Phone 7
    Replies: 1
    Last Post: 07-11-2011, 09:31 AM

Posting Permissions

";