1. soumitro316's Avatar
    I have a Samsung Omnia W(Focus Flash)..recently I've noticed that whenever I connect my phone to the power supply...its starts lagging pretty bad..especially the home screen...cant scroll smoothly..however the moment I disconnect the charger it becomes perfectly normal...does anyone else have problem?and any help please??
    02-05-2013 11:10 PM
  2. jmwhite19's Avatar
    That is likely due to Zune Wireless Sync. Wireless Sync occurs when you plug in your phone using the USB cable (either power supply or USB Connection). This causes the lag type effect you are describing, as far as I know there isn't a proper solution to it, its occurred with me since I've had my Lumia 800. A workaround is to just disable Wireless Sync in Zune.
    Last edited by jmwhite19; 02-06-2013 at 11:57 AM.
    soumitro316 likes this.
    02-06-2013 06:59 AM
  3. soumitro316's Avatar
    Now that I think of it,this has started after I set up wireless charging..thanks:)
    02-06-2013 09:26 AM

Similar Threads

  1. Battery is draining while phone is charging !!
    By datisdesign in forum Nokia Lumia 920
    Replies: 4
    Last Post: 01-28-2013, 11:08 AM
  2. Windows Phone gets slow while charging
    By rnpereira in forum Windows Phone 7
    Replies: 17
    Last Post: 09-06-2012, 08:48 AM
  3. phone turns on while charging
    By wkesi2 in forum Nokia Lumia 900
    Replies: 2
    Last Post: 08-25-2012, 06:00 AM
  4. Replies: 7
    Last Post: 08-23-2012, 07:19 AM
  5. Replies: 0
    Last Post: 01-07-2012, 12:07 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD
";